*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336388 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #658 στις: Ιουλίου 29, 2009, 11:23:50 am »
Μπορει καποιος εδω να μας ενημερωσει υπευθυνα τι ακριβως συμβαινει με τη συζυγο του υφυπουργου;Γιατι για την κορη το εμπεδωσαμε.
Από ανεπίσημες πηγές (ΟΑΕΔίτες) η σύζυγος του Υφυπουργού είναι αυτή που κίνησε τα νήματα για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΟΑΕΔιτών. Η ίδια δεν έχει άμεσο συμφέρον καθώς φαίνεται να είναι διορισμένη εκπαιδεύτρια ΟΑΕΔ τεχνικής ειδικότητας. Η ύπαρξη της όμως στον χώρο των ΤΕΕ του ΟΑΕΔ για πολλά χρόνια (λέγεται ότι ήταν και διευθύντρια) είναι φυσικό να την έχει επηρεάσει (φίλοι ΟΑΕΔίτες) και να θέλει να τους εξηπηρετήσει ανιδιοτελώς ή όχι. Με την απόσπασή της στο γραφείο του συζύγου της, σίγουρα θα της ήταν πιο εύκολο να προωθήσει τα συμφέροντα των «φίλων» της.
Εννοείται ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν καθώς ούτε κρυφές κάμερες έχω, αλλά ούτε και κοριούς. Παρόλα αυτά η κοινή λογική σε αυτά τα συμπεράσματα με οδηγεί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:11 »

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Ιουλίου 29, 2009, 11:34:04 am »
Μπορει καποιος εδω να μας ενημερωσει υπευθυνα τι ακριβως συμβαινει με τη συζυγο του υφυπουργου;Γιατι για την κορη το εμπεδωσαμε.
Από ανεπίσημες πηγές (ΟΑΕΔίτες) η σύζυγος του Υφυπουργού είναι αυτή που κίνησε τα νήματα για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΟΑΕΔιτών. Η ίδια δεν έχει άμεσο συμφέρον καθώς φαίνεται να είναι διορισμένη εκπαιδεύτρια ΟΑΕΔ τεχνικής ειδικότητας. Η ύπαρξη της όμως στον χώρο των ΤΕΕ του ΟΑΕΔ για πολλά χρόνια (λέγεται ότι ήταν και διευθύντρια) είναι φυσικό να την έχει επηρεάσει (φίλοι ΟΑΕΔίτες) και να θέλει να τους εξηπηρετήσει ανιδιοτελώς ή όχι. Με την απόσπασή της στο γραφείο του συζύγου της, σίγουρα θα της ήταν πιο εύκολο να προωθήσει τα συμφέροντα των «φίλων» της.
Εννοείται ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν καθώς ούτε κρυφές κάμερες έχω, αλλά ούτε και κοριούς. Παρόλα αυτά η κοινή λογική σε αυτά τα συμπεράσματα με οδηγεί.

προς απόδειξη των γραφομένων  http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12126.630   απαντήσεις 631,  637 ,  638
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #660 στις: Ιουλίου 29, 2009, 11:34:35 am »
Αυτη η πληροφορια μας ηταν απο την αρχη γνωστη.Μπορει να χρησιμοποιηθει δηλ.μονο για ενισχυση επιχειρηματολογιας και οχι για αποδεικτικο στοιχειο.Σε συνδυασμο ομως με την κορη μπορει να πιασει τοπο.

Αποσυνδεδεμένος dora22

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Ιουλίου 29, 2009, 01:40:34 pm »
δεν ειναι αληθεια οτι ολοι οι εργαζομενοι στην ΠΔΣ ειναι χωρις ασεπ. επιτυχων 2 φορες και μονο ΠΔΣ. να μην μπαινουμε ολοι στην ιδια μοιρα με ΟΑΕΔ και εκκλησιαστικα που διοριζονται . αυτα τα λενε οι οαεδιτες για δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. εμενα ΠΑΝΤΩΣ τηλεφωνο απο τις λιστες με επαιρναν.
υποψιν περιμενα 10 χρονια επετηριδα και ακομη περιμενω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:11 »

Αποσυνδεδεμένος anaplirosiflwrinis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Ιουλίου 29, 2009, 03:11:38 pm »
Mε το zouglagr γινεται τιποτα ?

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Ιουλίου 29, 2009, 05:52:26 pm »
Νομίζω πρέπει να δράσουμε άμεσα. Μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα (κόρη Λυκουρέντζου) και σε συνδυασμό με την γυναίκα του ανεξάρτητα από το αν είναι διορισμένη ή όχι, όλα αυτά είναι αρκετά ώστε να ακουστεί και το θέμα μας προς τα έξω, έστω και παρεπιπτόντως. Είναι μεγάλη ευκαιρία, και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε απλώς εκφράζοντας γνώμες εδώ μέσα οι οποίες και μένουν εδώ. Tsiartas την ετοίμασες ή θα την ετοιμάσεις την επιστολή;   

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:07:28 pm »
Νομίζω πρέπει να δράσουμε άμεσα. Μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα (κόρη Λυκουρέντζου) και σε συνδυασμό με την γυναίκα του ανεξάρτητα από το αν είναι διορισμένη ή όχι, όλα αυτά είναι αρκετά ώστε να ακουστεί και το θέμα μας προς τα έξω, έστω και παρεπιπτόντως. Είναι μεγάλη ευκαιρία, και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε απλώς εκφράζοντας γνώμες εδώ μέσα οι οποίες και μένουν εδώ. Tsiartas την ετοίμασες ή θα την ετοιμάσεις την επιστολή;   

Σήμερα δεν θα είναι έτοιμη. Έχω κάποιες δουλειές. Θα προσπαθήσω αργά το βράδυ ή αύριο να την έχω έτοιμη. Μπορεί όμως όποιος άλλος θέλει να στηριχτεί σε προηγούμενές μου επιστολές και να προσθέσει τα νέα στοιχεία.

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:37:18 pm »
Τί ποινή μπορεί να φάει ένας υφυπουργός από τέτοιες κινήσεις;

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:40:38 pm »
Τί ποινή μπορεί να φάει ένας υφυπουργός από τέτοιες κινήσεις;

ποινή? αυτός πάει μέχρι και για Πρωθυπουργός με τέτοιες κινήσεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2009, 07:42:09 pm από dimstella »

Αποσυνδεδεμένος sauraki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:41:45 pm »
Αγαπητοί φίλοι,
παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε  κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:45:22 pm »
Αγαπητοί φίλοι,
παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε  κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Ειμαι αραββωνιασμενος και η αραββωνιαστικια μου ειναι 2 μηνων εγκυμονουσα

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:49:52 pm »
Αγαπητοί φίλοι,
παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε  κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Ρε τους καημένους!
Είχαν συμβάσεις κάθε χρόνο!
Και πως να μην έχουν άλλωστε,αφού έτσι όπως τα κατάφεραν δεν άφησαν και κανέναν άλλον να διδάξει στον οαεδ!

Ξέρεις πόσοι εκπαιδευτικοί δεν είχαν τις συμβάσεις αυτές και δούλευαν σε φροντιστήρια χωρίς ένσημα για 5 ευρώ την ώρα?
Ξέρεις πόσοι εκπαιδευτικοί ξεπέρασαν τα όριά τους επειδή παρά τις υποχρεώσεις τους,επαγγελματικές και οικογενειακές όπως ανέφερες,έλιωσαν στο διάβασμα για τον ασεπ?
Τους οαεδιτες γιατί να τους λυπηθώ?
Γιατί αυτοί είχαν συμβάσεις,ενώ όσοι ανέφερα εγώ δεν είχαν καν αυτές?
Και κατάφεραν μετά από πολλούς κόπους και ξενύχτι και περιπλάνηση ανά την Ελλάδα,με 1002 θυσίες να ανέβουν στους πίνακες για να τους βγάλουν οι οαεδίτες στην απ'όξω?
Αλλά θα μου πεις οι οαεδίτες είχαν συμβάσεις!

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:51:41 pm »
Αγαπητοί φίλοι,
παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε  κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.
Όλοι την δουλειά μας χάνουμε.
Τί σημαίνει αυτό; ότι οι του ΟΑΕΔ έχουν οικογένειες και οι άλλοι όχι;
ΕΙΜΑΣΤΕ στη θέση τους. Τη θέση που έχει και ένα μπαλάκι. Συμπονάω κάθε άνθρωπο που η ζωή του ρυθμίζεται από λίγα άτομα. Κρίμα στους ΟΑΕΔΙΤΕΣ, κρίμα στους ωρομίσθιους, κρίμα σε όλους εμάς που παίζουν μαζί μας. Δε γίνεται να αλλάζεις αποφάσεις κάθε τρία χρόνια και η μία απόφαση να αναιρεί την άλλη, την ώρα που εσύ έχεις ελπίδες και έχεις χτίσει θεμέλια σε μια ανακοίνωση η οποία σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις αυτό που θες.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Ιουλίου 29, 2009, 07:56:44 pm »
Αγαπητοί φίλοι,

Ειμαι αραββωνιασμενος και η αραββωνιαστικια μου ειναι 2 μηνων εγκυμονουσα

Ημουν 99% σιγουρος για αναπληρωτης.Τωρα  τι να της πω ?  ολα ΑΚΥΡΑ ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)