0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την ιστορία ... συνεντεύξεις έχει η Σιβιτανίδειος και όχι ο οαεδ. Άλλος ένας που ωρίεται χωρίς να έχει ξέρει τι έγινε.Ποιος ζήτησε να λυπηθείτε ; Η Softex ? Από τις πιο άστοχες παρομοιώσεις που έχω ακούσει. Εργάτες μιας ιδιωτικής εταιρείας συγκρίνονται με καθηγητές που δουλεύουν για το κράτος σε σχολές εποπτευόμενες από το υπεπθ.
Τι να απαντήσω σε αυτό ; Ό,τι να 'ναι, τα πάντα όλα !!!
Παράθεση από: aramis στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 08:26:07 pmΤι να απαντήσω σε αυτό ; Ό,τι να 'ναι, τα πάντα όλα !!! μπορείς να μας εξηγήσεις τη σύνταξη της φράσης σου; με τα κολυβογράμματα που ξέρω...δεν την κατανοώ!!!
Πάντα αντικειμενικά προσπαθώ να μιλήσω αν πρόσεξες τα ποστ μου και σου είπα τι με ενόχλησε. Αν κάποιος διαβάσει την ακακοίνωση των ωρομισθίων που θα πάνε στην ΔΕΘ ανατριχιάζει (διάβασε στην αβ). Εϊναι συνθήκες εργασίας αυτές ; Και αν πιέζεσαι τι κάνεις ; Υπάρχουν επιλογές ;Για το θέμα της αναδρομικής αναγνώρισης, έχω απαντήσει ίσως δεν ξέρεις το θέμα. Εν συντομία θα επαναλάβω ότι δεν μπορεί να υπάρχει μελλοντική αναγνώριση γιατί οι καθηγητές που σήμερα λέγονται οαεδίτες απολύθηκαν και ήταν άνεργοι ουσιαστικά εδώ και δύο χρόνια και δεν μπορούν να δουλέψουν ξανά στον οαεδ γιατί τα σχολεία του οαεδ έγιναν ΕΠΑΣ από ΤΕΕ. Θα μπορούσαν τότε να βρεθούν κι άλλες λύσεις αλλά δεν έγιναν δεκτές (το 2006). Το δε αίτημα για αναγνώριση ήταν από από την αρχή σχεδόν αλλά υπήρχε ή άρνηση ή κοροϊδία.Εϊμαι ο τελευταίος που θα δεχτεί ότι μια αδικία διορθώνεται με μια άλλη και επίσης έγραψα ότι σέβομαι τους κόπους σας.Για το θέμα του αριθμού των διορισμών εξήγησα γιατί ουσιαστικά η μετατροπή των ΤΕΕ σε ΕΠΑΣ και η υποχρεωτική Α' Λυκείου αύξησε τις θέσεις στο ΥΠΕΠΘ. Το έχω ποστάρει δύο φορές και βρίσκεται λίγο πιο πάνω αν θες δες το. Ουσιαστικά οι θέσεις των απολυμένων του οαεδ μεταφέρθηκαν στο υπεπθ άσχετα αν αυτό φάνηκε ή όχι. Μακάρι να πάρουν και περισσότερους ακόμα. Η αναγνώριση αυτή (που δεν είναι πλήρης αλλά κανονικά τα 11/21 της προϋπηρεσίας σαν ωρομίσθιοι) δεν θα γινόταν αν δεν άφηναν τους οαεδίτες άνεργους. Το να ζητούν οι άνεργοι δεσμεύσεις είναι κάπως ουτοπικό δεν νομίζεις ;Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι οι λεγόμενοι οαεδίτες αδίκως συγκεντρώνουν την οργή. Σε άλλο τόπικ αν ψάξεις πριν από λίγο έλεγαν τεμπέληδες τους τρίτεκνους και ότι οι πολύτεκνοι κάνουν παιδιά μόνο για να διοριστούν. Και αυτό με ενοχλεί.