*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336073 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος runner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #854 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:40:34 am »
ΑΝΑΝΔΡΟ  ειναι  αυτο που λες. και  εμεις  διαγκωνιζόμαστε  με τους  μαθητες  μας  στα  φροντιστηρια που εχουν  παρει πια   πτυχιο  εδω  και  χρονια...
αλλα  για να τα λες  αυτα  δεν  καιγεται  η  γουνα σου...

ασε  τις  μεγαλααυχίες  ή  πήγαινε  να παίξεις στην Επίδαυρο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:22:34 »

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #855 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:45:46 am »
Αγαπητέ zst, ευχαριστώ κατ'αρχάς για την απάντησή σου.

Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι εριστικός. Τι σημαίνει: "Μη φοβάστε!";

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι φοβάμαι; Αυτό που λένε: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.", ισχύει και για μένα και για πολλούς άλλους, μιλούν δε μιλούν στο φόρουμ.

Δεν φοβάμαι, καλέ μου συνάδελφε, φρίττω όμως, ΝΑΙ, ΦΡΙΤΤΩ με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί εγώ, για να πάρω λίγα μοριάκια, έτρεχα πέρυσι σε 5 σχολεία ωρομίσθια και είμαι 6 μήνες απλήρωτη... Ενώ θα μπορούσα να είμαι στον ΟΑΕΔ ή στα ΙΕΚ (χωρίς βύσμα) σε καλύτερες συνθήκες. Δεν πήγα όμως, γιατί δεν αναγνωριζόταν η προυπηρεσία και πληρώνουν κι αυτοί όποτε τους καπνίσει...

Αν ήξερα λοιπόν ότι αναγνωριζόταν η προυπηρεσία μου, θα πήγαινα στα ΙΕΚ ή στον ΟΑΕΔ. Ούτως ή άλλως στο ΥΠΕΠΘ πάω κι ας μη με πληρώνουν όποτε πρέπει. Σ'αυτό, αγαπητοί συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, γιατί δεν απαντάτε; Διορθώνεται μια αδικία προκαλώντας μια άλλη; Έχετε σε αρκετά σημεία δίκιο, αλλά έχουν και οι άλλοι. Χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους, γιατί είναι ντροπή να εξαπολύετε πυρά χωρίς λόγο προς πάσα κατεύθυνση.

Αν έμπαινε ένας μαθητής στο φόρουμ αυτό και έβλεπε αυτόν τον φαγωμό, τι θα'λεγε;

Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει σωστό κι ας μη λέει πολλά. Θαρρείς πως το να πλακωθείς με κάποιον από 'δω, ισοδυναμεί με δικαίωση της ένστασης!

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2009, 11:52:17 am από Joanna Bear, ΠΕ06 »

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #856 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:53:12 am »

Αποσυνδεδεμένος Ευ-αγγελία

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
"Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά"(Νίκος Καζαντζάκης)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:22:34 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #858 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:01:10 pm »

[/quote]ενω εγω ειμαι βρομικος ουρανος; και εριστικος; και βυσμα; 40 χρονων με 1500 ενσημα. εγω φταιω εγω δεν περασα στον ΑΣΕΠ!!!!!! αλλα πως; οταν ρωταω αυτους που πετυχαν τους ΠΕ02, μονο με φροντιστηριο απαντουν ή με σημειωσεις και ολοι προσφερονται να τις στειλουν αλλα ...
 και μας πληρωναν καθε χριστουγεννα...
[/quotα

ε αυτό παει πολυ!!!αγαπητε μονο το διαβασμα μου με εσωσε ,ΔΙΑ

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #859 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:05:19 pm »
Δεν ζητάω ό,τι θέλω, φίλε/φίλη, όπου με καλέσουν όμως, πάω, γιατί δεν έχω άλλη επιλογή.

Ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω βύσμα, το έχω αρνηθεί επανειλημμένως... Κι αυτό γιατί πιστεύω στον Θεό και στην έννοια του σωστού...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #860 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:06:44 pm »

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι φοβάμαι; Αυτό που λένε: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.", ισχύει και για μένα και για πολλούς άλλους, μιλούν δε μιλούν στο φόρουμ.

Δεν φοβάμαι, καλέ μου συνάδελφε, φρίττω όμως, ΝΑΙ, ΦΡΙΤΤΩ με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί εγώ, για να πάρω λίγα μοριάκια, έτρεχα πέρυσι σε 5 σχολεία ωρομίσθια και είμαι 6 μήνες απλήρωτη... Ενώ θα μπορούσα να είμαι στον ΟΑΕΔ ή στα ΙΕΚ (χωρίς βύσμα) σε καλύτερες συνθήκες. Δεν πήγα όμως, γιατί δεν αναγνωριζόταν η προυπηρεσία και πληρώνουν κι αυτοί όποτε τους καπνίσει...

Αν ήξερα λοιπόν ότι αναγνωριζόταν η προυπηρεσία μου, θα πήγαινα στα ΙΕΚ ή στον ΟΑΕΔ. Ούτως ή άλλως στο ΥΠΕΠΘ πάω κι ας μη με πληρώνουν όποτε πρέπει. Σ'αυτό, αγαπητοί συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, γιατί δεν απαντάτε; Διορθώνεται μια αδικία προκαλώντας μια άλλη; Έχετε σε αρκετά σημεία δίκιο, αλλά έχουν και οι άλλοι. Χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους, γιατί είναι ντροπή να εξαπολύετε πυρά χωρίς λόγο προς πάσα κατεύθυνση.

Αν έμπαινε ένας μαθητής στο φόρουμ αυτό και έβλεπε αυτόν τον φαγωμό, τι θα'λεγε;

Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει σωστό κι ας μη λέει πολλά. Θαρρείς πως άμα πλακωθείς με κάποιον από 'δω, ισοδυναμεί με δικαίωση της ένστασης!

ενω εγω ειμαι βρομικος ουρανος; και εριστικος; και βυσμα; 40 χρονων με 1500 ενσημα. εγω φταιω εγω δεν περασα στον ΑΣΕΠ!!!!!! αλλα πως; οταν ρωταω αυτους που πετυχαν τους ΠΕ02, μονο με φροντιστηριο απαντουν ή με σημειωσεις και ολοι προσφερονται να τις στειλουν αλλα ...

Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει σωστό κι ας μη λέει πολλά. Θαρρείς πως άμα πλακωθείς με κάποιον από 'δω, ισοδυναμεί με δικαίωση της ένστασης!

ενω εγω ειμαι βρομικος ουρανος; και εριστικος; και βυσμα; 40 χρονων με 1500 ενσημα. εγω φταιω εγω δεν περασα στον ΑΣΕΠ!!!!!! αλλα πως; οταν ρωταω αυτους που πετυχαν τους ΠΕ02, μονο με φροντιστηριο απαντουν ή με σημειωσεις και ολοι προσφερονται να τις στειλουν αλλα ...

Μα έλα σε παρακαλώ ..και εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι είμαστε παλιά πτυχία,με τρεις επιτυχίες στο ΑΣΕΠ χωρίς φροντιστήρια,με άπειρες υποχρεώσεις,άσχετες δουλειές και με τα μισά ένσημα από τα δικά σου!Επιχείρημα ήταν αυτό;

Αποσυνδεδεμένος Sorrow

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #861 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:13:02 pm »

Το θέμα φίλε μου είναι ότι όπως φάνηκε το παιχνίδι δεν είναι καθαρό ή μάλλον δεν έχει σαφείς κανόνες.
Καθένας κάνει τις επιλογές του και οι απολαβές του πρέπει να είναι σύμφωνες με αυτές.
Όταν κάποιοι συνειδητά επέλεξαν να μην διδάξουν στον ΟΑΕΔ επειδή δεν έδινε προϋπηρεσία στο παιδείας
είναι άδικο να βλέπουν μετά από χρόνια ότι ταλαιπωρήθηκαν άδικα των αδίκων.
Και λιγότερα έπαιρναν και στα κατσάβραχα έτρεχαν και το άγχος αν θα τους πάρουν την επόμενη χρονιά
είχαν και στο τέλος βρέθηκαν και στον πάτο της λίστας.

Όσο για τον ΑΣΕΠ πολλοί τα κατάφεραν με διάβασμα στο σπίτι,μόνοι τους,χωρίς φροντιστήριο και μάλιστα
δουλεύοντας ταυτόχρονα σε δουλειές πολύ πιο απαιτητικές από την διδασκαλία στον ΟΑΕΔ.
Απλά οι περισσότεροι του ΟΑΕΔ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία.Γιατί άλλωστε ;

Ξέρετε ότι υπάρχουν και ΤΕΕ Νοσηλευτικής στο υπουργείο υγείας ; Όπου να ναι θα σκάσουν μύτη
προϋπηρεσίες και από εκεί . Τώρα που έγινε η αρχή .....

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #862 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:13:52 pm »
απο το 1998 λειτουργεί καλώς ή κακώς ο θεσμός του ασεπ,θα χαμηλωσω λιγο το επιπεδο μου αλλα δε γινεται αλλιως..πριν δεκα χρόνια ,που ησασταν 30 χρονων ανετα μπορουσατε να δωσετε ασεπ,κ εγω φετος διοριζομαι στα 30,αλλοι στα 35,η μητερα μου στα 40..δεν ειναι επιχειρημα αυτό!!και το σταματάω εδω ,γιατι δεν εχει νοημα αυτή η συζήτηση,οργή κ συμπαρασταση μόνο για τους συναδελφους που ειδαν κ παλι το ονειρο να απομακρυνεται..και δεν ειναι οι οεαδιτες...κ αυτοι θελουν να διοριστουν ,οπως ολοι μας. Ειναι το ολο συστημα που χωλαίνει...

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #863 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:15:13 pm »
Αγαπητέ zst, δεν ξέρω τι ουρανός είσαι εσύ, μια και δεν σε γνωρίζω, εγώ για τον εαυτό μου μιλάω, δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους, πόσω μάλλον όταν δεν τους ξέρω...

Φροντιστήρια; Εγώ δεν πήγα ποτέ μου φροντιστήριο, όταν όλοι πήγαιναν, από μαθήτρια, έδωσα πανελλήνιες και μπήκα όπου ήθελα! Μπορεί να ακούγεται υπεροπτικό, αλλά έτσι ακριβώς συνέβη!

Μόνη μου διάβαζα πάντα και πέρασα στο πανεπιστήμιο, τώρα θα πάω; Για λόγους αρχής και μόνο, δεν θα το έκανα ποτέ! (Χώρια το οικονομικό...)

Γιατί αρπάζεστε όλοι; Τρομάζω να σκεφτώ ότι είμαστε εκπαιδευτικοί!

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #864 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:21:38 pm »
Possessed, τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχω πολλά ένσημα;! Εδώ γελάμε, όχι μόνο γελάμε, αλλά ξεκαρδιζόμαστε κιόλας!
18 μήνες ένσημα; Όλα κι όλα; Κι είμαι 35, πάω στα 36;
Μου οφείλεις ένα συγγνώμη, πώς μιλάς για κάποιον που δεν ξέρεις;! Απορώ και εξίσταμαι!
Μόνο τα ένσημα που δεν μου έβαζαν όσο δούλευα σε φροντιστήριο, να βάλεις... Ντροπή, ντροπή...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #865 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:23:01 pm »
ειμαστε 25 και οι μαθητες προσφεραν 200 θεσεις
γι αυτο δε λετε τιποτα;;;;
σαν τον ΠΑΟΚΤΣΗ που του ειπε η κοπελα του να πει ενα ποιημα ρομαντικο
 Κοιτα τα αστερια ...πως λαμπουν για εμας
γ....... ο θρυνος και ο πειρεας

Δεν είστε 25 αλλά το ίδιο μου κάνει και αν είσαστε 2 ή 1002!
Η λέξη σύμβαση σου λέει κάτι;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #866 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:25:32 pm »
Possessed, τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχω πολλά ένσημα;! Εδώ γελάμε, όχι μόνο γελάμε, αλλά ξεκαρδιζόμαστε κιόλας!
18 μήνες ένσημα; Όλα κι όλα; Κι είμαι 35, πάω στα 36;
Μου οφείλεις ένα συγγνώμη, πώς μιλάς για κάποιον που δεν ξέρεις;! Απορώ και εξίσταμαι!
Μόνο τα ένσημα που δεν μου έβαζαν όσο δούλευα σε φροντιστήριο, να βάλεις... Ντροπή, ντροπή...

θα ζητούσα ευχαρίστως συγγνώμη αν αναφερόμουν σε σένα!Στον zst αναφερόμουν! :)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #867 στις: Αυγούστου 04, 2009, 12:27:16 pm »
Οι λόγοι που οι οαεδιτες δεν έδιναν ασεπ είναι γνωστοί,οι ίδιοι τους έχουν παραδεχτεί άπειρες φορές.
1. Δεν έδιναν γιατί ο διαγωνισμός του ασεπ μεώνει το πτυχίο τους. Ενώ εμείς δεν έχουμ πτυχίο,χαρτί τουαλέτας έχουμε.
2. Δεν αναγνωριζόταν μέχρι το 2001 η προυπηρεσία. Γιατί μετά που αναγνωριζόταν πήγαν πουθενά?
3. Δε θεωρούν τιμητικό να δίνουν ασεπ με τους μαθητές τους. Ποιους μαθητές?

Σιχάθηκα να διαβάζω τα μηνύματά σας,όπου μας υποτιμάτε,βγάζοντας τον εαυτό σας τον απόλυτο Έλληνα εκπαιδευτικό.
Αφού είστε καθηγητές πανεπιστημίου όπως λέει η Υπερμαχία,έναν ασεπ φοβόσασταν?
Αλλά είπαμε,μειώνει το πτυχίο σας.

Αφού οι φιλόλογοι δίδασκαν ΗΥ με τι προσόντα μωρέ θα ανταγωνίζονταν στον ασεπ αυτούς που άφησαν τις προσωπικές τους ζωές στην άκρη για το διάβασαμα?
Σιχάθηκα τις γελοίες δικαιολογίες σας.
Σιχάθηκα.

Συμβασιούχοι ήσασταν,δεν ήσασταν μόνιμοι για να έχετε καπαρωμένες τις θέσεις.
Αν δε σας άρεζε να βρίσκατε άλλον τρόπο να ζήσετε.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2009, 12:29:54 pm από TEM »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182763
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144