0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε
Εχετε απόλυτο δίκιο και ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.Προτεραιότητα είναι τα επόμενα μαθηματα και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να κρίνει οποιοσδήποτε ένα γραπτο που δεν είδε.Δεν το ρώτησα με σκοπό να μου πέιτε την ακριβή βαθμολογία αλλά για να καταλάβω αν κυρίως απο το περιεχομενο οι απώλειες θα μπορούσε να είναι σημαντικές ή αν βγηκα εκτος θεματος(που δεν νομίζω) Ευχαριστώ πολυ και πάλι.
maria3/4, διδάσκεις σε σχολείο ή σε φροντιστήριο; Εγώ σε Λύκειο, και δεν είχα τμήμα με δυνατούς μαθητές. Ήξερα τις δυνατότητές τους και τους είχα πει εδώ και μήνες (λάθος μου;) ότι δεν είμαι αισιόδοξη. Δυστυχώς επαληθεύτηκα με τους χαμηλούς βαθμούς που πήραν. Λαμπρή εξαίρεση ένας μαθητής μου, υψηλής διανοητικής ικανότητας, θα έλεγα, για τον οποίο περίμενα πως θα πάει καλά, όπως και έγινε. Να επισημάνω ότι όλα τα είδη των ασκήσεων τα είχαμε δουλέψει και ειδικά στις τελικές επαναλήψεις. Μήπως φταίει το ότι δεν περίμεναν το θέμα για την φιλία οπότε και δεν είχαν παπαγαλίσει κάτι σχετικό από τις σημειώσεις των φροντιστηρίων; Να σημειώσω επίσης ότι το θέμα θεωρήθηκε από τους συναδέλφους ως επιπέδου Α΄ Λυκείου, ακόμα και Γ΄Γυμνασίου.