0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
των αδελφών Μητσέλου, Ελληνοεκδοτική, αρκετά καλό βιβλίο, πιάνει όλη τη θεωρία, λεξιλόγιο, θέματα, διαγωνίσματα. το καλύτερο, γνώμην εμήν
Μπορείτε με βοηθήσετε με μία άσκηση; Το απόσπασμα είναι ''''Η Ευρώπη, παρ' ότι συμμετέχει στο 20% του πληθυσμού του πλανήτη που νέμεται το 80% του παγκοσμίου εισοδήματος, έχει μεταξύ των 340 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων της πάνω από 53 εκατομμύρια φτωχούς και 20 εκατ. ανέργους. Αυτή η πλημμυρίδα της ανισότητας που συνεχώς επεκτείνεται σε μια «κοινωνία της αφθονίας» είναι η γενεσιουργός αιτία του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας των «ξεχασμένων» της κοινωνίας.''Άσκηση: "Αυτή η πλημμυρίδα...των ξεχασμένων της κοινωνίας''. Να αναγνωρίσετε και να αξιολογήσετε το συγκεκριμένο επιχείρημα. Δεχτείτε ότι τα τεκμήρια στις αμέσως προηγούμενες προστάσεις του κειμένου βασίζονται σε επεξεργασμένα στοιχεία και ότι η συλλογιστική πορεία που οργανώθηκε το επιχείρημα είναι επαγωγική. ''Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι έγκυρος, είναι αληθής, δεν είναι ορθος.Είναι επαγωγικός συλλογισμός με αίτιο αποτέλεσμα. Ατελής επαγωγή γιατί η αιτία είναι αναγκαία και όχι επαρκής, ή θα έλεγα ότι υπάρχει υπεραπλούστευση της σχέσης αιτίου-αποτελέσματος.Είμαι σε καλό δρόμο ή τα έχω μπερδέψει τελείως;;;;;;;;;;;;;; Μήπως επεισή προσδιορίζει ότι βασίζεται σε επεξεργασμένα στοιχεία πρέπει να θεωρηθεί έγκυρος;;;;;;;;;;;Έχω μπερδευτεί! Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;;;;