0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 12:11:12 pmΔεν κατάλαβα....Το ότι είμαι μόνιμος αποτελεί μομφή;Μήπως έκλεψα από κανέναν τη θέση;Μήπως μου χαρίστηκε κανένας στη βαθμολόγηση;Μήπως χρωστάω σε κανέναν και δεν το ξέρω;Εσύ του χρόνου, αν πάνε όλα όπως τα καταφέρατε ,δεν θα είσαι μόνιμος;Αφού θα είσαι μόνιμος,θα είσαι δηλαδή και πλούσιος;Αρα δεν θα μπορείς να εκφράζεις και άποψη έτσι;Υ.Γ.Κάτι άσχετο: ".....φτιάχνουν φορτία βαριά,που δύσκολα σηκώνονται,και τα φορτώνουν στους ώμους των ανθρώπων,ενώ οι ίδιοι δε θέλουν ούτε με το δάκτυλό τους να τα κινήσουν.....Αλίμονό σας,........υποκριτές,γιατί κατατρώτε τις περιουσίες των χηρών,κάνετε όμως μεγάλες προσευχές για να φανείτε καλοί......Αλίμονό σας,.......υποκριτές,γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους,που εξωτερικά φαίνονται ωραίοι,εσωτερικά όμως είναι γεμάτοι κόκκαλα νεκρών και κάθε λογής ακαθαρσία".σε ειπα και αγραμματο αλλα κολλησες στο μονιμοςτωρα που εισαι μονιμος μπορεις να εισαι οσο αγραμματος θελεις;
Δεν κατάλαβα....Το ότι είμαι μόνιμος αποτελεί μομφή;Μήπως έκλεψα από κανέναν τη θέση;Μήπως μου χαρίστηκε κανένας στη βαθμολόγηση;Μήπως χρωστάω σε κανέναν και δεν το ξέρω;Εσύ του χρόνου, αν πάνε όλα όπως τα καταφέρατε ,δεν θα είσαι μόνιμος;Αφού θα είσαι μόνιμος,θα είσαι δηλαδή και πλούσιος;Αρα δεν θα μπορείς να εκφράζεις και άποψη έτσι;Υ.Γ.Κάτι άσχετο: ".....φτιάχνουν φορτία βαριά,που δύσκολα σηκώνονται,και τα φορτώνουν στους ώμους των ανθρώπων,ενώ οι ίδιοι δε θέλουν ούτε με το δάκτυλό τους να τα κινήσουν.....Αλίμονό σας,........υποκριτές,γιατί κατατρώτε τις περιουσίες των χηρών,κάνετε όμως μεγάλες προσευχές για να φανείτε καλοί......Αλίμονό σας,.......υποκριτές,γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους,που εξωτερικά φαίνονται ωραίοι,εσωτερικά όμως είναι γεμάτοι κόκκαλα νεκρών και κάθε λογής ακαθαρσία".
αν καποιος πει εναν αγραμματο αγραμματο, κινδυνευει με μηνυση;