0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια για να τελειωνουμε με αυτα τα παραμυθια , οι βουλευτες καναν την παιδεια σκ....τα .Η μεθοδος τους παμπαλαια διαιρουν κ βασιλευουν .Αλλα ενα εχω να πω δεν ειναι το ιδιο να φυλας κατουρημενες ποδιες με το να ξεσκιζεσαι στην κυριολεξια να γραφεις ασεπ καθε δυο χρονια.Οποιος δεν εχει δει τη γλυκα του ασεπ μπορει να λεει οτι θελει k να ανεβαζει στο σαιτ οσες φωτος θελει.Απο τη στιγμη που δεχτηκαμε τον ασεπ να πανε ολοι μα ολοι να δωσουν , οι παντες ανεξαιρετως!!!!!!
Και καλό επίσης θα ήταν να μην χάνονταν τελικά τα μόρια που καταφέρνει κανείς να κερδίζει μέσω Ασέπ. Μάταια βέβαια...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗφου φου 1,2 1, 2 όσοι από σας συμμετέχετε στην ένσταση κατά οαεδιτών, επισκεφτείτε το forum μας για να διαβάσετε νια ανακοίνωσή μου!!!ευχαριστώ!!για τους κακόμοιρους οαεδίτες...λυπούμεθα αλλά δώσαμε...δώσαμε!!! δεν μπορείτε να μπείτε!!! http://www.youtube.com/watch?v=wdIReD2UqXoμη σκάσετε που δε θα μάθετε τι ανακοίνωσα!!!!
Ενδιαφέρουσα ανακοίνωση. Νομίζω έχουν γίνει κι άλλες τέτοιες κινήσεις. Να δούμε αν θα βγει τίποτα
πριν λίγο μιλούσε στο βήμα και άρχισε το γλέντι!!!