0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δίκαιο είναι να αναγνωρισθεί και η προυπηρεσία των πρώην συναδέλφων μας (τεχνικών ειδικοτήτων).Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε όσοι προσέφυγαν δικαστικά θα δικαιωθούν. Τους έχω δώσει τις θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων.
Αναγνωρίστηκε κυρία μου γιατί απο το 1996 παλέυαμε να αναγνωρισθεί. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Χρειάστηκαν αγώνες και θυσίες.Εσύ δεν πάλεψες για να αναγνωριστεί. Την κοπάνησες κοινώς.
Παράθεση από: Uranios στις Ιουνίου 03, 2011, 05:19:27 pmΑναγνωρίστηκε κυρία μου γιατί απο το 1996 παλέυαμε να αναγνωρισθεί. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Χρειάστηκαν αγώνες και θυσίες.Εσύ δεν πάλεψες για να αναγνωριστεί. Την κοπάνησες κοινώς.δεν ηξερα οτι θεωρηται κοπανα το επαγγελματικο συμφερον. επρεπε να μεινω δλδ ξεροντας οτι τοτε δεν μετραγε και να παρακαλω να μετρησει , ενω είχα την δυνατοτητα να δουλεψω αλλου? και με σιγουρα μορια? χαζο δεν θα ηταν? δεν λεω να μην μετραει , κακως νομιζεις αυτο, ειπα και πριν να μετρουσε εξαρχης ή καθολου...τι αλλαγες ειναι αυτες? εχω 0,5 μορια απο ΟΑΕΔ και με το ότι δεν μετραει στους πινακες 24μηνου , δεν με εβαλαν στο 24μηνο. ΑΡα οπως και να το δεις , η αδικια ειναι για ολους.... .
Συνάδελφοι,μια ένσταση δικαιώνεται με κριτήριο την αιτιολογική της βάση.Δηλάδη,αφού τέθηκε μόνο το θέμα γιατί οι συνάδελφοι έφυγαν απο τους πίνακες του εργασίας και μπήκαν στους πίνακες του παιδείας,είναι λογικό να δικαιωθούν οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ.Όπως έγιναν αναπληρωτές με το βύσμα οι αναπληρωτές που τους κατηγγειλαν,με τον ίδιο τρόπο έγιναν αναπληρωτές και οι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ,οπότε γιατί να μην δικαιωθούν;Όποιος είναι μάγκας ας θέσει στο δικαστήριο θέμα για το πόσο νόμιμες ήταν οι συνεντεύξεις που έκαναν πολλούς αναπληρωτές,αλλά κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι.Όλοι οι αναπληρωτές να κάνετε την προσευχή σας να διοριστούν οι ασεπίτες,γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να θέσουν τέτοια θέματα στο δικαστήριο και τότε θ αρχίσει το σόου...και με την τρόικα να διψάει για απολύσεις!!!
ΜΟΝΟ οι ΟΑΕΔ μπήκαν με βύσματα. Οι υπόλοιποι αναπληρωτές έτρεχαν εδώ και κει. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Κάποιοι τρέχανε στα χωριά, και κάποιοι αποκτούσαν προϋπηρεσία στην πόλη τους.
Τις πράξεις τις κάναμε. Και η πολιτεία απάντησε βγάζοντας μία απόφαση υπερ μνημονίου. Γιατί νομίζετε δηλαδή ότι άργησε ΜΗΝΕΣ η απόφαση; Επειδή το να διορίσει αυτούς που αδικήθηκαν θα ήταν κατά του ΔΝΤ. Η δίκη ήταν για τα μάτια.Επίσης να θυμίσω ότι τα άτομα που έκαναν την προσφυγή ήταν επιτυχόντες ΑΣΕΠ και μόνο. Με τόσους πίνακες που είχα δει μπορώ να το βεβαιώσω αυτό.
Συνάδελφε,προφανώς δεν μ έχεις ξαναδιαβάσει.Νόμιμο θεωρώ ότι προέρχεται απο ασεπ και κατα συνέπεια νόμιμους αναπληρωτές θεωρώ μόνο όσους έγιναν με μόρια απο τον ασεπ.Να ξαναπώ πως τους εξαιρώ απο τα βύσματα.Το θέμα είναι γιατί εσείς που είστε νόμιμοι ανέχεστε τα βύσματα;Σταματήστε τα παράπονα και κάντε πράξεις γιατί διαφορετικά είναι σαν να δέχεστε την παρανομία!