0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.Λάθος γωνία βρήκες να ξυθείς.
Μαχούλα αυτό το νήμα δεν είναι για να μιλάς εσύ όπως είπαμε αλλά ΕΜΕΙΣ γιατί το θέμα είναι η ένσταση εναντίον σας. Και αν δεν σε έκαιγε η ένσταση δεν θα σκιζόσουν να κατεβάσεις τα κείμενα όλων των ειδικοτήτων. Dream on φυσικά.
Παράθεση από: nmavro73 στις Αυγούστου 18, 2009, 09:05:53 amΜαχούλα αυτό το νήμα δεν είναι για να μιλάς εσύ όπως είπαμε αλλά ΕΜΕΙΣ γιατί το θέμα είναι η ένσταση εναντίον σας. Και αν δεν σε έκαιγε η ένσταση δεν θα σκιζόσουν να κατεβάσεις τα κείμενα όλων των ειδικοτήτων. Dream on φυσικά.Αχ τι καλός που είσαι! Με τσάκισες με το Μαχούλα για αυτό και θα σου πω την αλήθεια. Οποιοδήποτε έγγραφο έχει σχέση με μας το ελέγχω και το δίνω για αξιόλογηση στον νομικό μας σύμβουλο και εννοείται δεν υποτιμώ καμία προσπάθεια ακόμη και αν αυτή στρέφεται εναντίον μου.Προσωπικά, δεν με ενόχλησε η ένσταση (η οποία για μένα ήταν και αναμενόμενη). Με ενόχλησε όμως που προβλήθηκαν ονόματα συναδέλφων στο διαδίκτυο ( το αστείο ήταν πως αρκετοί από αυτούς διορίζονται, και άλλοι δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΑΕΔ) χωρίς να αναφέρονται τα ονόματα των ενιστάμενων.Όσο για το βήμα, ο/η ΤΕΜ ζήτησε να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 18, 2009, 08:54:46 amΆλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.Λάθος γωνία βρήκες να ξυθείς.ΤΕΜΜόνος/η με ρώτησες κάποια πράγματα και εγώ απάντησα. Το λεξιλόγιό σου όμως πέρα από το ότι στερείται από επιχειρήματα δεν είναι και το κατάλληλο για εκπαιδευτικό.Σχετικά με την παροιμία για τον Μανωλιό, εγώ την ξέρω διαφορετικά: "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".Τώρα γιατί ο δικός σου Μανωλιός αλλάζει το εσώρουχό του, δεν ξέρω! Μήπως είναι για μην τον πιάνει το μάτι;Όσο για τις γωνίες και ξυσίματα, ειλικρινά ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Η εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους να ξύνονται στις γωνίες είναι αστεία από μόνη της. Δηλαδή στο χωριό σου ακόμη στις γωνίες ξύνονται; Στο δικό μου το χωριό έχουν έτοιμα "χεράκια" με μεγάλη λαβή ή βάζουν τους άλλους να τους ξύνουν.Αχ τι τραβάμε για αυτήν την αναγνώριση!
Συνάδελφοι μην ασχολείστε..προκαλώντας την δική μας εμπάθεια προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις.Ας μην της κάνουμε τη χάρη.