0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει καποιος εδω να μας ενημερωσει υπευθυνα τι ακριβως συμβαινει με τη συζυγο του υφυπουργου;Γιατι για την κορη το εμπεδωσαμε.
Παράθεση από: GR στις Ιουλίου 29, 2009, 11:12:33 amΜπορει καποιος εδω να μας ενημερωσει υπευθυνα τι ακριβως συμβαινει με τη συζυγο του υφυπουργου;Γιατι για την κορη το εμπεδωσαμε.Από ανεπίσημες πηγές (ΟΑΕΔίτες) η σύζυγος του Υφυπουργού είναι αυτή που κίνησε τα νήματα για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΟΑΕΔιτών. Η ίδια δεν έχει άμεσο συμφέρον καθώς φαίνεται να είναι διορισμένη εκπαιδεύτρια ΟΑΕΔ τεχνικής ειδικότητας. Η ύπαρξη της όμως στον χώρο των ΤΕΕ του ΟΑΕΔ για πολλά χρόνια (λέγεται ότι ήταν και διευθύντρια) είναι φυσικό να την έχει επηρεάσει (φίλοι ΟΑΕΔίτες) και να θέλει να τους εξηπηρετήσει ανιδιοτελώς ή όχι. Με την απόσπασή της στο γραφείο του συζύγου της, σίγουρα θα της ήταν πιο εύκολο να προωθήσει τα συμφέροντα των «φίλων» της.Εννοείται ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν καθώς ούτε κρυφές κάμερες έχω, αλλά ούτε και κοριούς. Παρόλα αυτά η κοινή λογική σε αυτά τα συμπεράσματα με οδηγεί.
Νομίζω πρέπει να δράσουμε άμεσα. Μας έλειπε το κερασάκι στην τούρτα (κόρη Λυκουρέντζου) και σε συνδυασμό με την γυναίκα του ανεξάρτητα από το αν είναι διορισμένη ή όχι, όλα αυτά είναι αρκετά ώστε να ακουστεί και το θέμα μας προς τα έξω, έστω και παρεπιπτόντως. Είναι μεγάλη ευκαιρία, και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε απλώς εκφράζοντας γνώμες εδώ μέσα οι οποίες και μένουν εδώ. Tsiartas την ετοίμασες ή θα την ετοιμάσεις την επιστολή;
Τί ποινή μπορεί να φάει ένας υφυπουργός από τέτοιες κινήσεις;
Αγαπητοί φίλοι,παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.