*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 348501 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1442 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:06:48 pm »
Δεν θα σηκώσω εγώ την σημαία των οαεδιτών. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ αν θα μετρήσει η προϋπηρεσία τους.

Ρωτήστε όμως τους σημαιοφόρους των οαεδιτών, γιατί αν ερμηνεύω καλά τον νόμο η προϋπηρεσία τους για διορισμό θα μετράει από του χρόνου, φέτος μόνο για αναπλήρωση. Επομένως θα διοριστούν όλοι τους με το 30μηνο και με το 24μηνο +ΑΣΕΠ. Δεν θα επηρεάσουν τον πίνακα διορισμών 40%.

Και στο κάτω κάτω της Γραφής ο Ιακώβ αδικήθηκε πολύ αλλά τελικά έγινε ο πατριάρχης των Ισραηλιτών.

Είπα πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθώ με τους οαεδίτες αλλά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω κάθε φορά και ανακατεύομαι σε ξένα χωράφια.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:20:43 »

Joanna Bear

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1443 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:28:17 pm »
Δεν θα σηκώσω εγώ την σημαία των οαεδιτών. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ αν θα μετρήσει η προϋπηρεσία τους. Ρωτήστε όμως τους σημαιοφόρους των οαεδιτών, γιατί αν ερμηνεύω καλά τον νόμο η προϋπηρεσία τους για διορισμό θα μετράει από του χρόνου, φέτος μόνο για αναπλήρωση. Επομένως θα διοριστούν όλοι τους με το 30μηνο και με το 24μηνο +ΑΣΕΠ. Δεν θα επηρεάσουν τον πίνακα διορισμών 40%.

Και στο κάτω κάτω της Γραφής ο Ιακώβ αδικήθηκε πολύ αλλά τελικά έγινε ο πατριάρχης των Ισραηλιτών.

Είπα πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθώ με τους οαεδίτες αλλά δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω κάθε φορά και ανακατεύομαι σε ξένα χωράφια.
Αυτό με τον Ιακώβ (ή μάλλον τον Ιωσήφ) και την αδικία μού αρέσει, γιατί αυτό ακριβώς πιστεύω. Άπαξ και είμαι σωστή εγώ και τηρώ τις αρχές μου, με τον σωστό τρόπο πάντα, όσο και να αδικηθώ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα γίνουν στη ζωή μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από όσα τώρα μου στερούν κάποιες καταστάσεις. Και στη μετέπειτα ζωή, αλλά και σε τούτην εδώ.
Ο Θεός τελικά απονέμει τη δική Του δικαιοσύνη, όταν και όπως Αυτός νομίζει, ανάλογα με το τι βλέπει μέσα στον καθένα μας... Και η δικαιοσύνη Του είναι ανώτερη από όλων των ανθρώπινων δικαστηρίων, αυτά μάλιστα αυτήν προσπαθούν (ελπίζω) να εφαρμόσουν...

Ας είναι αυτό ένα μήνυμα ελπίδας για όσους έχουν αδικηθεί... :D :D :D :D :D :D :D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2009, 03:26:39 pm από Joanna Bear, ΠΕ06 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1444 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:31:43 pm »
Περιμένω καινούριες δικαιολογίες,γιατί έχω όρεξη να γελάσω πάλι σήμερα:

Αριθ. 190898  (ΦΕΚ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 02:38:57 pm από rublev »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1445 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 03:23:33 pm »
Εγώ δεν λέω τίποτα.Δανείζομαι το παρακάτω από το μέλος Kripintiris στο θέμα "ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ",εδώ στο pde.Τα συμπεράσματα δικά σας...
Α,και να μην ξεχάσω...ας αρχίσουν οι συνάδελφοι του ΥΠΕΠΘ να προετοιμάζονται για τον επόμενο ΑΣΕΠ....

Όχι, ξεκινούν οι διευθυντές των σχολείων να καλούν από τη λίστα με τη σειρά που έχουν στα χέρια τους, από 1/10 και μετά.

* Κάθε διευθυντής παίρνει τηλέφωνα αυτόνομα και ανεξάρτητα από κάθε άλλο σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:20:43 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1446 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 04:16:33 pm »
Δεν θα μπω στη λογική να συνομιλήσω άλλο με τους σφαιτεριστές των κόπων των άλλων....απλά θέλω να επισημάνω σς όλους τους συναδέλφους του ΥΠΕΠΘ πως είναι πολύ σημαντικό να πάρουν μέρος α'αυτή την ένσταση γιατί το θέμα δεν είναι μόνο του παρόντος....ενδέχεται να διεκδικήσουν κι άλλοι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί που δουλεύουν σε άλλα υπουργεία και σχολές εκτός ΥΠΕΠΘ να αναγνωριστεί η προυπηρεσία τους (΄βλέπε τους ωρομίσθιους στις σχολές εκπαίδευσης του στρατού κ.α) πατώντας πάνω σ'αυτόν τον νόμο και τα επόμενα χρόνια να γίνει ο κακός χαμός με αποτέλεσμα κάποιοι να παλεύουν με το θηρίο του ΑΣΕΠ και κάποιοι (αρκετοί) να μπαίνουν απ'τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες!!!!!!! Μήπως θα πρεπε η επόμενη κίνησή μας να είναι και κατά εκκλησιαστικών λυκείων,ΣΔΕ και Σιβιτανίδειο;;;!!! Γιατί να μην τηρείται παντού η πρόσληψη μέσω ενιαίου πίνακα;; Μήπω ς έχουμε καταπιεί πολλά και στο τέλος θα καταντήσουμε να ξερνάμε ό,τι έχουμε καταπιεί;;! Και τότε δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά εμείς που ανοίγαμε το στόμα και τα ανεχόμασταν!!  >:( >:( >:( ??? ??? ??? ::) ::) ::)
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1447 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 05:20:20 pm »
Ρωτήστε όμως τους σημαιοφόρους των οαεδιτών, γιατί αν ερμηνεύω καλά τον νόμο η προϋπηρεσία τους για διορισμό θα μετράει από του χρόνου, φέτος μόνο για αναπλήρωση. Επομένως θα διοριστούν όλοι τους με το 30μηνο και με το 24μηνο +ΑΣΕΠ. Δεν θα επηρεάσουν τον πίνακα διορισμών 40%.
Άντε να το ξαναπούμε για να το εμπεδώσουμε όλοι καλά.
ΤΡΙΑΝΤΑΜΗΝΟ=ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ. Δες και στο e-aitisi.sch.gr . Ο πίνακας είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ. Τέλος. Δεν μπαίνει άλλος εκεί. Όσοι είχαν προυπηρεσία 30 μηνών μέχρι Ιούνη του 2008.
24μηνο και ΑΣΕΠ. Μάλιστα. Ανοιχτός πίνακας. Που δημιουργείται κάθε χρόνο. Αλλά δεν υποχρεώνεται το κράτος να διορίσει, ας πούμε φέτος, όλους όσους είναι στον πίνακα. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ της υπηρεσίας διορίζει... Αυτό σημαίνει ότι θα παίρνει κάθε χρόνο έναν αριθμό, όσους χρειάζεται.
Που το είδες λοιπόν ότι θα διοριστούν του χρόνου όλοι οι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ με αυτούς τους τρόπους; ( Άσε που σε σχέση με τον αριθμό τους λίγοι έχουν ΑΣΕΠ)
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ;
Με το 40%.
Αυτοί και μόνον αυτοί του χρόνου.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, που περιμέναμε το 40%, ή το 24μηνο και ΑΣΕΠ,  ελπίζουμε ότι θα πάμε κανένα ωρομίσθιο φέτος, όσοι είμασταν ψηλά στους πίνακες. Οι παρακάτω θα περιμένουν... καλύτερες μέρες... Και έτσι του χρόνου αφού το 40% θα είναι πιασμένο από τους συναδέλφους του ΟΑΕΔ , μιας και μας φέτος μας στέρησαν την αναπλήρωση, και αφού το 24μηνο θα είναι ανέφικτο για τους περισσότερους για τον ίδιο λόγο, θα περιμένουμε ξανά στο ακουστικό μας. Αλλά και όσοι τυχεροί αποκτήσουν την πολυπόθητη προυπηρεσία του παραχρόνου θα περιμένουν ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...
(Ε δεν τους χωράει κι όλους αυτή η υπηρεσία. Κάποιοι βλέπεις είναι πιο ίσοι απ΄τους ίσους...)
Θα περιμένουμε και θα περιμένουμε.
Γιατί κάποιοι είπαν ότι εμείς μπορούμε να περιμένουμε!!!
Νέοι είμαστε, ζωή νάχουμε.
Νέοι. Λέμε τώρα.
Ενώ οι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ όχι.
( ¨Που είσαι νιότη πούλεγες πως θα γινόμουν άλλος¨. Το ποιηματάκι αφιερωμένο εξαιρετικά σε κείνους τους παλιούς σημαιοφόρους όπως τους χαρακτηρίζει ο συνάδελφος του ΟΑΕΔ, που όπως ισχυρίζονται κάποτε έκαναν αγώνες για το σωστό και το δίκιο και τώρα...)

Αυτά για να μη λέμε ότι θέλουμε. Μάλλον εκ του πονηρού.

Αποσυνδεδεμένος new

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1448 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 05:28:04 pm »
Ναι, συναδέλφισσα Λώρα, πρέπει μία-μία να τις κλείσουμε τις τρύπες. Το απογοητευτικό και παράξενο συνάμα είναι ότι πολλοί συνάδελφοι δε τα γνωρίζουν αυτά (ΟΑΕΔ, Σιβιτανίδειος, εκκλησιαστικά, ΙΔΕΚΕ κλπ).
 >:(
Χρέος μας είναι να τους ενημερώσουμε. Και όχι μόνο μέσω διαδικτύου. Το παν είναι να το επικοινωνήσουμε.Έχω ξαναγράψει και παλιότερα, ότι μόνο ένα 30% από αυτούς που θίγονται να κινητοποιήσουμε θα σχηματίζαμε κυβέρνηση. :D :D
ΠΕ04.01

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1449 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 05:36:30 pm »
..........
Άντε να το ξαναπούμε για να το εμπεδώσουμε όλοι καλά.
ΤΡΙΑΝΤΑΜΗΝΟ=ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ. Δες και στο e-aitisi.sch.gr . Ο πίνακας είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ. Τέλος. Δεν μπαίνει άλλος εκεί. Όσοι είχαν προυπηρεσία 30 μηνών μέχρι Ιούνη του 2008.
..........
Δεν ξέρω πώς θα διοριστούν οι οαεδίτες, πάντως :
Το 30μηνο είναι μεν κλειστός πίνακας, αλλά  ως προς το 30 Ιουνίου του 2008. Αν κάποιος είχε συμπληρώσει 30 μήνες μέχρι τότε και δεν έχει ενταχθεί ακόμη , μπορεί να ενταχθεί σε βάθος πενταετίας (ξεκινώντας από πέρσι) . Αυτό έχω καταλάβει και αυτό είδα στον φετινό πίνακα του 30μηνου της ειδικότητάς μου , όπου υπάρχουν ονόματα που δεν υπήρχαν στον περσινό.
Επαναλαμβάνω, για τους οαεδίτες δεν ξέρω τι θα ισχύσει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1450 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 05:42:01 pm »
Ακριβώς....γιατί δεν φτάνει που έχουμε ένα κράτός που προσπαθεί να περικόψει από παντού...βλέπε ωρομίσθιους αντί αναπληρωτές,αναθέσεις μαθημάτων,υπερωρίες που καμιά φορά επιβάλλονται στους μόνιμους,άπειρα κενά εκπαιδευτικών ως το τέλος της χρονιάς και τμήματα 30 ατόμων κι εμείς να παλεύουμε κατά μέσο όρο μια δεκαετία για μια χούφτα θέσεις που βγάζουν......παράλληλα αυτό το κράτος ανοίγει και παράθυρα που θα γίνουν όντως μπαλκονόπορτες!!! Δεν φτάνει δηλαδή  που χάνουμε τα νιάτα μας με τα ψίχουλα...μας εμπαίζουν κι από πάνω!!! ΟΧΙ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Αυτοί θα μας πατάνε τη ζωή κι εμείς θα λέμε "παρακαλώ περάστε;;;!!!" ??? ??? ??? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ACHINOS

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1451 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 05:44:56 pm »
Το 30μηνο ειναι κλειστο κλαμπ οσοι μπηκανε μπηκανε,το 40% εξαρταται απο τον αριθμο των θεσεων που προκυρησει ο εκαστοτε ασεπ η κανω λαθος?

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1452 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 06:19:04 pm »
συναδελφοι να ρωτησω κατι ?

για να διοριζοσουν στις σχολες του ΟΑΕΔ η νομολογια ηταν προαπαιτουμενη
 ή
μετα κατα την διαρκεια εκανες την αναλογη διατριβη?

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1453 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 06:19:57 pm »
Το 30μηνο ειναι κλειστο κλαμπ οσοι μπηκανε μπηκανε,το 40% εξαρταται απο τον αριθμο των θεσεων που προκυρησει ο εκαστοτε ασεπ η κανω λαθος?
Ναι. Το 40% των διορισμών κάθε χρόνο γίνεται από τον ενιαίο πίνακα διορισμών που καταρτίζεται με βάση την πραγματική προυπηρεσία. Τ0 60% από τους επιτυχόντες ΑΣΕΠ και από το 24μηνο και ΑΣΕΠ διορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας και ανεξαρτήτως των προηγουμένων ποσοστών. Για το τριαντάμηνο που είναι κλειστό, υπάρχει καταληκτικός χρόνος απορρόφησης.

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1454 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 06:29:06 pm »
συναδελφοι να ρωτησω κατι ?

για να διοριζοσουν στις σχολες του ΟΑΕΔ η νομολογια ηταν προαπαιτουμενη
 ή
μετα κατα την διαρκεια εκανες την αναλογη διατριβη?

Αν θέλεις κάνε πιο σαφή την ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς...

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1455 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 06:41:10 pm »
εδω γινεται μια συζητηση για μια δικαστικη κινηση εναντιον οσων επιθυμουν διορισμο με πλαγια μεσα σε βαρος των υπολοιπων,
πεταγονται διαφοροι που
αλλες φορες επιφυλασονται για νομιμες αξιωσεις ,
αλλες φορες παραπληροφορουν οτι εληξαν προθεσμιες ,
αλλες φορες παρουσιαζουν νομους που δηθες τεκμηριωνουν τις προσληψεις τους (λες και εμεις κατεβηκαμε απο τον αρη ...)
αλλες φορες ...

μου κανουν εντυπωση ποσο εχουν εντρυφησει στο θεμα και ρωταω (μιας και θεωρω δυσκολο σαν χομπι να εχουν τη μελετη του αστικου δικαιου) αυτες τις γνωσεις τις απεκτησαν πριν τον διορισμο τους (ωστε να τον πετυχουν) ή μμετα κατα την διαρκεια του εκπαιδευτικου τους εργου στις αντιστοιχες σχολες

καπως ετσι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32921
  • Τελευταία: newton80
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185428
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 746
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144