0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι είχα πάρει το Certificat στην Γ' Γυμνασίου (1992) με βαθμό tres bien και μετά σταμάτησα. Έκανα πάλι Γαλλικά στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία για 2 χρόνια και το επίπεδο που έκανα ήταν
Παράθεση από: Vera_Sp στις Ιουνίου 26, 2009, 10:32:51 pmΕγώ πάλι είχα πάρει το Certificat στην Γ' Γυμνασίου (1992) με βαθμό tres bien και μετά σταμάτησα. Έκανα πάλι Γαλλικά στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία για 2 χρόνια και το επίπεδο που έκανα ήταν
Σ'ευχαριστώ πολύ! Τώρα μένει να βρω καθηγήτρια, ε??
Είμαι νηπιαγωγός και παραδίδω μαθήματα γαλλικών (έχω όλα τα πτυχία των γαλλικών που απαιτούνται για να πάρει κανείς επάρκεια διδασκαλίας), κάνω ήδη ιδιαίτερα, έχω δουλέψει και σε φροντιστήριο παλαιότερα. Τιμές πολύ λογικές ξεκινώντας από 15 ευρώ/ώρα. Περιοχές παγκράτι, βύρωνας, υμηττός, καισαριανή, ηλιούπολη, νέος κόσμος. Αν ενδιαφέρεστε εσείς ή κάποιος γνωστός ή αν δεν μπορείτε να αναλάβετε κάποιον μαθητή σας παρακαλώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Επίσης θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή από τους πιο "έμπειρους" ώστε να δικτυωθώ όσο καλύτερα γίνεται.
Παράθεση από: titi6984 στις Ιουνίου 05, 2009, 03:40:36 amΕίμαι νηπιαγωγός και παραδίδω μαθήματα γαλλικών (έχω όλα τα πτυχία των γαλλικών που απαιτούνται για να πάρει κανείς επάρκεια διδασκαλίας), κάνω ήδη ιδιαίτερα, έχω δουλέψει και σε φροντιστήριο παλαιότερα. Τιμές πολύ λογικές ξεκινώντας από 15 ευρώ/ώρα. Περιοχές παγκράτι, βύρωνας, υμηττός, καισαριανή, ηλιούπολη, νέος κόσμος. Αν ενδιαφέρεστε εσείς ή κάποιος γνωστός ή αν δεν μπορείτε να αναλάβετε κάποιον μαθητή σας παρακαλώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.δεν θα ηταν καλυτερα ο καθενας να ασχολειται με αυτο που σπουδασε και να μη ν μπαινει σε ξενα χωραφια?αν εσυ διδασκεις γαλλικα οι πτυχιουχοι της γαλλικης θα σταλουν σε νηπιαγωγια?αλλο η διδασκαλια ξενων γλωσσων και αλλο η ενασχοληση με τα νηπια.απαιτουνται διαφορετικα προσοντα. οι εικαστικες εργασιες και τα τραγουδακια δεν εχουν σχεση με τη διδασκαλια παθητικης φωνης,πλαγιου λογου κτλ.επισης και ο τροπος προσεγγισης και επικοινωνιας με τους μαθητες δεν ειναι ο ιδιος για ενα 5χρονο σε σχεση με ενα 12χρονο.ας περιοριστει λοιπον ο καθενας στον τομεα του και ας μην καταπιανεται με πολλα.δεν εχω κατι εναντιον σου προς θεου.και εσυ να βγαλεις λιγα λεφτα παραπανω για να ζησεις θες αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.επισης να προσθεσω οτι η επαρκεια δεν δειχνει οτι ειναι ικανος καποιος να διδαξει.ειναι κατι που θα επρεπε να εχει καταργηθει.η γνωση μιας γλωσσας δεν σημαινει και γνωση του να μπορεις να την διδαξεις.
Είμαι νηπιαγωγός και παραδίδω μαθήματα γαλλικών (έχω όλα τα πτυχία των γαλλικών που απαιτούνται για να πάρει κανείς επάρκεια διδασκαλίας), κάνω ήδη ιδιαίτερα, έχω δουλέψει και σε φροντιστήριο παλαιότερα. Τιμές πολύ λογικές ξεκινώντας από 15 ευρώ/ώρα. Περιοχές παγκράτι, βύρωνας, υμηττός, καισαριανή, ηλιούπολη, νέος κόσμος. Αν ενδιαφέρεστε εσείς ή κάποιος γνωστός ή αν δεν μπορείτε να αναλάβετε κάποιον μαθητή σας παρακαλώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.δεν θα ηταν καλυτερα ο καθενας να ασχολειται με αυτο που σπουδασε και να μη ν μπαινει σε ξενα χωραφια?αν εσυ διδασκεις γαλλικα οι πτυχιουχοι της γαλλικης θα σταλουν σε νηπιαγωγια?αλλο η διδασκαλια ξενων γλωσσων και αλλο η ενασχοληση με τα νηπια.απαιτουνται διαφορετικα προσοντα. οι εικαστικες εργασιες και τα τραγουδακια δεν εχουν σχεση με τη διδασκαλια παθητικης φωνης,πλαγιου λογου κτλ.επισης και ο τροπος προσεγγισης και επικοινωνιας με τους μαθητες δεν ειναι ο ιδιος για ενα 5χρονο σε σχεση με ενα 12χρονο.ας περιοριστει λοιπον ο καθενας στον τομεα του και ας μην καταπιανεται με πολλα.δεν εχω κατι εναντιον σου προς θεου.και εσυ να βγαλεις λιγα λεφτα παραπανω για να ζησεις θες αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.επισης να προσθεσω οτι η επαρκεια δεν δειχνει οτι ειναι ικανος καποιος να διδαξει.ειναι κατι που θα επρεπε να εχει καταργηθει.η γνωση μιας γλωσσας δεν σημαινει και γνωση του να μπορεις να την διδαξεις.