0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αυτό και εγώ απάντησα έτσι ξεκάθαρα γιατί κατάλαβα τί ήθελες .Η έκτη αίσθηση που λέμε......
Παράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 21, 2008, 11:50:18 pmΓια αυτό και εγώ απάντησα έτσι ξεκάθαρα γιατί κατάλαβα τί ήθελες .Η έκτη αίσθηση που λέμε......η οποία δούλεψε μιά χαρά!thanks!
Παράθεση από: lilogr στις Οκτωβρίου 21, 2008, 11:55:51 pmΠαράθεση από: Supreme στις Οκτωβρίου 21, 2008, 11:50:18 pmΓια αυτό και εγώ απάντησα έτσι ξεκάθαρα γιατί κατάλαβα τί ήθελες .Η έκτη αίσθηση που λέμε......η οποία δούλεψε μιά χαρά!thanks!εγω παλι ξερω οτι αν σε ενα επιχειρημα αναφερεται στην αποψη καποιου με εισαγωγικα π.χ. ο αριστοτελης οπως λεει στην ποιητικη του...........τοτε το βαζουμε επικληση στην αυθεντια
στο βιβλιο της γ λυκειου δεν μπερδευει τα τεκμηρια με την αυθεντια, τα ξεχωριζει. αρα μην μπερδευεσαι κι εσυ . θα εχεις επικληση στη λογικη και επικληση στην αυθεντια. επισης η αυθεντια μπορει να εκφραζεται ειτε με ευθυ ειτε με πλαγιο λογο.
όταν όμως λέει π.χ. οι ειδικοί προτείνουν..τότε έχουμε επίκληση στη λογική με αυθεντία.με τα κείμενα που χω δει μέχρι τώρα μου φαίνεται σωστό.εσείς τι λέτε;
Παράθεση από: lilogr στις Οκτωβρίου 29, 2008, 12:17:52 amόταν όμως λέει π.χ. οι ειδικοί προτείνουν..τότε έχουμε επίκληση στη λογική με αυθεντία.με τα κείμενα που χω δει μέχρι τώρα μου φαίνεται σωστό.εσείς τι λέτε; Και στην περίπτωση αυτή είναι επίκληση στην αυθεντία. Κλασικό παράδειγμα η παλιά διαφήμιση "29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip"! Είναι επίκληση στην αυθεντία, όχι στη λογική. (Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ κι έτσι το διδάσκω).