*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336185 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #672 στις: Ιουλίου 29, 2009, 08:02:17 pm »
Και στο τέλος θα δικαιωθούν αν υπάρχει απόφαση εις βάρος μας μόνο όσοι έχουν προσφύγει, γιατί οι αποφάσεις της Ολομέλειας αποτελούν μόνο μεταξύ των διαδίκων δεδικασμένο.Ποιος θα πληρώσει 2000 στην καλύτερη περίπτωση ευρώ για να πάει μεμονωμένα στο ΣτΕ; Γιατί ακόμη και θετική απόφαση να υπάρχει από το ΔΕ οι συνάδελφοι θα ασκήσουν έφεση για να συνεχιστεί και να τελεσιδήκει. Πιστεύετε πως ο Δικαστής θα ακούσει αυτόν που κάνει ένσταση ή θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις του Συνήγορου του Πολίτη και του Ν.Σ του Κράτους;
Mα καλά μέχρι τώρα δεν μας έλεγαν ότι δεν έχουμε καμιά ελπίδα δικαίωσης; Τώρα μας αφήνουν και αυτό το παραθυράκι; Ευχαριστούμε πολύ!!!Αλλά βέβαια τώρα το γύρισαν το τροπάριο: Θέλουν να μας γλιτώσουν από τα έξοδα!!!
Εγώ θα τους προτείνω με τη σειρά μου να απαρνηθούν την ρύθμιση και να δεχτούν ότι ίσχυε μέχρι σήμερα:να περάσουν τη βάση στο ΑΣΕΠ και να τους προσμετρηθεί η τεράστια προυπηρεσία τους!!!
Συνάδελφοι που μέχρι τώρα διστάζατε να προσφύγετε εναντίον "συναδέλφων":αποδεικνύεται ότι μόνο δικαστικώς μπορούμε πια να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στην εργασία,αλλά και το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της έκφρασης....
Οι απειλές δεν θα περάσουν.Αντισταθείτε όλοι μαζί μας για να γίνει ένα θετικό βήμα προς την αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2009, 09:50:43 pm από rublev »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:16:48 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Ιουλίου 29, 2009, 08:30:06 pm »
Αγαπητοί φίλοι,
παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε  κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Ειμαι αραββωνιασμενος και η αραββωνιαστικια μου ειναι 2 μηνων εγκυμονουσα

Ημουν 99% σιγουρος για αναπληρωτης.Τωρα  τι να της πω ?  ολα ΑΚΥΡΑ ?

Ήσουν "όμηρος" (το ακούσαμε κι αυτό) της σύμβασης του οαεδ,με την οποία δίδασκες ΗΥ ενώ είσαι φιλόλογος πχ?
Όχι.
Έχεις μπάρμπα που έπεισε το υπεπθ να αναγνωρίσει την προυπηρεσία σου στον οαεδ,ακόμη κι αν γνώριζες όταν εργαζόσουν εκεί το αντίθετο,ακόμη κι αν δίδασκες αντικείμενο διαφορετικό από αυτό που σπούδασες?
Όχι.
Ε τι περιμένεις!

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: Ιουλίου 29, 2009, 10:05:14 pm »
Έχω εξηγήσει ότι δεν έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους.Τα ονόματα επιβαλλεται νομικά να αναφερθούν στην ένσταση,αφού αποτελούν την εφαρμογή του νόμου.
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οφελούν κι εγώ δεν απαντώ σε αυτές παρά το γεγονός ότι προκαλούμαι συνεχώς.
Οι ΟΑΕΔίτες είχαν το δικαίωμα από την πλευρά τους να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν.Όπως θα είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι εργάζομενοι άλλων υπουργείων που υπόκεινται στην ίδια περίπτωση.
Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε.Χρειάζεται να αντιδράσουμε.Και αυτή τη στιγμή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε.Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς...

Καμία εμμονή! Για να θυμηθούμε τα παλιά:

29/5/09 rublev έφη: «Θα επιιθυμούσα να μην σχετίζονται τα κείμενά μου ως παραθέσεις με άτομα τα οποία στη ζωή και την εργασία μου δε θα υπήρχε περίπτωση να συναναστραφώ.Τώρα αν στο πλαίσιο του τόπικ είμαι αναγκασμένος να το υποστώ θα παρακαλούσα σε μια ελάχιστη ένδειξη αυτοσεβασμού...(αν και κατανοώ τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται ως προς αυτό)….»      
Κάποιος ξέχασε να γράψει το πμ,το οποίο έλαβα την ίδια ημέρα που έγραψα το παραπάνω ποστ.Γιατί;
Επίσης μπορώ να αναφέρω τις προσωπικές επιθέσεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που έχω δεχτεί.

Το θέμα όμως δεν είναι προσωπικό.Είχα τη χαρά μέσα από αυτή την προσπάθεια να γνωρίσω πολύ αξιόλογους συναδέλφους που αγωνίζονται ανιδιοτελώς στο πλευρό εκπ/κών που θίγονται άμεσα.
Η ζωή και το ποιόν αυτών των ανθρώπων δεν μπορεί να διαβληθεί με υπαινιγμούς που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό.Καθημερινά προστίθενται καινούριοι συνάδελφοι και αισθάνομαι την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω όλους!
Όταν γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους δεν μπορείς παρά να ελπίζεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει!Συνεχίζουμε τον ομαδικό αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος lg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #675 στις: Ιουλίου 29, 2009, 11:53:02 pm »
Παιδιά στείλτε mail σε κανάλια και εφημερίδες....
Στο ιντερνετ δημοσιοποιήθηκε το θέμα...
Τώρα πρέπει να βγει στην τηλεόραση...και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων..
Σήμερα στο meafora του ΥΠΕΠΘ διαγράφανε μηνύματα...
Έχουν ενοχληθεί....Εμείς συνεχίζουμε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:16:48 »

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Ιουλίου 30, 2009, 02:47:46 am »
Παιδιά στείλτε mail σε κανάλια και εφημερίδες....
Στο ιντερνετ δημοσιοποιήθηκε το θέμα...
Τώρα πρέπει να βγει στην τηλεόραση...και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων..
Σήμερα στο meafora του ΥΠΕΠΘ διαγράφανε μηνύματα...
Έχουν ενοχληθεί....Εμείς συνεχίζουμε...

στο meafora διαγράψαν δικό μου μήνυμα!!! >:( >:( >:( >:(
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Ιουλίου 30, 2009, 06:15:50 am »
Έχω εξηγήσει ότι δεν έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους.Τα ονόματα επιβαλλεται νομικά να αναφερθούν στην ένσταση,αφού αποτελούν την εφαρμογή του νόμου.
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οφελούν κι εγώ δεν απαντώ σε αυτές παρά το γεγονός ότι προκαλούμαι συνεχώς.
Οι ΟΑΕΔίτες είχαν το δικαίωμα από την πλευρά τους να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν.Όπως θα είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι εργάζομενοι άλλων υπουργείων που υπόκεινται στην ίδια περίπτωση.
Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε.Χρειάζεται να αντιδράσουμε.Και αυτή τη στιγμή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε.Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς...

Καμία εμμονή! Για να θυμηθούμε τα παλιά:

29/5/09 rublev έφη: «Θα επιιθυμούσα να μην σχετίζονται τα κείμενά μου ως παραθέσεις με άτομα τα οποία στη ζωή και την εργασία μου δε θα υπήρχε περίπτωση να συναναστραφώ.Τώρα αν στο πλαίσιο του τόπικ είμαι αναγκασμένος να το υποστώ θα παρακαλούσα σε μια ελάχιστη ένδειξη αυτοσεβασμού...(αν και κατανοώ τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται ως προς αυτό)….»      
Κάποιος ξέχασε να γράψει το πμ,το οποίο έλαβα την ίδια ημέρα που έγραψα το παραπάνω ποστ.Γιατί;
Επίσης μπορώ να αναφέρω τις προσωπικές επιθέσεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που έχω δεχτεί.

Το θέμα όμως δεν είναι προσωπικό.Είχα τη χαρά μέσα από αυτή την προσπάθεια να γνωρίσω πολύ αξιόλογους συναδέλφους που αγωνίζονται ανιδιοτελώς στο πλευρό εκπ/κών που θίγονται άμεσα.
Η ζωή και το ποιόν αυτών των ανθρώπων δεν μπορεί να διαβληθεί με υπαινιγμούς που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό.Καθημερινά προστίθενται καινούριοι συνάδελφοι και αισθάνομαι την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω όλους!
Όταν γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους δεν μπορείς παρά να ελπίζεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει!Συνεχίζουμε τον ομαδικό αγώνα.

Τα πμ δεν προβάλλονται γιατί μπορεί να γίνουν αιτία διαγραφής από μέλος (κανόνας φόρουμ). Φαντάσου τι θα γινόταν αν εγώ έβγαζα στον "αέρα" όλα τα πμ που έχω δεχτεί.Δεν το κάνω όμως όχι γιατί φοβάμαι μια πιθανή διαγραφή μου από το φόρουμ, αλλά σε περίπτωση που τυχαία τα διάβαζε κάποιος γονιός, θα ανησυχούσε πραγματικά για το ποιος διδάσκει το παιδί του(αυτά σχετικά με την απάντηση για τα πμ).
Κανένας δεν προσπάθησε να σου επιτεθεί συνάδελφε rublev, αλλά από την ώρα που μπήκες σε αυτό το φόρουμ ως νέο μέλος, έχεις την εντύπωση πως τα αυγά τα αλωνίζουν.Περισσότερο από ένα χρόνο (βλέπε παλαιότερα θέματα) συζητάμε εδώ με τους συναδέλφους. Υπήρχαν και έντονες αντιπαραθέσεις  .Και έρχεσαι εσύ και από το πρώτο σου(εισαγωγή τόπικ, σελίδα 1) ακόμη μήνυμα μας βρίζεις, γίνεσαι επιθετικός, και το παίζεις "ο καθηγητής", ο ηγέτης, ο σωτήρας. Δηλαδή όλοι εδώ μέσα δεν είναι νοήμονες και περίμεναν εσένα να τους σώσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2009, 07:09:55 am από zagorakis »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Ιουλίου 30, 2009, 07:59:59 am »
Ενώ αν οι γονείς δουν να κάνουν οι φυσικοί του οαεδ μάθημα στα παιδιά τους,που έναν καιρό κάναν μόνο σε κομμώτριες,θα καταχαρούν!
Τώρα αν ο ryblev κάνει καλά ή όχι που γράφει ότι γράφει,εσύ που έναν καιρό άνοιγες θέματα και τα κλείδωνες και τα ξεκλείδωνες κατά βούληση, είσαι η τελευταία που θα τον κρίνει.
Να πιάσετε τη βάση στον ασεπ και μετά μπήτε όπου θέλετε.
Τη βάση ζητάω μόνο,δε ζητάω να αριστεύεσετε! Έτσι για να μη νοιώθουμε κι εμείς μαλάκες.
Τώρα το αν η δική μας η ένσταση είναι λάθος διατυπωμένη,εσένα δε σε αφορά,μάλλον σε συμφέρει θα έλεγα.
Γι'αυτό η αγωνία σου να μας υποδείξεις τα λάθη της ,μου φαίνεται προκλητικά ύποπτη.
Και στο κάτω κάτω εσένα τι σε νοιάζει αν είναι λάθος ή όχι?
Συμμετέχεις?
Θα πληρώσεις?
Ε λοιπόν?!

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:13:54 am »
Ενώ αν οι γονείς δουν να κάνουν οι φυσικοί του οαεδ μάθημα στα παιδιά τους,που έναν καιρό κάναν μόνο σε κομμώτριες,θα καταχαρούν!
Τώρα αν ο ryblev κάνει καλά ή όχι που γράφει ότι γράφει,εσύ που έναν καιρό άνοιγες θέματα και τα κλείδωνες και τα ξεκλείδωνες κατά βούληση, είσαι η τελευταία που θα τον κρίνει.
Τη βάση ζητάω μόνο,δε ζητάω να αριστεύεσετε! Έτσι για να μη νοιώθουμε κι εμείς μαλάκες.
Τώρα το αν η δική μας η ένσταση είναι λάθος διατυπωμένη,εσένα δε σε αφορά,μάλλον σε συμφέρει θα έλεγα.
Γι'αυτό η αγωνία σου να μας υποδείξεις τα λάθη της ,μου φαίνεται προκλητικά ύποπτη.
Και στο κάτω κάτω εσένα τι σε νοιάζει αν είναι λάθος ή όχι?
Συμμετέχεις?
Θα πληρώσεις?
Ε λοιπόν?!

Εγώ όχι! Εσείς μήπως;

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:41:58 am »
Ναι,αυτό λέω.
Τι σε νοιάζει?
Σε πήρε ο πόνος για εμάς?

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:44:33 am »
απο ποτε ειναι υποτιμητικο να διδασκεις σε κομμωτριες;

ποσοι απο αυτους που διοριζονται με το 40% εχουν τη βαση του ΑΣΕΠ;  ποτε θα τους κανετε μηνυση;

να νιωθεις ακριβως ο,τι εισαι, αρκει να ξερεις να το γραφεις

Μάθε να γράφεις έξω από την παράθεση και μετά μου κάνεις υποδείξεις,

Αποσυνδεδεμένος msa

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:49:47 am »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:55:48 am »
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά στην ένσταση που θα κάνουμε εναντίον σας.
Οι συμβουλές σας μας είναι περιττές,αν και ξέρουμε πόσο νοιάζεστε για εμάς.
Εσείς κάνατε τη δουλειά σας.
Αφήστε κι εμάς να κάνουμε τι δική μας.
Φανταστείτε όμως πόσο αγχώθηκαν από την κίνησή μας,που έφτασαν να μας συμβουλεύουν για τους νομικούς συμβούλους μας.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Ιουλίου 30, 2009, 09:56:39 am »
Έχει δίκιο η msa μην ασχοληθούμε πλεόν μαζί τους.Από εδ΄και πέρα μόνο οι δικηγόροι....

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Ιουλίου 30, 2009, 10:02:31 am »
απο ποτε ειναι υποτιμητικο να διδασκεις σε κομμωτριες;

ποσοι απο αυτους που διοριζονται με το 40% εχουν τη βαση του ΑΣΕΠ;  ποτε θα τους κανετε μηνυση;

να νιωθεις ακριβως ο,τι εισαι, αρκει να ξερεις να το γραφεις

Καλημερα. θεωρω απαραδεκτο αυτο που ειπες απαντώντας στον στον/στην ΤΕΜ ...μακαρι να κανω λαθος...να καταλαβα λαθος....μας λες να πιασουμε την βαση.....ως αχρηστοι που δεν μπορουμε να την πιασουμε και ας μην αριστευσουμε .......μονο τη βαση......

εσυ την εχεις πιασει τη βαση? ? ? ? ? ? αυτοι που δουλευουν στον οαεδ εχουν πιασει τη βαση? ? και εμεις που παλευουμε στον ασεπ οχι?  καλα κοροιδευομαστε ? δεν ξερω τι κανουν τα λοιπα παιδια αλλα εμενα με ενοχλει αυτο...σαν πε02 εχουμε μια υλη γαμ...... τα.....δινουμε τοσα χρηματα για να μαζεψουμε τα βιβλια της υλης.....και προσπαθουμε να πιασουμε βαση να παρουμε κανενα μοριο.....και συ ερχεσαι και ειρωνευεσαι οτι ειμαστε αχρηστοι και δεν μπορουμε να πιασουμε τη βαση....?

ειναι απλα ξεφτιλα να κοπιαζουν καποιοι να διαβαζουν για τον ασεπ και καποιοι να μην δινουν καν ασεπ. ειναι απαραδεκτο και γελοιο. οχι μονο του οαεδ.ολοι οσοι δεν δινουν ασεπ!

οι θα δινουμε ολοι ασεπ η κανενας!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182775
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144