0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ok TEM δε συγκρινονται α)ως προς τον αριθμο των ΟΑΕΔιτων και β)ως προς το υψος της προυπηρεσιας. Ωστοσο δεν παυει να υπαρχουν ατομα στους πινακες με πολλα μορια που τα απεκτησαν με αδικο τροπο προς τους υπολοιπους. Δηλαδη αν αυτα τα ατομα εχουν και πτυχιο πριν το 2005 τι παει να πει; οτι ενταξει...λογω παλαιοτητας πτυχιου 2004,2003,2000,1999....δεν πειραζει τα κακομοιρα απαλλασσονται. Συγγνωμη δεν καταλαβα, γιατι να διοριστουν;;;
Δηλαδη παιδια αν έχω καταλαβει καλα του χρονου οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ εχουν δικαιωμα διορισμου και θα ενταχθουν στον πινακα του 40% κανινοκοτατα οσοι εχουν "κουλουρακι " στον ΑΣΕΠ..... Αν καποιος έχει επιτυχια ΑΣΕΠ θα ενταχθει στον πίνακα του 24 μηνου.... Σωστα τα έχω καταλάβει;;;; Αν όντως είναι έτσι χ..ε μακρια και αγνάντευε για μας τους υπόλοιπους..........
Η συμπεριφορά κάποιων εδώ μέσα ΑΠΩΘΕΙ Συναδέλφους να συμμετέχουν στην Ένσταση. ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ !!!!!!!Μαζεύτε πρώτα αυτούς που βρίζουν αλλους Συναδέλφους!!!!!!
Δεν δούλεψα ποτέ στον ΟΑΕΔ.Έχω 2 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ και σύνολο 21++ μόρια από ΠΔΣ + ΑΣΕΠΌΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΕΝΙΚΉΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ .Αυτά για νάμαστε και δίκαιοι!!!!!!!!!!Είναι άνθρωποι 40++ χρόνων. Γονείς μας( δέστε πότε πήραν πτυχίο?)Έλεος!!!!!!!!!