0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sartr στις Ιουλίου 26, 2009, 04:32:39 pmΌταν πρότεινα η ένσταση να κατατεθεί για όλες τις περιπτώσεις ευνοιοκρατικών προσλήψεων και όχι μόνο για τον ΟΑΕΔ, φάνηκε πως οι έχοντες την πρωτοβουλία συνάδελφοι δεν ήθελαν. Μόνο για τους ΟΑΕΔίτες;Γιατί όχι για αυτούς της Σιβιτανιδείου; ΠΔΣ; ΣΔΕ; κ.λ.π. Γιατί όχι για όλες τις προσλήψεις που γίνονται εκτός πίνακα;Να σου πω συνάδελφε sartr γιατί; Επειδή κάποια μέλη από την συγκεκριμένη επιτροπή πρωτοβουλίας (δύο που τουλάχιστον γνωρίζω εγώ μετά από καταγγελίες συναδέλφων της περιφέρειάς τους έχουν :1) διαρκή προϋπηρεσία στην ΠΔΣ ( εις βάρος άλλων συναδέλφων που προηγούνται στους πίνακες της συγκεκριμένης περιφέρειας)2) ύποπτος τρόπος πρόσληψης ωρομίσθιου σε πρωινό( εις βάρος άλλων συναδέλφων που επίσης προηγούνται)
Όταν πρότεινα η ένσταση να κατατεθεί για όλες τις περιπτώσεις ευνοιοκρατικών προσλήψεων και όχι μόνο για τον ΟΑΕΔ, φάνηκε πως οι έχοντες την πρωτοβουλία συνάδελφοι δεν ήθελαν. Μόνο για τους ΟΑΕΔίτες;Γιατί όχι για αυτούς της Σιβιτανιδείου; ΠΔΣ; ΣΔΕ; κ.λ.π. Γιατί όχι για όλες τις προσλήψεις που γίνονται εκτός πίνακα;
Παράθεση από: zagorakis στις Ιουλίου 26, 2009, 06:51:37 pmΠαράθεση από: sartr στις Ιουλίου 26, 2009, 04:32:39 pmΌταν πρότεινα η ένσταση να κατατεθεί για όλες τις περιπτώσεις ευνοιοκρατικών προσλήψεων και όχι μόνο για τον ΟΑΕΔ, φάνηκε πως οι έχοντες την πρωτοβουλία συνάδελφοι δεν ήθελαν. Μόνο για τους ΟΑΕΔίτες;Γιατί όχι για αυτούς της Σιβιτανιδείου; ΠΔΣ; ΣΔΕ; κ.λ.π. Γιατί όχι για όλες τις προσλήψεις που γίνονται εκτός πίνακα;Να σου πω συνάδελφε sartr γιατί; Επειδή κάποια μέλη από την συγκεκριμένη επιτροπή πρωτοβουλίας (δύο που τουλάχιστον γνωρίζω εγώ μετά από καταγγελίες συναδέλφων της περιφέρειάς τους έχουν :1) διαρκή προϋπηρεσία στην ΠΔΣ ( εις βάρος άλλων συναδέλφων που προηγούνται στους πίνακες της συγκεκριμένης περιφέρειας)2) ύποπτος τρόπος πρόσληψης ωρομίσθιου σε πρωινό( εις βάρος άλλων συναδέλφων που επίσης προηγούνται)ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:Γνωρίζω και τα ονόματα και εννοείται πως θα ακολουθήσει μήνυση αντιμήνυσης.......
Νομίζω έχουμε εξηγήσει πάμπολλες φορές ότι ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε την αίτηση ακύρωσης εντός 60 ημερών.Έτσι και περάσει αυτό το διάστημα,τότε παγιώνεται η κατάσταση και δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.Εσείς τί λέτε;Να έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους;Εάν γινόταν,φυσικά και θα προσφεύγαμε κατα της Σιβιτανιδείου κτλ.Εγω ο ίδιος έχω αναφέρει σε άλλα θέματα,ότι η κύρια αιτία που προσωπικά αναμείχθηκα στην υπόθεση ήταν η αγανάκτηση που ένιωθα βλέποντας συνέχεια περιπτώσεις από Σιβιτανίδειο και δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά που με υποβάθμιζαν ως εκπ/κό αλλά και ως νέο άνθρωπο.Αλλά βλέπετε και τότε που πέρασαν αυτές οι ρυθμίσεις,οι περισσότεροι εφεύρισκαν δικαιολογίες για να μένουν στα λόγια...Συνάδελφοι από την οθόνη να κλαιγόμαστε δεν βγαίνει τίποτα.Δυστυχώς κανείς δεν μας ακούει...
Τί ακριβώς δεν καταλάβες συνάδελφε sartr;Νομίζω έχουμε εξηγήσει πάμπολλες φορές ότι ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε την αίτηση ακύρωσης εντός 60 ημερών.Έτσι και περάσει αυτό το διάστημα,τότε παγιώνεται η κατάσταση και δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.Εσείς τί λέτε;Να έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους;Εάν γινόταν,φυσικά και θα προσφεύγαμε κατα της Σιβιτανιδείου κτλ.Εγω ο ίδιος έχω αναφέρει σε άλλα θέματα,ότι η κύρια αιτία που προσωπικά αναμείχθηκα στην υπόθεση ήταν η αγανάκτηση που ένιωθα βλέποντας συνέχεια περιπτώσεις από Σιβιτανίδειο και δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά που με υποβάθμιζαν ως εκπ/κό αλλά και ως νέο άνθρωπο.Αλλά βλέπετε και τότε που πέρασαν αυτές οι ρυθμίσεις,οι περισσότεροι εφεύρισκαν δικαιολογίες για να μένουν στα λόγια...Συνάδελφοι από την οθόνη να κλαιγόμαστε δεν βγαίνει τίποτα.Δυστυχώς κανείς δεν μας ακούει...