0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ξεκάθαρα αιτιολόγηση
Παράθεση από: alek81 στις Μαΐου 15, 2010, 11:42:53 pmΕίναι ξεκάθαρα αιτιολόγησηΓια αιτιολόγηση δεν το συζητάμε - είναι ξεκάθαρο, αλλά, αν κάπου υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά του ορισμού , λογικά δεχόμαστε και τον ορισμό.
Παράθεση από: syrrahm στις Μαΐου 15, 2010, 11:49:36 pmΠαράθεση από: alek81 στις Μαΐου 15, 2010, 11:42:53 pmΕίναι ξεκάθαρα αιτιολόγησηΓια αιτιολόγηση δεν το συζητάμε - είναι ξεκάθαρο, αλλά, αν κάπου υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά του ορισμού , λογικά δεχόμαστε και τον ορισμό.Αυτό λέω. Δεν έχει τα χαρακτηριστικά του ορισμού. Νιώθεις ικανοποιημένος με τον ορισμό που παρατίθεται; Είναι ορισμός της εκπαιδευτικής πράξης;
Kι εγώ αιτιολόγηση απάντησα με το που διάβασα την παράγραφο αλλά η υπεύθυνη των φιλολόγων στο φροντιστήριο επέμενε και για ορισμό.Πολλά παιδια πάντως απάντησαν αιτιολόγηση και αίτιο-αποτέλεσμα.Ο βασικός λόγος που,κατά τη γνώμη μου είναι αιτιολόγηση είναι πως όταν μιλάμε για ανάπτυξη παραγράφου άναφερόμαστε στα σχόλια-λεπτομέρειες της παραγράγου κι όχι στη θεματική πρόταση ή την κατακλείδα.Αλλά με τρελλαίνει που δεν μπορούν να βρουν να ρωτήσουν κάτι που δε δημιουργεί διχογνωμίες και μας κάνει να ψιλοξεφτιλιζόμαστε και στα παιδια!Η γλώσσα διαθέτει ρευστότητα και ευελιξία που δεν μπαίνει πάντα στα καλούπια που θέλουμε να τη βάλουμε.Δεν μπορούν να είναι πιο προσεκτικοί κι ας ρωτήσουν και κάτι πιο απαιτητικό αλλά τουλάχιστον ξεκάθαρο!Τώρα δίνουν 3 μονάδες αν λέει απαντήσουν συνδυαμό!Μ'αυτόν τον τρόπο ξεφτιλιζονται κι αυτοί!Να μην δώσουν τίποτα,αφου είναι λάθος!Είναι σαν να λένε "συγγνώμη δεν το προσέξαμε οτι είναι λίγο απ'όλα...!"
...Ο βασικός λόγος που,κατά τη γνώμη μου είναι αιτιολόγηση είναι πως όταν μιλάμε για ανάπτυξη παραγράφου άναφερόμαστε στα σχόλια-λεπτομέρειες της παραγράγου κι όχι στη θεματική πρόταση ή την κατακλείδα...
στη θεματική πρόταση δε γίνεται απόπειρα ορισμού!! απλώς αναφέρει ότι σημερα δεν μπορει να οριζεται η εκπαίδευση όπως την όριζε ο Durkheim. Αυτο , κατα τη γνώμη μου, δεν αποτελεί ορισμό επειδή παραθέτει τον παλιότερο ορισμό. ...
Παράθεση από: TYXEROULA στις Μαΐου 16, 2010, 12:16:15 am...Ο βασικός λόγος που,κατά τη γνώμη μου είναι αιτιολόγηση είναι πως όταν μιλάμε για ανάπτυξη παραγράφου άναφερόμαστε στα σχόλια-λεπτομέρειες της παραγράγου κι όχι στη θεματική πρόταση ή την κατακλείδα...Ο ορισμός βρίσκεται και στη Θ.Π. της παραγράφου κυρίως στις περιπτώσεις συνδυασμού μεθόδων με ορισμό και κάτι άλλο. Στην ανάπτυξη παραγράφου με αίτιο - αποτελέσματα, το αίτιο βρίσκεται πολλές φορές στην Θ.Π. και τα αποτελέσματα ακολουθούν στα σχόλια.