0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 22, 2009, 05:29:45 pmΠαράθεση από: Beth στις Ιουλίου 22, 2009, 02:15:13 pmμια απορία που έχω μπορεί κανείς να μου την λύσει? μέσα στους ΟΑΕΔιτες είναι και τα ΕΠΑΣ? ή το μέτρο είναι για όσους δούλευαν όσο ήταν ΤΕΕ (μετράν την ποϋπηρεσία μέσα σε κάποιο χρονικό πλαίσιο π.χ από το 1999-2003 μέχρι πριν να γίνουν ΕΠΑΣ?)Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ έγιναν ΕΠΑΣ και πλέον δεν έχουν μαθήματα γενικής παιδείας. Οι καθηγητές μαθημάτων γενικής παιδείας των πρώην ΤΕΕ του ΟΑΕΔ συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ, με την προϋπηρεσία των ετών 1999-2007. Το 2007 τα ΤΕΕ έγιναν ΕΠΑΣ και δεν έχουν πλέον αντικείμενο.To 2007 ή το 2005 έγινε αυτή η αλλαγή από ΤΕΕ σε ΕΠΑΣ Ειρήνη; Καθώς είχα την εντύπωση ότι συνέβη το 2005.
Παράθεση από: Beth στις Ιουλίου 22, 2009, 02:15:13 pmμια απορία που έχω μπορεί κανείς να μου την λύσει? μέσα στους ΟΑΕΔιτες είναι και τα ΕΠΑΣ? ή το μέτρο είναι για όσους δούλευαν όσο ήταν ΤΕΕ (μετράν την ποϋπηρεσία μέσα σε κάποιο χρονικό πλαίσιο π.χ από το 1999-2003 μέχρι πριν να γίνουν ΕΠΑΣ?)Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ έγιναν ΕΠΑΣ και πλέον δεν έχουν μαθήματα γενικής παιδείας. Οι καθηγητές μαθημάτων γενικής παιδείας των πρώην ΤΕΕ του ΟΑΕΔ συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ, με την προϋπηρεσία των ετών 1999-2007. Το 2007 τα ΤΕΕ έγιναν ΕΠΑΣ και δεν έχουν πλέον αντικείμενο.
μια απορία που έχω μπορεί κανείς να μου την λύσει? μέσα στους ΟΑΕΔιτες είναι και τα ΕΠΑΣ? ή το μέτρο είναι για όσους δούλευαν όσο ήταν ΤΕΕ (μετράν την ποϋπηρεσία μέσα σε κάποιο χρονικό πλαίσιο π.χ από το 1999-2003 μέχρι πριν να γίνουν ΕΠΑΣ?)
Κάπου διάβασα στην τροπολογία που κατατέθηκε ότι η προυπηρεσία των ΟΑΕΔιτών ορίζεται στο ήμισυ του συνόλου της προϋπηρεσίας τους. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό? Είναι πολύ σημαντικό να έχω άμεσα μία απάντηση
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ;Συνάδελφοι ψυχραιμία!Αν νομίζετε ότι υπάρχει Δικαστής που θα δικαιώσει τέτοιο αίτημα εκπαιδευτικών, είστε βαθειά νυχτωμένοι.Αλήθεια ποιο είναι το αίτημα ακριβώς; («έξω από τους πίνακές μας αυτοί που έχουν προϋπηρεσία στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ» ; )Σε ποια επιχειρήματα στηρίζεται;(«στον ΟΑΕΔ μπαίνεις με βύσμα ενώ στο ΥΠΕΠΘ μόνο με διαφανείς διαδικασίες»; ή μήπως το αμίμητο «περιμέναμε ότι θα διοριστούμε αλλά ο οικογενειακός μας προγραμματισμός διαταράχθηκε» ; )Θέλετε διαφάνεια λοιπόν. Μαζί σας κι εμείς!Ας αρχίσουμε: Οi «γκουρού του EXCEL» ας εξηγήσoυν (αργά ή γρήγορα θα υποχρεωθούν να το κάνουν) για παράδειγμα με ποια ακριβώς κριτήρια οι συνάδελφοί τους Φυσικοί, πτυχιούχοι του 2008 απέκτησαν τις προϋπηρεσίες αυτές (ακόμα και πάνω από 6 μόρια για το πρώτο έτος μετά τη λήψη του πτυχίου τους!).ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜ
Πόσοι εκαπιδευτικοί της ιδιωτικής εκπαίδευσης δεν έχουν μπει καν στον πίνακα αναπληρωτών, αλλά με 24 μήνες προϋπηρεσίας και χωρίς ΑΣΕΠ, πήραν κατευθείαν οργανικές θέσεις, και όταν δεν υπήρχαν οργανικές, διορίστηκαν με ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ θέσεις δίπλα στο σπίτι τους;