*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336338 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #560 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:12:16 pm »
Επίσης,να υπενθυμίσω στους αγαπητούς κατά τα άλλα οαεδιτες,ότι για να μπουν στους πίνακες μπορούν να δώσουν και ΑΣΕΠ.
Ας θέσουν ως προυπόθεση για διορισμό τους την επιτυχία στον ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:39:40 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #561 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:13:15 pm »
Ωραίος ο τρόπος που διάλεξες Ζαγοράκη για να διαβάλεις την προσφυγή που αφορά το μεγάλο κομμάτι των συναδέλφων. Αφού είναι κάποιοι δύο άρα όλοι είμαστε ύποπτοι! Κάνε εσύ την κίνηση για την προσφυγή εναντίον όλων των περιπτώσεων και αυτούς που δεν θα σε ακολουθήσουν να τους θεωρήσεις τότε ύποπτους.  ;D  

Αποσυνδεδεμένος anaplirosiflwrinis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #562 στις: Ιουλίου 26, 2009, 08:28:03 pm »
Τι λετε καλε ? Αν πεις στους Οαεδιτες διαβαστε σε 2χρονια περαστε Ασεπ ,τιτε θα διοριστειτε,το μοναδικο που πετυχαινετε ειναι να τους ξαθυστερησετε δυο χρονια.Εχω πει τη θεση μου .να αναγνωριστιυν τα μορια που τα χουν αποκτησει μετα απο επιτυχια τους σε Ασεπ. Δεν ειπαμε να μυρισει η γκουστερα τα χελωνια,να τα φαει ειπαμε .Αν μπορειτε καντε κοπι πειστ τη φωτο με τη γκουστερα και τα χελωνια

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #563 στις: Ιουλίου 26, 2009, 08:46:56 pm »
Αυτο θα πει εργο τεχνης με πολυ σωστη επεξεργασια .Κανει αορατα ακομα και 50 μηνες προυπηρσας σε Οαεδ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:39:40 »

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #564 στις: Ιουλίου 26, 2009, 08:52:30 pm »
Όταν πρότεινα η ένσταση να κατατεθεί για όλες τις περιπτώσεις ευνοιοκρατικών προσλήψεων και όχι μόνο για τον ΟΑΕΔ, φάνηκε πως οι έχοντες την πρωτοβουλία συνάδελφοι δεν ήθελαν.

Μόνο για τους ΟΑΕΔίτες;
Γιατί όχι για αυτούς της Σιβιτανιδείου; ΠΔΣ; ΣΔΕ; κ.λ.π.
Γιατί όχι για όλες τις προσλήψεις που γίνονται εκτός πίνακα;

Να σου πω συνάδελφε sartr γιατί; Επειδή κάποια μέλη από την συγκεκριμένη επιτροπή πρωτοβουλίας (δύο που τουλάχιστον γνωρίζω εγώ μετά από καταγγελίες συναδέλφων της περιφέρειάς τους έχουν :

1) διαρκή προϋπηρεσία στην ΠΔΣ ( εις βάρος άλλων συναδέλφων που προηγούνται στους πίνακες της συγκεκριμένης περιφέρειας)

2) ύποπτος τρόπος πρόσληψης ωρομίσθιου σε πρωινό( εις βάρος άλλων συναδέλφων που επίσης προηγούνται)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Γνωρίζω και τα ονόματα και εννοείται πως θα ακολουθήσει μήνυση αντιμήνυσης.......

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #565 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:05:32 pm »
Όταν πρότεινα η ένσταση να κατατεθεί για όλες τις περιπτώσεις ευνοιοκρατικών προσλήψεων και όχι μόνο για τον ΟΑΕΔ, φάνηκε πως οι έχοντες την πρωτοβουλία συνάδελφοι δεν ήθελαν.

Μόνο για τους ΟΑΕΔίτες;
Γιατί όχι για αυτούς της Σιβιτανιδείου; ΠΔΣ; ΣΔΕ; κ.λ.π.
Γιατί όχι για όλες τις προσλήψεις που γίνονται εκτός πίνακα;

Να σου πω συνάδελφε sartr γιατί; Επειδή κάποια μέλη από την συγκεκριμένη επιτροπή πρωτοβουλίας (δύο που τουλάχιστον γνωρίζω εγώ μετά από καταγγελίες συναδέλφων της περιφέρειάς τους έχουν :

1) διαρκή προϋπηρεσία στην ΠΔΣ ( εις βάρος άλλων συναδέλφων που προηγούνται στους πίνακες της συγκεκριμένης περιφέρειας)

2) ύποπτος τρόπος πρόσληψης ωρομίσθιου σε πρωινό( εις βάρος άλλων συναδέλφων που επίσης προηγούνται)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Γνωρίζω και τα ονόματα και εννοείται πως θα ακολουθήσει μήνυση αντιμήνυσης.......

Σαν να άρχισε να φοβάται η Υπερμαχία μου φαίνεται....

Όσο ζω ελπίζω να βλέπω το δίκαιο να επικρατεί, αλλά αν δεν επικρατήσει σε αυτή την περίπτωση, μου αρκεί που θα έχω σημειώσει όλα τα ονόματα των ΟΑΕΔιτών και θα τους ξεμπροστιάζω με την κάθε ευκαιρία

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #566 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:07:41 pm »
Για τους υπόλοιπους τι θα κάνετε? Γιατί για να σου θυμίσω δεν είναι μόνο αυτά τα δυο άτομα στην ένσταση
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #567 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:16:44 pm »
Νομίζω έχουμε εξηγήσει πάμπολλες φορές ότι ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε την αίτηση ακύρωσης εντός 60 ημερών.Έτσι και περάσει αυτό το διάστημα,τότε παγιώνεται η κατάσταση και δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
Εσείς τί λέτε;Να έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους;Εάν γινόταν,φυσικά και θα προσφεύγαμε κατα της Σιβιτανιδείου κτλ.
Εγω ο ίδιος έχω αναφέρει σε άλλα θέματα,ότι η κύρια αιτία που προσωπικά αναμείχθηκα στην υπόθεση ήταν η αγανάκτηση που ένιωθα βλέποντας συνέχεια περιπτώσεις από Σιβιτανίδειο και δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά που με υποβάθμιζαν ως εκπ/κό αλλά και ως νέο άνθρωπο.
Αλλά βλέπετε και τότε που πέρασαν αυτές οι ρυθμίσεις,οι περισσότεροι εφεύρισκαν δικαιολογίες για να μένουν στα λόγια...Συνάδελφοι από την οθόνη να κλαιγόμαστε δεν βγαίνει τίποτα.Δυστυχώς κανείς δεν μας ακούει...
Ρε παιδιά,για πείτε μου.Εμένα ο υπολογιστής μου το παραπάνω κείμενο μου το βγάζει στα ελληνικά.Μήπως έχει γίνει κανένα λάθος στη γραμματοσειρά και για ορισμένους φαίνεται κινέζικα;
Πάαααααλι απειλές για μηνύσεις;Για ποιό λόγο,επειδή καταθέτουμε ενστάσεις;  ???
Τελικά μόνο ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται....

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #568 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:33:50 pm »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #569 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:37:24 pm »
Εισαι αστερι στην επεξεργασια zgoraki .Ομως επρεπε να αφησεις τη γκουστερα Ασεπ .Ειχε απτοητο κοιταγμα

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #570 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:45:44 pm »
Μακάρι να παίρναμε από την πδσ τα μόρια που πήρατε εσείς.
Μιλάω για την πλειοψηφία πάντα.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #571 στις: Ιουλίου 26, 2009, 09:50:53 pm »
Oταν μετρησαμε τους δηθεν απολυμμενους Οαεδιτες Φυσικους βρηκαμε οτι σχεδον ολοι ειχαν μορια  απο ΠΔΣ και απο διαφορες αλλες "τρυπες " του Υπεπθ

Αποσυνδεδεμένος sartr

• Πλήρες μέλος
  • hesta la vista
    • Προφίλ
« Απάντηση #572 στις: Ιουλίου 27, 2009, 01:10:28 am »
Τί ακριβώς δεν καταλάβες συνάδελφε sartr;
Νομίζω έχουμε εξηγήσει πάμπολλες φορές ότι ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να καταθέσουμε την αίτηση ακύρωσης εντός 60 ημερών.Έτσι και περάσει αυτό το διάστημα,τότε παγιώνεται η κατάσταση και δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
Εσείς τί λέτε;Να έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους;Εάν γινόταν,φυσικά και θα προσφεύγαμε κατα της Σιβιτανιδείου κτλ.
Εγω ο ίδιος έχω αναφέρει σε άλλα θέματα,ότι η κύρια αιτία που προσωπικά αναμείχθηκα στην υπόθεση ήταν η αγανάκτηση που ένιωθα βλέποντας συνέχεια περιπτώσεις από Σιβιτανίδειο και δυσπρόσιτα εκκλησιαστικά που με υποβάθμιζαν ως εκπ/κό αλλά και ως νέο άνθρωπο.
Αλλά βλέπετε και τότε που πέρασαν αυτές οι ρυθμίσεις,οι περισσότεροι εφεύρισκαν δικαιολογίες για να μένουν στα λόγια...Συνάδελφοι από την οθόνη να κλαιγόμαστε δεν βγαίνει τίποτα.Δυστυχώς κανείς δεν μας ακούει...

Κατάλαβα, συνάδελφε rublev και σε κατανοώ.
Όσο για αυτό που λέει η zagorakis, συμφωνώ με τον/την sikat : "Κάνε εσύ την κίνηση για την προσφυγή εναντίον όλων των περιπτώσεων και αυτούς που δεν θα σε ακολουθήσουν να τους θεωρήσεις τότε ύποπτους "

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #573 στις: Ιουλίου 27, 2009, 01:58:28 am »
Εγώ έχω μια άλλη απορία. Γιατί καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι λέει η zagorakis?
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182788