0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ γίνονται με αξιοκρατικά κριτήρια.Στην ΠΔΣ δεν γίνονται. Αν έχεις γνωστό παίρνεις ΠΔΣ.Και εγώ πήρα χίλια μόρια επιπλέον λόγω του μεταπτυχιακού και γι αυτό με προσέλαβαν για ένα έτος διδακτικό έτος. Πριν κάνω το master δεν με έπαιρναν.Μάλλον για τους ΠΔΣΙΤΕΣ πρεπει να γινει ένσταση αυτοί δεν μπαίνουν αξιοκρατικά.3 χρόνια τώρα ούτε μια ωρίτσα ΠΔΣ δεν έχω πάρει (επειδή δεν έχω γνώστο).Να λοιπόν Συνάδελφοι που μπαίνει το μέσον!!!!!
Εχετε κανενα νεο για το jougla.gr να λυσουμε το θεμα ? γιατι ολο λογια ειστε και χειροπιαστο αποτελεσμα δεν εχω δει ακομα
ΠΑΝΤΟΤΕ συνάδελφoi υπολογιζόταν η προϋπηρεσία του ΥΠΕΠΘ στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ ( 1 μόριο ανά ώρα διδασκαλίας)
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Μόνο τις τελευταίες δύο ώρες εντάχθηκαν 4 νέοι ενδιαφερόμενοι!!!
Παράθεση από: zaka στις Ιουλίου 31, 2009, 09:02:08 pmΠΑΝΤΟΤΕ συνάδελφoi υπολογιζόταν η προϋπηρεσία του ΥΠΕΠΘ στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ ( 1 μόριο ανά ώρα διδασκαλίας)1 μόριο ανά ώρα διδασκαλίας;;; Τη στιγμή που οι αναπληρωτές στα σχολεία του ΥπΕΠΘ παίρνουμε 1 μόριο ανά μήνα (= 21 ώρες/εβδομάδα * 4 εβδομάδες = 84 ώρες)!!!
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 02, 2009, 07:23:12 amΠαράθεση από: zaka στις Ιουλίου 31, 2009, 09:02:08 pmΠΑΝΤΟΤΕ συνάδελφoi υπολογιζόταν η προϋπηρεσία του ΥΠΕΠΘ στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ ( 1 μόριο ανά ώρα διδασκαλίας)1 μόριο ανά ώρα διδασκαλίας;;; Τη στιγμή που οι αναπληρωτές στα σχολεία του ΥπΕΠΘ παίρνουμε 1 μόριο ανά μήνα (= 21 ώρες/εβδομάδα * 4 εβδομάδες = 84 ώρες)!!! Άρα, οι φωτογραφημένες προσλήψεις στις βυσματικές θέσεις του ΟΑΕΔ είναι ξεκάθαρες και έμμεσα το παραδέχεστε! Ο τρόπος μοριοδότησης για την κατάρτιση των πινάκων βοηθούσε τον αδιαφανή τρόπο πρόσληψης!!!
Μα ακόμη και οι προκλητικές απαντήσεις τους,εκεί οδηγούν.
Με πειράζει πολύ,το ότι τόσον καιρό,δεν έχω δει οαεδίτη να γράφει σε ένα από τα θέματα του φόρουμ,που να μην αφορά στην αναγνώριση της προυπηρεσίας τους.7944 θέματα! Για τις ύλες του ασεπ,των σχολικών μαθημάτων,τις σχέσεις μας με τα παιδιά,με τους συναδέλφους,τους γονείς,για μαθησιακές δυσκολίες,τιμές για ιδιαίτερα,διακοπές,μουσική! Και αυτοί αν δεν αφορά την αναγνώριση της προυπηρεσίας τους δεν κάνουν καν τον κόπο να τα διαβάσουν.Άραγε νοιάζονται τόσο πολύ για τα σχολεία στα οποία θέλουν να διδάξουν?
Αλήθεια,που είναι το θέμα τους?