*

Αποστολέας Θέμα: Καταγγελίες για παρανομίες - παρατυπίες στα ΙΕΚ  (Αναγνώστηκε 31352 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
Απ: Καταγγελίες για παρανομίες - παρατυπίες στα ΙΕΚ
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 05:42:51 pm »
Τελικά μου έδωσαν τμήμα.
Και θα την σκαπουλάρουν με την παρανομία τους;
Το ΙΔΙΟ ακριβώς είχε γίνει πέρυσι με μένα και την πρόσθετη...
Υπέβαλα αίτηση στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας  να μου γνωστοποιήσουν το τρόπο επιλογης των εκπαιδευτικών για την πρόσθετη και την επόμενη ημέρα μου έδωσαν ΦΟΥΛ ωράριο στα σχολεία της περιοχής μου.
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:17:18 »

Αποσυνδεδεμένος elenX

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 08:08:39 pm »
Εμένα που μου έδωσαν τον πίνακα στον οποίο διαπίστωσα πολλά  στραβά, όταν πήγα να καταθέσω αίτηση στην οποία ζητώ να μου εξηγήσει με τί κριτήρια  έγινε η κάτάξη των εκπαιδευτών μου είπε  ότι δεν ξέρει απ' αυτά  , άμα θέλω να μου απαντήσει μόνο  προφορικά  και ότι τον πίνακα αξιολόγησης  του  τον φέρανε έτοιμο απο την Αθήνα !!
Αρνήθηκε να πάρει  την αίτηση. Πήρα στον ΟΕΕΚ  τους εστειλα την αίτηση  και μια καταγγελία ότι ο Διευθυντής αρνήθηκε να πάρει την αίτησή μου.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 10:15:18 pm »
Εμένα που μου έδωσαν τον πίνακα στον οποίο διαπίστωσα πολλά  στραβά, όταν πήγα να καταθέσω αίτηση στην οποία ζητώ να μου εξηγήσει με τί κριτήρια  έγινε η κάτάξη των εκπαιδευτών μου είπε  ότι δεν ξέρει απ' αυτά  , άμα θέλω να μου απαντήσει μόνο  προφορικά  και ότι τον πίνακα αξιολόγησης  του  τον φέρανε έτοιμο απο την Αθήνα !!
Αρνήθηκε να πάρει  την αίτηση. Πήρα στον ΟΕΕΚ  τους εστειλα την αίτηση  και μια καταγγελία ότι ο Διευθυντής αρνήθηκε να πάρει την αίτησή μου.
εισαγγελικη παραγγελια με μια απλη αιτηση που θα λεσ οτι εχεισ ενομο συμφερον και οτι θα το χρεισημοποιησεις για περιατερω ενεργιες, Θα στο δωσουν οπωσ το εδωσαν και σε μενα και τωρα ...............η σειρα μου με καταθεση μυνησης  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 07:13:28 pm »
Πόρισμα – φωτιά των Οικονομικών Επιθεωρητών για σκάνδαλο στον ΟΕΕΚ
05/02/2011
Ο Διονύσιος Αρσένης (γιος του Γεράσιμου Αρσένη),
στον οποίο έχει  απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα,  κατηγορείται για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για το περίφημο σκάνδαλο του ΟΕΕΚ, μετά το πόρισμα του ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού!
O αριθμός της δικογραφίας σύμφωνα με την οποία παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο, είναι ο Α03/1382 και αναμένεται  να του επιδοθεί η κλήση για  δικάσιμο, κατά την οποία ο Διονύσιος Αρσένης προβλέπεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τουλάχιστον άλλα 25 άτομα, που κατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος (απάτη σε βάρος του δημοσίου)! 
Διασπάθιση, η οποία ζημίωσε συνολικά το ελληνικό δημόσιο με τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ, για  την οποία έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και ένα χρόνο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνταντίνου αλλά δεν ζητεί να επιστραφούν τα κλεμμένα πίσω. 
Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι όταν συντελέστηκε το σκάνδαλο στο οποίο συμμετείχε και ο Διονύσιος Αρσένης, Υπουργός Παιδείας και προϊστάμενος του ΟΕΕΚ, ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης! Με άλλα λόγια το σκάνδαλο αυτό αγγίζει ηθικά και πολιτικά και τον ίδιο τον τότε υπουργό και σύζυγο της νυν Υπουργού Εργασίας κ. Λούκας Κατσέλη. 
Το πόρισμα των Οικονομικών Επιθεωρητών που διενήργησαν τον έλεγχο στον ΟΕΕΚ ήταν καταπέλτης για τον γιο Αρσένη. Ο τελευταίος, αν και οικονομολόγος με επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Σχεδίασης και Κατασκευής Κοσμημάτων, φέρεται ότι απασχολήθηκε και ως εκπαιδευτής στα Ι.Ε.Κ. Χαλανδρίου και Νέας Ιωνίας σε μαθήματα άσχετα με το αντικείμενό του, όπως:
1.  «Ηλεκτρονικά» της ειδικότητας «Χειριστής Ηλεκτρονικής Συνάρμοσης Εικόνας».
2.  «Φωτοαντιγραφική Μηχανή» και «Λειτουργικά Περιβάλλοντα» της ειδικότητας «Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών γραφείου».
3.  «Χρήση Η/Υ» της ειδικότητας «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων».
Όπως σημειώνουν στο πόρισμά τους οι Οικονομικοί Επιθεωρητές,  «Ο κ. Διονύσιος Αρσένης, δεν διέθετε τα  απαιτούμενα  προσόντα για τη διδασκαλία των μαθημάτων που αναφέρονται ανωτέρω και, ως εκ τούτου, ήταν αδύνατον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διδασκαλίας τους».
Για την σοβαρή αυτή υπόθεση η οποία αγγίζει την κορυφή του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ενημερωθεί ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών από τον Γενάρη του 2010!
Παρά το ότι του έχει ζητηθεί επισήμως από τους ίδιους τους Οικονομικούς Επιθεωρητές να κινήσει τις διαδικασίες για να επιστραφούν τα κλεμμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου δείχνει ότι νοιάζεται περισσότερο για το πολιτικό κόστος και την πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ παρά για την σωτηρία της χώρας!   

Πηγή
http://www.elzoni.gr/html/ent/368/ent.6368.asp

Και μετά φωνάζαν "κάτσε καλά Γεράσιμε" ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2011, 09:32:16 pm από stargate »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:17:18 »

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 06:59:23 pm »
Να βάλω και ένα παλιότερο για να θυμόμαστε  ;)

Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ καρκινοβατεί για τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης
Δήθεν εργατοώρες για μπλε και πράσινες τσέπες
Των ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΘΗ

Και «πράσινες» και «γαλάζιες» είναι οι τσέπες, στις οποίες φέρεται να κατέληξαν παρανόμως χρήματα από τον δημόσιο κορβανά για δήθεν εργατοώρες ή και για αδρά αμειβόμενη απασχόληση χωρίς τα απαιτούμενα προσόντα σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ).
Γ. Φλωρίδης. Από τον ίδιο ξεκίνησε η έκθεση ελέγχου, που στάλθηκε στην Εισαγγελία (φωτ. αρχείο «Ε»)
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία όσων, εκμεταλλευόμενοι προσωπικές γνωριμίες και επαφές -κατά τη διερευνώμενη περίοδο από 1997-2002- έσπευσαν να ωφεληθούν χωρίς να δικαιούνται, ακόμη και με χρήση ψευδών βεβαιώσεων, από κονδύλια εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε διάφορα ΙΕΚ.
Και ενώ η ονοματολογία συνεχίζεται, σε ό,τι αφορά την υπόθεση επί της ουσίας, η ανάκριση που διενεργείται εδώ και τέσσερα χρόνια σε ελάχιστες περιπτώσεις είναι σε θέση -σε αυτήν τουλάχιστον τη φάση- να ταυτοποιήσει πράξεις. Μέχρι στιγμής μάλιστα δεν έχει προκύψει εάν ποινικά υπόλογος θα καταστεί, ως αντιπρόεδρος τότε του εποπτεύοντα οργανισμού (ΟΕΕΚ), ο παραιτηθείς χθες γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου.Φλωρίδης: Ενδείξεις
Πώς, όμως, ενώ η ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, που εκκρεμεί εδώ και σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια, δεν έχει προσωποποιηθεί, βγήκε στη σέντρα ως υπεύθυνου για την υπόθεση το όνομα του κ. Παπακωνσταντίνου; Εγκυρες δικαστικές πηγές μιλούν για σπουδή πολιτικών προσώπων, που ενημερώθηκαν επί του θέματος τύποις και όχι ουσιαστικά, σε ό,τι αφορά την ανακριτική εξέλιξη, να δημοσιοποιήσουν το όνομα με δεδομένη και την εμπλοκή -όπως φέρεται- της συζύγου του.
Για την επίλυση του γρίφου πρέπει κανείς να πάρει την ιστορία από την αρχή...
Οπως και χθες έγραψε η «Ε» στις 20/2/2003, ο τότε υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ.Φλωρίδης, απέστειλε στην Εισαγγελία της Αθήνας έκθεση ελέγχου μισθοδοσίας και πρόσθετων αμοιβών στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), που είναι εποπτεύων οργανισμός όλων των ΙΕΚ, δημόσιων και ιδιωτικών.
Οπως ανέφερε στο σχετικό διαβιβαστικό ο τότε υφυπουργός, «κατά την άποψή μας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις διάπραξης ποινικών αδικημάτων». Και αυτό γιατί -μεταξύ άλλων- από την έκθεση προέκυπτε η μη σύννομη καταβολή χρημάτων σε διάφορα πρόσωπα ως συμμετεχόντων σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιδόματα και αποδοχές που δεν δικαιολογούνταν.
Με βάση αυτό το αρχικό πόρισμα ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και συγκεκριμένα για:
*«Απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σε βάρος του Δημοσίου, υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σε βάρος του Δημοσίου, ηθική αυτουργία στην υπεξαίρεση και ψευδής βεβαίωση σε βάρος του Δημοσίου».
Η υπόθεση χρεώθηκε για τα περαιτέρω στον 4ο ειδικό ανακριτή Αθήνας, Δημοσθ.

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 07:22:49 pm »
Να αναφέρω επίσης για τους μη υποψιασμένους ότι η Ελευθεροτυπία έχει "στενές" σχέσεις
με συγκεκριμένα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ.
Δεν το έκανε το συγκεκριμένο αφιέρωμα από την καλή της τη καρδιά.  ;)

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 10, 2011, 02:57:03 pm »
πηγή: Edugate.gr

Παράθεση
[...] Πέρασαν σχεδόν 6 μήνες με συνεχείς παρεμβάσεις, ενστάσεις καταγγελίες, αγωνιζόμενη να αποδείξω τα αυτονόητα, με την ψυχολογία μου σε άσχημη κατάσταση, για να έρθει η στιγμή να δει κάποιος ότι έχω δίκιο.

Η έλλειψη στοιχειωδών κανόνων αξιολόγησης των εκπαιδευτών οδηγεί σε αυθαιρεσίες πολλές φορές. Θα πρέπει να υπάρξει ένας ενιαίος τρόπος αξιολόγησης προσόντων, ίσως μέσα από τη δημιουργία ενός πανελλαδικού μητρώου εκπαιδευτών. Έτσι, σε κάθε ειδικότητα, π.χ. Πληροφορική, να ανήκουν καταρχήν όσοι εκπαιδευτές έχουν πτυχίο πληροφορικής, να γνωρίζει άμεσα ο κάθε υποψήφιος τα μόριά του βάση των προσόντων του, καθώς και τα μόρια των συνυποψηφίων του. Επίσης, θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες δημοσιότητας - δεν είναι δυνατόν να μην δημοσιοποιούνται τα στοιχεία αυτών που προσλαμβάνονται και να αποκρύπτεται με τέτοιες μεθοδεύσεις η λειτουργία των εκάστοτε "τριμελών επιτροπών"... Μια προκήρυξη που αναφέρει ότι "συνεκτιμούνται" διάφορα κριτήρια δεν καθορίζει ούτε κατ' ελάχιστον τη διαδικασία αξιολόγησης - άλλοτε θα μετράει περισσότερο ένα μεταπτυχιακό, άλλοτε η ανεργία, άλλοτε η διδακτική εμπειρία, ανάλογα τα κέφια της εκάστοτε επιτροπής στο κάθε Ι.Ε.Κ. Ήθελα να δημοσιοποιήσω το όλο θέμα γιατί γνωρίζω πλέον ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις προσλήψεις στα ΙΕΚ και θεωρώ ότι η γνωστοποίηση του θέματος θα βοηθήσει και άλλους συναδέλφους. Στην αρχή ήμουν διστακτική να ξεκινήσω μια αντιπαράθεση με τον διευθυντή γνωρίζοντας ότι μπορεί να επικαλεστεί μη αρμονική συνεργασία μαζί μου και να μην με ξαναπροσλάβει [...]

Ολοκληρωμένη η επιστολή της κ. Ελένης Χρυσικοπούλου σχετικά με τον αδιαφανή και υποκειμενικό τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτών στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Aξίζει να αφιερωθεί χρόνος στην ανάγνωσή της. Αποτελεί μία εκπαιδευτική Οδύσσεια, συνάμα δίνει μαθήματα ενεργοποίησης και δράσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2012, 12:00:24 am από Lasid »
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 10, 2011, 03:19:11 pm »

Παράθεση
[...] Πέρασαν σχεδόν 6 μήνες με συνεχείς παρεμβάσεις, ενστάσεις καταγγελίες, αγωνιζόμενη να αποδείξω τα αυτονόητα, με την ψυχολογία μου σε άσχημη κατάσταση, για να έρθει η στιγμή να δει κάποιος ότι έχω δίκιο.

Η έλλειψη στοιχειωδών κανόνων αξιολόγησης των εκπαιδευτών οδηγεί σε αυθαιρεσίες πολλές φορές. Θα πρέπει να υπάρξει ένας ενιαίος τρόπος αξιολόγησης προσόντων, ίσως μέσα από τη δημιουργία ενός πανελλαδικού μητρώου εκπαιδευτών. Έτσι, σε κάθε ειδικότητα, π.χ. Πληροφορική, να ανήκουν καταρχήν όσοι εκπαιδευτές έχουν πτυχίο πληροφορικής, να γνωρίζει άμεσα ο κάθε υποψήφιος τα μόριά του βάση των προσόντων του, καθώς και τα μόρια των συνυποψηφίων του. Επίσης, θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες δημοσιότητας - δεν είναι δυνατόν να μην δημοσιοποιούνται τα στοιχεία αυτών που προσλαμβάνονται και να αποκρύπτεται με τέτοιες μεθοδεύσεις η λειτουργία των εκάστοτε "τριμελών επιτροπών"... Μια προκήρυξη που αναφέρει ότι "συνεκτιμούνται" διάφορα κριτήρια δεν καθορίζει ούτε κατ' ελάχιστον τη διαδικασία αξιολόγησης - άλλοτε θα μετράει περισσότερο ένα μεταπτυχιακό, άλλοτε η ανεργία, άλλοτε η διδακτική εμπειρία, ανάλογα τα κέφια της εκάστοτε επιτροπής στο κάθε Ι.Ε.Κ. Ήθελα να δημοσιοποιήσω το όλο θέμα γιατί γνωρίζω πλέον ότι δεν είμαι η μοναδική που έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις προσλήψεις στα ΙΕΚ και θεωρώ ότι η γνωστοποίηση του θέματος θα βοηθήσει και άλλους συναδέλφους. Στην αρχή ήμουν διστακτική να ξεκινήσω μια αντιπαράθεση με τον διευθυντή γνωρίζοντας ότι μπορεί να επικαλεστεί μη αρμονική συνεργασία μαζί μου και να μην με ξαναπροσλάβει [...]

Ολοκληρωμένη η επιστολή της κ. Ελένης Χρυσικοπούλου σχετικά με τον αδιαφανή και υποκειμενικό τρόπο πρόσληψης εκπαιδευτών στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Aξίζει να αφιερωθεί χρόνος στην ανάγνωσή της. Αποτελεί μία εκπαιδευτική Οδύσσεια, συνάμα δίνει μαθήματα ενεργοποίησης και δράσης.
;έχει απόλυτο δίκιο, αλλά στην Ελλάδα του ρουσφετιού και της αδιαφάνειας που έφεραν την χώρα σε πτώχευση, τι μπορεί να κάνει κανείς πέρα από το να συντάσσει ρομαντικές επιστολές και να ονειροπολεί ότι αυτή η χώρα θα αλλάξει. Πρέπει να περάσουν πάνω από 20 χρόνια διαρκών αλλαγών για να πιστεύσει ο Έλληνας ότι τα πράγματα στο δημόσιο τομέα έχουν αλλάξει. Προσέξτε τις επόμενες εκλογές που θα μας κοροϊδεύουν πάλι ότι έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής σε όλη την Ευρώπη άρα σκεπτόμαστε σαν λαός και ενδιαφερόμαστε για τα κοινά. ΛΑΘΟΣ.......πάλι θα τρέξουμε οι Έλληνες να γλείψουμε βουλευτές και να βάλουμε τρικλοποδιές σε άλλους καλύτερους για τους φάμε τη θέση. Παιδιά , έτσι μας έμαθαν, με αυτό το τρόπο πράττουμε..........ελπίζω να ζώ όταν τα πράγματα θα έχουν αλλάξει ή τουλάχιστον τα παιδιά μου να ζήσουν σε ένα καινούργιο κράτος που θα σέβεται την αξία του καθενός μας ξεχωριστά και θα δίνει ευκαιρίες σε όσους το αξίζουν και παλεύουν για αυτό.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 10, 2011, 03:34:09 pm »

Παράθεση

;έχει απόλυτο δίκιο, αλλά στην Ελλάδα του ρουσφετιού και της αδιαφάνειας που έφεραν την χώρα σε πτώχευση, τι μπορεί να κάνει κανείς πέρα από το να συντάσσει ρομαντικές επιστολές και να ονειροπολεί ότι αυτή η χώρα θα αλλάξει. Πρέπει να περάσουν πάνω από 20 χρόνια διαρκών αλλαγών για να πιστεύσει ο Έλληνας ότι τα πράγματα στο δημόσιο τομέα έχουν αλλάξει. Προσέξτε τις επόμενες εκλογές που θα μας κοροϊδεύουν πάλι ότι έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής σε όλη την Ευρώπη άρα σκεπτόμαστε σαν λαός και ενδιαφερόμαστε για τα κοινά. ΛΑΘΟΣ.......πάλι θα τρέξουμε οι Έλληνες να γλείψουμε βουλευτές και να βάλουμε τρικλοποδιές σε άλλους καλύτερους για τους φάμε τη θέση. Παιδιά , έτσι μας έμαθαν, με αυτό το τρόπο πράττουμε..........ελπίζω να ζώ όταν τα πράγματα θα έχουν αλλάξει ή τουλάχιστον τα παιδιά μου να ζήσουν σε ένα καινούργιο κράτος που θα σέβεται την αξία του καθενός μας ξεχωριστά και θα δίνει ευκαιρίες σε όσους το αξίζουν και παλεύουν για αυτό.

Αν και συμφωνώ με τις υπερβολικά ρεαλιστικές διαπιστώσεις, διαφωνώ λίγο με την ηττοπάθεια σου συνάδελφε... Να μην περιμένουμε  20 χρόνια, αλλά να συμβάλλουμε  και εμείς "ολίγον τι" να  βελτιωθούν τα πράγματα πιο νωρίς.
Η συνάδελφος πληροφορικός δείχνει τον επίπονο και κουραστικό δρόμο. Πολλοί και από αυτό το Forum έχουν αντιδράσει με ενστάσεις και δικαστήρια, με νίκες και ήττες…

ΥΓ. Αλήθεια, πως και οι έχοντες προϋπηρεσία από τα ΙΕΚ δεν έφτιαξαν μια ομάδα κοινών συμφερόντων για να αναγνωριστεί αναδρομικά η προϋπηρεσία τους…
Θα μπορούσαν να μπουν και στους κλειδωμένους πίνακες…Κάποιοι άλλοι έδειξαν τον δρόμο…  :P :P

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 10, 2011, 03:44:16 pm »
Συμπληρωματικά να ανααφέρω ότι όπως φαίνεται και στην επιστολή η εν λόγω συνάδελφος ΔΕΝ ωφελήθηκε προσωπικά από όλο αυτό,

Παράθεση
[...] όντως ο πίνακας αυτή την φορά ήταν σωστός αλλά επειδή προσλήφθηκαν μόνο 8 άτομα (ήμουν 11η στην σειρά) δεν με πήραν στο ΙΕΚ.]όντως ο πίνακας αυτή την φορά ήταν σωστός αλλά επειδή προσλήφθηκαν μόνο 8 άτομα (ήμουν 11η στην σειρά) δεν με πήραν στο ΙΕΚ. [...]

Το κοινωνικό σύνολο όμως στο πρόσωπο των οκτώ (08), σαφέστατα και ωφελήθηκε.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται περί ρομαντισμού. Πρόκειται περί καθήκοντος που το έφερε σε πέρας μέχρι τέλους.
Και από όλο τον αγώνα, σίγουρα έχει δημιουργηθεί ένας φάκελος και ένα "προηγούμενο" στο οποίο αν πατήσει άλλος συνάδελφος θα βρει το δίκιο του.
Δεν είναι "εις μάτην" όλα αυτά..
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2011, 03:53:17 pm από cd »
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 10, 2011, 04:00:42 pm »
Συμπληρωματικά να ανααφέρω ότι όπως φαίνεται και στην επιστολή η εν λόγω συνάδελφος ΔΕΝ ωφελήθηκε προσωπικά από όλο αυτό,

Παράθεση
[...] όντως ο πίνακας αυτή την φορά ήταν σωστός αλλά επειδή προσλήφθηκαν μόνο 8 άτομα (ήμουν 11η στην σειρά) δεν με πήραν στο ΙΕΚ.]όντως ο πίνακας αυτή την φορά ήταν σωστός αλλά επειδή προσλήφθηκαν μόνο 8 άτομα (ήμουν 11η στην σειρά) δεν με πήραν στο ΙΕΚ. [...]

Το κοινωνικό σύνολο όμως στο πρόσωπο των οκτώ (08), σαφέστατα και ωφελήθηκε.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται περί ρομαντισμού. Πρόκειται περί καθήκοντος που το έφερε σε πέρας μέχρι τέλους.
Και από όλο τον αγώνα, σίγουρα έχει δημιουργηθεί ένας φάκελος και ένα "προηγούμενο" στο οποίο αν πατήσει άλλος συνάδελφος θα βρει το δίκιο του.
Δεν είναι "εις μάτην" όλα αυτά..
θα μπορούσε καποιος  μας δώσει το email της , διότι σίγουρα θα χρειαστούμε βοήθεια στις προκηρύξεις που έρχονται

Αποσυνδεδεμένος tikos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • qbCube - web design & developement
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:32:54 am »
Καλά, απίστευτα πράγματα!!! Την περασμένη χρονιά δίδασκα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ τα μαθήματα "Επεξεργασία Κειμένου" και "Λογιστικά Φύλλα". Φέτος στην προκήρυξη στο συγκεκριμένο ΙΕΚ δεν προβλέπονται προσλήψεις ΠΕ19 και ΠΕ20. Όταν πήρα στο τοπικό ΙΕΚ τηλέφωνο να ρωτήσω το γιατί, τι λέτε να μου απάντησαν??????

"Δεν καλούμε φέτος ΠΕ19 και ΠΕ20, διότι τα μαθήματα αυτά θα τα κάνουν Οικονομολόγοι με πιστοποιημένη γνώση ΗΥ!!!!!!!!!!

Το ωραίο μάλιστα είναι πως ειδικά για το ένα μάθημα (Επεξεργασία Κειμένου), δεν προβλέπονται καν πιστοποιημένοι οικονομολόγοι στην προκήρυξη, παρα μόνον για τα Λογιστικά Φύλλα. (Στην προκήρυξη αναφέρεται ξεκάθαρα: "...ΠΕ09 Οικονομολόγοι με 6 μήνες εμπειρία στα Λογιστικά Φύλλα, ....., ΠΕ18-Λογιστικής με 6 μήνες εμπειρία στα Λογιστικά Φύλλα...")
Και από όσο φαντάζομαι, αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, διότι δεν πρέπει να είναι απόφαση των κατα τόπους ΙΕΚ, αλλά από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ.

Ρε παιδιά, πώς μπορούμε να κάνουμε ένσταση κατά της Προκήρυξης?
Καταλαβαίνετε οτι με αυτόν τον τρόπο λογικά ίσως να χάνονται κάποιες δεκάδες θέσεις για συναδέλφους ΠΕ19-ΠΕ20 ανά την Ελλάδα!!!!!
ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΜΕΣΑ!!!!
qb Cube | web design & developement | http://www.qbcube.gr

Αποσυνδεδεμένος tikos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • qbCube - web design & developement
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 31, 2011, 11:53:05 am »
Αυτή τη φορά θα το τραβήξω όσο πάει!!!!
Κατ'αρχάς από τη στιγμή που για μαθήματα της ειδικότητάς μας (ΠΕ19-ΠΕ20 Πληροφορικής) δεν καλεί ΚΑΝ εμάς, αλλά αποκλειστικά Οικονομολόγους με 6μηνη εμπειρία σε Λογιστικά Φύλλα για να διδάξουν επεξεργασία κειμένου, μιλάμε για ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ στον κλάδο μας.
Δε θα περάσει έτσι αυτό.
Όσοι πιστοί προσέλθετε για να συντάξουμε μια όσο το δυνατόν πιο άρτια ένσταση.
Ακούω προτάσεις παιδιά!
qb Cube | web design & developement | http://www.qbcube.gr

Αποσυνδεδεμένος aroniotis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 31, 2011, 12:08:24 pm »
Αυτή τη φορά θα το τραβήξω όσο πάει!!!!
Κατ'αρχάς από τη στιγμή που για μαθήματα της ειδικότητάς μας (ΠΕ19-ΠΕ20 Πληροφορικής) δεν καλεί ΚΑΝ εμάς, αλλά αποκλειστικά Οικονομολόγους με 6μηνη εμπειρία σε Λογιστικά Φύλλα για να διδάξουν επεξεργασία κειμένου, μιλάμε για ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ στον κλάδο μας.
Δε θα περάσει έτσι αυτό.
Όσοι πιστοί προσέλθετε για να συντάξουμε μια όσο το δυνατόν πιο άρτια ένσταση.
Ακούω προτάσεις παιδιά!
Οπωσδήποτε επικοινώνησε ΑΜΕΣΑ με την ΕΠΕ. Θα σου πουν ή θα κάνουν αυτοί κάτι
Proud creator of www.cretanbeaches.com

Όλες οι παραλίες της Κρήτης στην οθόνη σας

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562