0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στο τέλος θα δικαιωθούν αν υπάρχει απόφαση εις βάρος μας μόνο όσοι έχουν προσφύγει, γιατί οι αποφάσεις της Ολομέλειας αποτελούν μόνο μεταξύ των διαδίκων δεδικασμένο.Ποιος θα πληρώσει 2000 στην καλύτερη περίπτωση ευρώ για να πάει μεμονωμένα στο ΣτΕ; Γιατί ακόμη και θετική απόφαση να υπάρχει από το ΔΕ οι συνάδελφοι θα ασκήσουν έφεση για να συνεχιστεί και να τελεσιδήκει. Πιστεύετε πως ο Δικαστής θα ακούσει αυτόν που κάνει ένσταση ή θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις του Συνήγορου του Πολίτη και του Ν.Σ του Κράτους;
Αγαπητοί φίλοι,παρακολουθώ το ζήτημα με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των καθηγητών ΤΕΕ ΟΑΕΔ. Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτοί οι άνθρωποι (εγω δεν είμαι απο αυτούς αλλά γνωρίζω ορισμένους) επί δέκα και δεκαπέντε χρόνια δούλευαν σε καθεστώς ομηρίας κάθε χρόνο ανανεώνοντας την σύμβασή τους. Με αυτά τα δεδομένα έκαναν οικογένειες και πριν τρία χρόνια έχασαν την δουλειά τους. Δε ξέρω την ηλικία σας και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά σίγουρα κάνείς δε θα ήθελε να είναι στη θέση τους. Η τροπολογία που κατατέθηκε πιστέυω πως είχε κοινωνικές παραμέτρους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ανθρώπους ανω των σαράντα ετων (τουλάχιστον αυτοί που έχουν αρκετή προυπηρεσία). Σας εύχομαι ότι καλύτερο.Ειμαι αραββωνιασμενος και η αραββωνιαστικια μου ειναι 2 μηνων εγκυμονουσαΗμουν 99% σιγουρος για αναπληρωτης.Τωρα τι να της πω ? ολα ΑΚΥΡΑ ?
Παράθεση από: rublev στις Ιουλίου 28, 2009, 05:25:21 pmΈχω εξηγήσει ότι δεν έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους.Τα ονόματα επιβαλλεται νομικά να αναφερθούν στην ένσταση,αφού αποτελούν την εφαρμογή του νόμου.Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οφελούν κι εγώ δεν απαντώ σε αυτές παρά το γεγονός ότι προκαλούμαι συνεχώς.Οι ΟΑΕΔίτες είχαν το δικαίωμα από την πλευρά τους να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν.Όπως θα είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι εργάζομενοι άλλων υπουργείων που υπόκεινται στην ίδια περίπτωση.Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε.Χρειάζεται να αντιδράσουμε.Και αυτή τη στιγμή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε.Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς...Καμία εμμονή! Για να θυμηθούμε τα παλιά:29/5/09 rublev έφη: «Θα επιιθυμούσα να μην σχετίζονται τα κείμενά μου ως παραθέσεις με άτομα τα οποία στη ζωή και την εργασία μου δε θα υπήρχε περίπτωση να συναναστραφώ.Τώρα αν στο πλαίσιο του τόπικ είμαι αναγκασμένος να το υποστώ θα παρακαλούσα σε μια ελάχιστη ένδειξη αυτοσεβασμού...(αν και κατανοώ τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται ως προς αυτό)….»
Έχω εξηγήσει ότι δεν έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους.Τα ονόματα επιβαλλεται νομικά να αναφερθούν στην ένσταση,αφού αποτελούν την εφαρμογή του νόμου.Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οφελούν κι εγώ δεν απαντώ σε αυτές παρά το γεγονός ότι προκαλούμαι συνεχώς.Οι ΟΑΕΔίτες είχαν το δικαίωμα από την πλευρά τους να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν.Όπως θα είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι εργάζομενοι άλλων υπουργείων που υπόκεινται στην ίδια περίπτωση.Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε.Χρειάζεται να αντιδράσουμε.Και αυτή τη στιγμή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε.Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς...
Παιδιά στείλτε mail σε κανάλια και εφημερίδες....Στο ιντερνετ δημοσιοποιήθηκε το θέμα...Τώρα πρέπει να βγει στην τηλεόραση...και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων..Σήμερα στο meafora του ΥΠΕΠΘ διαγράφανε μηνύματα...Έχουν ενοχληθεί....Εμείς συνεχίζουμε...
Παράθεση από: zagorakis στις Ιουλίου 28, 2009, 07:10:28 pmΠαράθεση από: rublev στις Ιουλίου 28, 2009, 05:25:21 pmΈχω εξηγήσει ότι δεν έχουμε καμιά εμμονή με τους συγκεκριμένους.Τα ονόματα επιβαλλεται νομικά να αναφερθούν στην ένσταση,αφού αποτελούν την εφαρμογή του νόμου.Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν οφελούν κι εγώ δεν απαντώ σε αυτές παρά το γεγονός ότι προκαλούμαι συνεχώς.Οι ΟΑΕΔίτες είχαν το δικαίωμα από την πλευρά τους να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν.Όπως θα είναι ανόητο να πιστεύουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι εργάζομενοι άλλων υπουργείων που υπόκεινται στην ίδια περίπτωση.Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε.Χρειάζεται να αντιδράσουμε.Και αυτή τη στιγμή μόνο έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε.Δεν μπορεί να μένουμε απαθείς...Καμία εμμονή! Για να θυμηθούμε τα παλιά:29/5/09 rublev έφη: «Θα επιιθυμούσα να μην σχετίζονται τα κείμενά μου ως παραθέσεις με άτομα τα οποία στη ζωή και την εργασία μου δε θα υπήρχε περίπτωση να συναναστραφώ.Τώρα αν στο πλαίσιο του τόπικ είμαι αναγκασμένος να το υποστώ θα παρακαλούσα σε μια ελάχιστη ένδειξη αυτοσεβασμού...(αν και κατανοώ τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται ως προς αυτό)….» Κάποιος ξέχασε να γράψει το πμ,το οποίο έλαβα την ίδια ημέρα που έγραψα το παραπάνω ποστ.Γιατί; Επίσης μπορώ να αναφέρω τις προσωπικές επιθέσεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που έχω δεχτεί.Το θέμα όμως δεν είναι προσωπικό.Είχα τη χαρά μέσα από αυτή την προσπάθεια να γνωρίσω πολύ αξιόλογους συναδέλφους που αγωνίζονται ανιδιοτελώς στο πλευρό εκπ/κών που θίγονται άμεσα.Η ζωή και το ποιόν αυτών των ανθρώπων δεν μπορεί να διαβληθεί με υπαινιγμούς που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό.Καθημερινά προστίθενται καινούριοι συνάδελφοι και αισθάνομαι την υποχρέωση να τους ευχαριστήσω όλους!Όταν γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους δεν μπορείς παρά να ελπίζεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει!Συνεχίζουμε τον ομαδικό αγώνα.
Ενώ αν οι γονείς δουν να κάνουν οι φυσικοί του οαεδ μάθημα στα παιδιά τους,που έναν καιρό κάναν μόνο σε κομμώτριες,θα καταχαρούν!Τώρα αν ο ryblev κάνει καλά ή όχι που γράφει ότι γράφει,εσύ που έναν καιρό άνοιγες θέματα και τα κλείδωνες και τα ξεκλείδωνες κατά βούληση, είσαι η τελευταία που θα τον κρίνει.Να πιάσετε τη βάση στον ασεπ και μετά μπήτε όπου θέλετε.Τη βάση ζητάω μόνο,δε ζητάω να αριστεύεσετε! Έτσι για να μη νοιώθουμε κι εμείς μαλάκες.Τώρα το αν η δική μας η ένσταση είναι λάθος διατυπωμένη,εσένα δε σε αφορά,μάλλον σε συμφέρει θα έλεγα.Γι'αυτό η αγωνία σου να μας υποδείξεις τα λάθη της ,μου φαίνεται προκλητικά ύποπτη.Και στο κάτω κάτω εσένα τι σε νοιάζει αν είναι λάθος ή όχι?Συμμετέχεις?Θα πληρώσεις?Ε λοιπόν?!
Παράθεση από: TEM στις Ιουλίου 30, 2009, 07:59:59 amΕνώ αν οι γονείς δουν να κάνουν οι φυσικοί του οαεδ μάθημα στα παιδιά τους,που έναν καιρό κάναν μόνο σε κομμώτριες,θα καταχαρούν!απο ποτε ειναι υποτιμητικο να διδασκεις σε κομμωτριες;Να πιάσετε τη βάση στον ασεπ και μετά μπήτε όπου θέλετε.ποσοι απο αυτους που διοριζονται με το 40% εχουν τη βαση του ΑΣΕΠ; ποτε θα τους κανετε μηνυση;Τη βάση ζητάω μόνο,δε ζητάω να αριστεύεσετε! Έτσι για να μη νοιώθουμε κι εμείς μαλάκες.να νιωθεις ακριβως ο,τι εισαι, αρκει να ξερεις να το γραφεις
Ενώ αν οι γονείς δουν να κάνουν οι φυσικοί του οαεδ μάθημα στα παιδιά τους,που έναν καιρό κάναν μόνο σε κομμώτριες,θα καταχαρούν!απο ποτε ειναι υποτιμητικο να διδασκεις σε κομμωτριες;Να πιάσετε τη βάση στον ασεπ και μετά μπήτε όπου θέλετε.ποσοι απο αυτους που διοριζονται με το 40% εχουν τη βαση του ΑΣΕΠ; ποτε θα τους κανετε μηνυση;Τη βάση ζητάω μόνο,δε ζητάω να αριστεύεσετε! Έτσι για να μη νοιώθουμε κι εμείς μαλάκες.να νιωθεις ακριβως ο,τι εισαι, αρκει να ξερεις να το γραφεις