0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Αυγούστου 04, 2009, 11:45:46 amΑγαπητέ zst, ευχαριστώ κατ'αρχάς για την απάντησή σου.Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι εριστικός. Τι σημαίνει: "Μη φοβάστε!";Τι σε κάνει να νομίζεις ότι φοβάμαι; Αυτό που λένε: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.", ισχύει και για μένα και για πολλούς άλλους, μιλούν δε μιλούν στο φόρουμ. Δεν φοβάμαι, καλέ μου συνάδελφε, φρίττω όμως, ΝΑΙ, ΦΡΙΤΤΩ με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί εγώ, για να πάρω λίγα μοριάκια, έτρεχα πέρυσι σε 5 σχολεία ωρομίσθια και είμαι 6 μήνες απλήρωτη... Ενώ θα μπορούσα να είμαι στον ΟΑΕΔ ή στα ΙΕΚ (χωρίς βύσμα) σε καλύτερες συνθήκες. Δεν πήγα όμως, γιατί δεν αναγνωριζόταν η προυπηρεσία και πληρώνουν κι αυτοί όποτε τους καπνίσει... Αν ήξερα λοιπόν ότι αναγνωριζόταν η προυπηρεσία μου, θα πήγαινα στα ΙΕΚ ή στον ΟΑΕΔ. Ούτως ή άλλως στο ΥΠΕΠΘ πάω κι ας μη με πληρώνουν όποτε πρέπει. Σ'αυτό, αγαπητοί συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, γιατί δεν απαντάτε; Διορθώνεται μια αδικία προκαλώντας μια άλλη; Έχετε σε αρκετά σημεία δίκιο, αλλά έχουν και οι άλλοι. Χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους, γιατί είναι ντροπή να εξαπολύετε πυρά χωρίς λόγο προς πάσα κατεύθυνση. Αν έμπαινε ένας μαθητής στο φόρουμ αυτό και έβλεπε αυτόν τον φαγωμό, τι θα'λεγε; Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει σωστό κι ας μη λέει πολλά. Θαρρείς πως άμα πλακωθείς με κάποιον από 'δω, ισοδυναμεί με δικαίωση της ένστασης!ενω εγω ειμαι βρομικος ουρανος; και εριστικος; και βυσμα; 40 χρονων με 1500 ενσημα. εγω φταιω εγω δεν περασα στον ΑΣΕΠ!!!!!! αλλα πως; οταν ρωταω αυτους που πετυχαν τους ΠΕ02, μονο με φροντιστηριο απαντουν ή με σημειωσεις και ολοι προσφερονται να τις στειλουν αλλα ... και μας πληρωναν καθε χριστουγεννα...
Αγαπητέ zst, ευχαριστώ κατ'αρχάς για την απάντησή σου.Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι εριστικός. Τι σημαίνει: "Μη φοβάστε!";Τι σε κάνει να νομίζεις ότι φοβάμαι; Αυτό που λένε: "Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.", ισχύει και για μένα και για πολλούς άλλους, μιλούν δε μιλούν στο φόρουμ. Δεν φοβάμαι, καλέ μου συνάδελφε, φρίττω όμως, ΝΑΙ, ΦΡΙΤΤΩ με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί εγώ, για να πάρω λίγα μοριάκια, έτρεχα πέρυσι σε 5 σχολεία ωρομίσθια και είμαι 6 μήνες απλήρωτη... Ενώ θα μπορούσα να είμαι στον ΟΑΕΔ ή στα ΙΕΚ (χωρίς βύσμα) σε καλύτερες συνθήκες. Δεν πήγα όμως, γιατί δεν αναγνωριζόταν η προυπηρεσία και πληρώνουν κι αυτοί όποτε τους καπνίσει... Αν ήξερα λοιπόν ότι αναγνωριζόταν η προυπηρεσία μου, θα πήγαινα στα ΙΕΚ ή στον ΟΑΕΔ. Ούτως ή άλλως στο ΥΠΕΠΘ πάω κι ας μη με πληρώνουν όποτε πρέπει. Σ'αυτό, αγαπητοί συνάδελφοι του ΟΑΕΔ, γιατί δεν απαντάτε; Διορθώνεται μια αδικία προκαλώντας μια άλλη; Έχετε σε αρκετά σημεία δίκιο, αλλά έχουν και οι άλλοι. Χαμηλώστε λοιπόν τους τόνους, γιατί είναι ντροπή να εξαπολύετε πυρά χωρίς λόγο προς πάσα κατεύθυνση. Αν έμπαινε ένας μαθητής στο φόρουμ αυτό και έβλεπε αυτόν τον φαγωμό, τι θα'λεγε; Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει σωστό κι ας μη λέει πολλά. Θαρρείς πως άμα πλακωθείς με κάποιον από 'δω, ισοδυναμεί με δικαίωση της ένστασης!
ενω εγω ειμαι βρομικος ουρανος; και εριστικος; και βυσμα; 40 χρονων με 1500 ενσημα. εγω φταιω εγω δεν περασα στον ΑΣΕΠ!!!!!! αλλα πως; οταν ρωταω αυτους που πετυχαν τους ΠΕ02, μονο με φροντιστηριο απαντουν ή με σημειωσεις και ολοι προσφερονται να τις στειλουν αλλα ... και μας πληρωναν καθε χριστουγεννα...
Possessed, τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχω πολλά ένσημα;! Εδώ γελάμε, όχι μόνο γελάμε, αλλά ξεκαρδιζόμαστε κιόλας! 18 μήνες ένσημα; Όλα κι όλα; Κι είμαι 35, πάω στα 36;Μου οφείλεις ένα συγγνώμη, πώς μιλάς για κάποιον που δεν ξέρεις;! Απορώ και εξίσταμαι!Μόνο τα ένσημα που δεν μου έβαζαν όσο δούλευα σε φροντιστήριο, να βάλεις... Ντροπή, ντροπή...