*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336682 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος new

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #448 στις: Ιουλίου 21, 2009, 04:41:45 pm »
Συνάδελφοι θα κατατεθεί ένσταση κατά των πινάκων.
Το κόστος είναι 150 ευρώ ανά ένσταση και θα διαιρείται στα άτομα που συμμετέχουν με κατώτατο όριο τα 20- 30 ευρώ ανά άτομο.
Σκοπός είναι να γίνει 1 ένσταση για κάθε πίνακα αναπληρωτών.
Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε  ψευδείς εντυπώσεις. Αυτή η κίνηση (η ένσταση) δεν θα φέρει άμεσα αποτελέσματα, απλά θα ενισχύσει την υπόθεσή μας , η οποία θα κινηθεί δικαστικά από φθινόπωρο.
Αυτό που θέλουμε τώρα είναι   :
1)
Κάθε συνάδελφος από Αθήνα που θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την ένσταση (που θα καταθέσουμε έως Πέμπτη - Παρασκευή ) να μου στείλει με πμ:
Α) το ονοματεπώνυμό του, +τηλ., αν δεν το έχω ήδη
ΠΕ04.01

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:36:16 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #449 στις: Ιουλίου 21, 2009, 04:52:22 pm »
Αυτά τα κάνουμε κι εμείς τώρα που δεν έχουν βγει ακόμα οι πίνακες μας(ΠΕ06) ή πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγουν? τα χρήματα όσοι δεν είμαστε από Αθήνα πως θα τα στείλουμε? Όσοι είναι διοριστέοι στον ΑΣΕΠ μπορούν να συμμετέχουν? Εγώ είμαι διοριστέα αλλά με τη δεύτερη φουρνιά οπότε περιμένω μάλλον αναπλήρωση γιατί έχω και αρκετά μόρια από ωρομισθία, άρα σίγουρα θα βρω μπροστά μου άτομα του ΟΑΕΔ. Αυτό δεν σημαίνει οτι θίγομαι? Αυτές νομίζω είναι κάποιες ερωτήσεις που και άλλα μέλη του forum έχουν.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Ιουλίου 21, 2009, 06:14:32 pm »
Ανάλυσα και τους  πίνακες φυσικών , χημικών βιολόγων και γεωλόγων  και έκανα διορθώσεις για τους πίνακες μαθηματικών  παρουσιάζω παρακάτω τα αποτελέσματα.

Έχω κατατάξει τα ονόματα  των ΟΑΕΔίτών που εντόπισα για κάθε ειδικότητα ,σε δύο πίνακες:
Πίνακας 1 : άτομα που βρίσκονται στο προσωρινό πίνακα αναπληρωτών  αλλά παρουσιάζουν  διαφορά στην προϋπηρεσία παλιότερων ετών σε σύγκριση με τον περυσινό πίνακα αναπληρωτών.
Πίνακας 2 : άτομα που βρίσκονται στον προσωρινό πίνακα αναπληρωτών  δεν βρίσκονται στον περσινό πίνακα αναπληρωτών , έχουν όμως προϋπηρεσία από παλιότερα  έτη την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πέρυσι για κατάταξη στον πίνακα αναπληρωτών. Προφανώς μέχρι πέρυσι(οι περισσότεροι) δεν μπορούσαν.
Τα άτομα των δύο πινάκων είναι διαφορετικά.
Οι πίνακες που αναφέρουν διαφορά στην προϋπηρεσία(Πίνακας 1)  είναι θεωρώ ότι είναι  ακριβείς. Οι άλλοι πίνακες (Πίνακας 2) στους οποίους αναγράφονται τα ονόματα όσων βρίσκονται στους φετινούς πίνακες και όχι στους περσινούς πίνακες θεωρώ ότι έχουν ακρίβεια κατά 90% με την έννοια ότι κάποιος που είχε μικρή προϋπηρεσία μέχρι πέρυσι , ίσως να μη θεώρησε σκόπιμο να κάνει αίτηση για αναπληρωτής (πέρυσι) και αποφάσισε να κάνει αίτηση φέτος.

Αναλυτικά αναφέρω :
Μαθηματικοί ΟΑΕΔίτες  : Πίνακας1   99 άτομα 
                                           Πίνακας 2  239 άτομα  περίπου
Φυσικοί ΟΑΕΔίτες:           Πίνακας 1   63 άτομα   
       Πίνακας 2    Περίπου 164 άτομα
Χημικοί ΟΑΕΔίτες  :        Πίνακας 1      45 άτομα
 Πίνακας 2 Περίπου 88 άτομα

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #451 στις: Ιουλίου 21, 2009, 06:43:49 pm »
achilles τους πίνακες απότι κατάλαβα τους ψάχνεις με κάποιο πρόγραμμα. Θ'αναλάβεις και τους υπόλοιπους όταν βγουν?
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:36:16 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:18:29 pm »
Στον πίνακα 1 των φυσικών αναφέρονται ονόματα που αφορούν συναδέλφους που προέρχονται από την ιδιωτική εκπαίδευση και τα μόρια τους είναι λιγότερα από 20 (στο υπεπθ) κι έτσι δεν συμπεριλαβάνονται στον ενιαίο πίνακα.
Φαντάζομαι ότι και στον πίνακα 2 θα συμπεριλαβαμβάνονται συνάδελφοι που δεν είχαν ξαναεργαστεί, συνάδελφοι από τα ιδιωτικά σχολεία και συνάδελφοι που πιθανώς να μην είχαν μπει στον κόπο να καταθέσουν αίτηση για αναπληρωτή ή ωρομίσθιο αλλά φέτος και λόγω ασεπ προέβηκαν σε δηλώσεις.
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πώς "διαβάζουμε" και τους δύο πίνακες και πώς θα τους χρησιμοποιήσει ο καθένας από εμάς.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:15:13 pm »
μια απορία που έχω μπορεί κανείς να μου την λύσει?  μέσα στους ΟΑΕΔιτες είναι και τα ΕΠΑΣ? ή το μέτρο είναι για όσους δούλευαν όσο ήταν ΤΕΕ (μετράν την ποϋπηρεσία μέσα σε κάποιο χρονικό πλαίσιο π.χ από το 1999-2003 μέχρι πριν να γίνουν ΕΠΑΣ?)

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:24:53 pm »
Για όσους δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν τους πίνακες δίνω καινούριο link http://rapidshare.com/files/258716089/OAEDITES.rar.html
Αν πάλι δεν μπορέσει κάποιος να τους πάρει ας μου στήλει με πμ το email του για να τους στήλω

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:29:52 pm »
achilles τους πίνακες απότι κατάλαβα τους ψάχνεις με κάποιο πρόγραμμα. Θ'αναλάβεις και τους υπόλοιπους όταν βγουν?
Ναι όταν ανακοινωθούν θα προσπαθήσω έγκαιρα να αναλύσω και τους υπόλοιπους πίνακες.

Αποσυνδεδεμένος anaplirosiflwrinis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Ιουλίου 22, 2009, 04:55:45 pm »
Toν προλαβε αλλος τον gerakian

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:29:45 pm »
μια απορία που έχω μπορεί κανείς να μου την λύσει?  μέσα στους ΟΑΕΔιτες είναι και τα ΕΠΑΣ? ή το μέτρο είναι για όσους δούλευαν όσο ήταν ΤΕΕ (μετράν την ποϋπηρεσία μέσα σε κάποιο χρονικό πλαίσιο π.χ από το 1999-2003 μέχρι πριν να γίνουν ΕΠΑΣ?)

Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ έγιναν ΕΠΑΣ και πλέον δεν έχουν μαθήματα γενικής παιδείας. Οι καθηγητές μαθημάτων γενικής παιδείας των πρώην ΤΕΕ του ΟΑΕΔ συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ, με την προϋπηρεσία των ετών 1999-2007. Το 2007 τα ΤΕΕ έγιναν ΕΠΑΣ και δεν έχουν πλέον αντικείμενο.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:38:46 pm »

Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ έγιναν ΕΠΑΣ και πλέον δεν έχουν μαθήματα γενικής παιδείας. Οι καθηγητές μαθημάτων γενικής παιδείας των πρώην ΤΕΕ του ΟΑΕΔ συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ, με την προϋπηρεσία των ετών 1999-2007. Το 2007 τα ΤΕΕ έγιναν ΕΠΑΣ και δεν έχουν πλέον αντικείμενο.

To 2007 ή το 2005 έγινε αυτή η αλλαγή από ΤΕΕ σε ΕΠΑΣ Ειρήνη; Καθώς είχα την εντύπωση ότι συνέβη το 2005.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:42:26 pm »
Νομίζω το 2007, ας απαντήσει όμως κάποιος που γνωρίζει σίγουρα!

Αποσυνδεδεμένος anaplirosiflwrinis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Ιουλίου 22, 2009, 05:51:33 pm »
Θυμαμαι για το 2007 αλλαξε ονομα
Σε αλλο θεμα διαβασα

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12967.msg188601#new

To παρακάτω απόσπασμα είναι από την εγκύκλιο αναπληρωτών και αφορά την προϋπηρεσία των οαεδιτών ως καθηγητές πληροφορικής. Συνεπώς καλύπτονται από την εγκύκλιο μέχρι και το έτος 2004-5 .

Επισημαίνεται ότι προϋπηρεσία προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων για τη διδασκαλία του μαθήματος της Πληροφορικής, κατά τη διάταξη του άρθρου 1 παρ. 1 και 5 του Ν. 3194/2003 (ΦΕΚ 267 Α΄), που προσφέρθηκε από τους εκπαιδευτικούς της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 41 παρ. 4 μέχρι και το διδακτικό έτος 2004-05, μπορεί να προσμετρηθεί στην υπηρεσία του κλάδου και της ειδικότητάς τους, με τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στη σχετική διάταξη.
σελίδα 7

Αποσυνδεδεμένος aghisk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Ιουλίου 22, 2009, 06:23:31 pm »

To link για τα αρχεία :http://rapidshare.com/files/258366246/OAEDITES.rar.html
όποιος δεν μπορεί να τα κατεβάσει ασ μου στήλει πμ

[/quote]
Δεν μπορω να ανοιξω αυτο το αρχειο. Υπαρχει αλλου διαθεσιμο η μπορει να σταλει με email?
Ευχαριστω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182824
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144