0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ ξαναρωτάω:θα εξακολουθήσουν να αναγνωρίζουν την προυπηρεσία αυτώ που δουλεύουν στον ΟΑΕΔ?από χθες που βγήκε η ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοι που ήταν κατά και θα το κυνηγούσαν και φώναζαν θα πάνε να κάνουν χαρτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει τα χαρτιά για τον ΟΑΕΔ, ας διαβάσει καλύτερα την προκήρυξη κι ας εξετάσει αν έχει αυτό το προσόν : Υποψήφιοι ΠΕ – Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και ΤΕ01-Όλων των ειδικοτήτων, είναι οι κατέχοντες βεβαίωση σαράντα (40) τουλάχιστον ωρών επιμόρφωσης στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ για το έργο «Καινοτόμοι Μέθοδοι Διδασκαλίας».Εγώ θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου , αλλά που να βρώ τώρα αυτή τη ριμάδα "βεβαίωση επιμόρφωσης " ;Και η αδικία συνεχίζεται....δηλαδή και να θέλεις, δεν σε αφήνουν να αγιάσεις.Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε.Τόσα χρόνια αισθάνομαι σαν το ζητιάνο , δώσε ΑΣΕΠ, πάρε 3-4 ώρες ΠΔΣ άντε και καμιά ωρομισθία στο κανονικό πρόγραμμα κάνοντας τόσα χιλιόμετρα και την επόμενη χρονιά, άντε πάλι από την αρχή, το ίδιο άγχος.Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ΑΥΤΟΙ γνωρίζουν την κατάστασή μου (και του καθενός) και τι κάνουν γιαυτό; προσπαθούν να ξεγελάσουν την "πείνα" μου δίνοντάς μου τα ψίχουλα. Δηλαδή αφού έχουν ισοπεδώσει οτιδήποτε αξιοκρατικό, προσπαθούν να με πασάρουν την ελπίδα απόκτησης ωρομισθίας στο ΟΑΕΔ.Νοιάζονται για μένα. Με λυπούνται; Ξανασκέφτομαι. Ούτε με νοιάζονται , ούτε με λυπούνται . ΜΕ ΦΟ
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 16, 2009, 05:34:18 pmεγώ ξαναρωτάω:θα εξακολουθήσουν να αναγνωρίζουν την προυπηρεσία αυτώ που δουλεύουν στον ΟΑΕΔ?από χθες που βγήκε η ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοι που ήταν κατά και θα το κυνηγούσαν και φώναζαν θα πάνε να κάνουν χαρτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παράθεση από: achilles στις Ιουνίου 16, 2009, 09:17:54 pmΌποιος ενδιαφέρεται να κάνει τα χαρτιά για τον ΟΑΕΔ, ας διαβάσει καλύτερα την προκήρυξη κι ας εξετάσει αν έχει αυτό το προσόν : Υποψήφιοι ΠΕ – Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και ΤΕ01-Όλων των ειδικοτήτων, είναι οι κατέχοντες βεβαίωση σαράντα (40) τουλάχιστον ωρών επιμόρφωσης στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ για το έργο «Καινοτόμοι Μέθοδοι Διδασκαλίας».Εγώ θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου , αλλά που να βρώ τώρα αυτή τη ριμάδα "βεβαίωση επιμόρφωσης " ;Και η αδικία συνεχίζεται....δηλαδή και να θέλεις, δεν σε αφήνουν να αγιάσεις.Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε.Τόσα χρόνια αισθάνομαι σαν το ζητιάνο , δώσε ΑΣΕΠ, πάρε 3-4 ώρες ΠΔΣ άντε και καμιά ωρομισθία στο κανονικό πρόγραμμα κάνοντας τόσα χιλιόμετρα και την επόμενη χρονιά, άντε πάλι από την αρχή, το ίδιο άγχος.Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ΑΥΤΟΙ γνωρίζουν την κατάστασή μου (και του καθενός) και τι κάνουν γιαυτό; προσπαθούν να ξεγελάσουν την "πείνα" μου δίνοντάς μου τα ψίχουλα. Δηλαδή αφού έχουν ισοπεδώσει οτιδήποτε αξιοκρατικό, προσπαθούν να με πασάρουν την ελπίδα απόκτησης ωρομισθίας στο ΟΑΕΔ.Νοιάζονται για μένα. Με λυπούνται; Ξανασκέφτομαι. Ούτε με νοιάζονται , ούτε με λυπούνται . ΜΕ ΦΟ
Παράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 17, 2009, 03:42:25 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 16, 2009, 05:34:18 pmεγώ ξαναρωτάω:θα εξακολουθήσουν να αναγνωρίζουν την προυπηρεσία αυτώ που δουλεύουν στον ΟΑΕΔ?από χθες που βγήκε η ανακοίνωση πολλοί συνάδελφοι που ήταν κατά και θα το κυνηγούσαν και φώναζαν θα πάνε να κάνουν χαρτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παράθεση από: achilles στις Ιουνίου 16, 2009, 09:17:54 pmΌποιος ενδιαφέρεται να κάνει τα χαρτιά για τον ΟΑΕΔ, ας διαβάσει καλύτερα την προκήρυξη κι ας εξετάσει αν έχει αυτό το προσόν : Υποψήφιοι ΠΕ – Πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και ΤΕ01-Όλων των ειδικοτήτων, είναι οι κατέχοντες βεβαίωση σαράντα (40) τουλάχιστον ωρών επιμόρφωσης στα πλαίσια του ΕΠΕΑΕΚ για το έργο «Καινοτόμοι Μέθοδοι Διδασκαλίας».Εγώ θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου , αλλά που να βρώ τώρα αυτή τη ριμάδα "βεβαίωση επιμόρφωσης " ;Και η αδικία συνεχίζεται....δηλαδή και να θέλεις, δεν σε αφήνουν να αγιάσεις.Δεν πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε.Τόσα χρόνια αισθάνομαι σαν το ζητιάνο , δώσε ΑΣΕΠ, πάρε 3-4 ώρες ΠΔΣ άντε και καμιά ωρομισθία στο κανονικό πρόγραμμα κάνοντας τόσα χιλιόμετρα και την επόμενη χρονιά, άντε πάλι από την αρχή, το ίδιο άγχος.Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ΑΥΤΟΙ γνωρίζουν την κατάστασή μου (και του καθενός) και τι κάνουν γιαυτό; προσπαθούν να ξεγελάσουν την "πείνα" μου δίνοντάς μου τα ψίχουλα. Δηλαδή αφού έχουν ισοπεδώσει οτιδήποτε αξιοκρατικό, προσπαθούν να με πασάρουν την ελπίδα απόκτησης ωρομισθίας στο ΟΑΕΔ.Νοιάζονται για μένα. Με λυπούνται; Ξανασκέφτομαι. Ούτε με νοιάζονται , ούτε με λυπούνται . ΜΕ ΦΟ
ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση bikini!
Προσαύξηση στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ από την προϋπηρεσία που είχανε στον ΟΑΕΔ τους λογίζεται κανονικά. Γιατί δε δίνουν λοιπόν στο διαγωνισμό, όπως και όλοι οι μη έχοντες ευνοιοκρατική αντιμετώπιση για την καταγραφή μορίων προϋπηρεσίας;Η ένσταση των συναδέλφων κατά της εισχώρησης των ΟΑΕΔιτών στους πίνακες μορίων προϋπηρεσίας πρέπει να αναφέρεται και στους άλλους τρόπους παροχής μορίων εκτός πινάκων. Δηλαδή πρέπει να χτυπηθούν όλες οι περιπτώσεις ανισονομίας και όχι μόνο ο ΟΑΕΔ.