0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια μηπως μπορειτε να μου γραψετε σε ποιο σημειο της υλης ειστε , καθως εχασα πολλα μαθηματα με γιορτες και εκλογες και βρισκομαι ακομη στην πειθω στη διαφημιση , κανονικα σε ποιο σημειο πρεπει να βρισκομαστε; Ξερει κανεις;Ευχαριστω εκ των προτερων.
Έχω και άλλη απορία σχετικά με την αξιολόγηση επαγωγικών συλλογισμών. Στη σχέση αιτίου – αποτελέσματος:
ειναι αναγκη να συμπιπτει η θεωρια με τις θεματικες? Τουλαχιστον εγω στα ιδαιτερα που κανω δεν με αγχωνει αυτο, αλλα και τα παιδια μια χαρα τα καταφερνουν στο τελος....gringa μου, τα εχουμε πει και απο κοντα, μην αγχωνεσαι με αυτα, την ομαδα σου να βλεπεις που εχει πεσει στη σειρα....
Όσο για την ομάδα μου, ΑΝΟΔΟΣ φέτος και δε δέχομαι κουβέντα!!!! Με Φερέρα στον πάγκο, του χρόνου 2πλό μες στο ΟΑΚΑ λέμε!!!!
Παράθεση από: ypernouli στις Νοεμβρίου 12, 2010, 12:16:36 pmΈχω και άλλη απορία σχετικά με την αξιολόγηση επαγωγικών συλλογισμών. Στη σχέση αιτίου – αποτελέσματος:
... αλλα τους δινω γλωσσικες ασκησεις απο σημειωσεις μου , ..........
Συμφωνώ !Και εγώ έτσι έκανα πέρυσι στα δικά μου .Και πραγματικά χωρίς να θέλω να θίξω κάτι αλλά παρακολουθώ τις απορίες των συναδέλφων και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον χαρακτήρα των ερωτήσεων καθως ,πάντα προσωπικά ,τον θεωρώ πανεπιστημιακό και ανεδαφικό των εξετάσεων . Νομίζω ότι πρέπει να δωθεί περισσότερη βάση στην περίληψη ,στην παράγραφο στο λεξιλόγιο και την έκφραση ,γιατί εκεί γίνονται τα ολέθρια λάθη των μαθητών μας και όχι αν μια επαγωγή είναι και αναλογία και η αναλογία είναι υποθετική με παραγωγικό περιεχόμενο ???Σε μαθητές απευθυνόμαστε όχι στο Μπαμπινιώτη !
Παράθεση από: dina 94 στις Νοεμβρίου 12, 2010, 02:52:47 pmΣυμφωνώ !Και εγώ έτσι έκανα πέρυσι στα δικά μου .Και πραγματικά χωρίς να θέλω να θίξω κάτι αλλά παρακολουθώ τις απορίες των συναδέλφων και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον χαρακτήρα των ερωτήσεων καθως ,πάντα προσωπικά ,τον θεωρώ πανεπιστημιακό και ανεδαφικό των εξετάσεων . Νομίζω ότι πρέπει να δωθεί περισσότερη βάση στην περίληψη ,στην παράγραφο στο λεξιλόγιο και την έκφραση ,γιατί εκεί γίνονται τα ολέθρια λάθη των μαθητών μας και όχι αν μια επαγωγή είναι και αναλογία και η αναλογία είναι υποθετική με παραγωγικό περιεχόμενο ???Σε μαθητές απευθυνόμαστε όχι στο Μπαμπινιώτη !ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΗ!!!!