Σύνολο ψηφοφόρων: 98
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεκτό το θέμα της περίθαλψης,αλλά τι να πουν και οι νησιώτες που το αντιμετωπίζουν όλη τους τη ζωή και όχι 9 μήνες όπως εμείς;;!! Τελοσπάντων...είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και κατανοώ και το θέμα της μητρότητας,αλλά έχω κάνει και σε μικρό νησί και δεν είναι τόσο φρίκη όλα εκεί!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 10, 2009, 04:21:50 pmΔεκτό το θέμα της περίθαλψης,αλλά τι να πουν και οι νησιώτες που το αντιμετωπίζουν όλη τους τη ζωή και όχι 9 μήνες όπως εμείς;;!! Τελοσπάντων...είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και κατανοώ και το θέμα της μητρότητας,αλλά έχω κάνει και σε μικρό νησί και δεν είναι τόσο φρίκη όλα εκεί!συμφωνω και παλι.ομως, ας μην ειμαστε απολυτοι. υπαρχουν νησια και νησια,και επιπλεον διαφορετικα εννοει καποιος τη φρικη οταν εχει ζησει μονο στη πολη και διαφορετικα καποιος που εζησε,ζει στην επαρχια. ολα εναι σχετικα.το βασικο προβλημα μας ειναι αλλο: οτι τελικα δεν μπορουμε να ιεραχησουμε τις προτεραιοτητες μας, γιαυτο ειμαστε σε συγχυση.Κι αυτό σωστό! Τελικά ίσως να τα θέλουμε όλα.Πάντως αν δεν είχα υποχρεώσεις θα πήγαινα παντού. Δε θα κολλούσα!!
Αντί να θυμώνουμε, αντί να αγανακτούμε και να νιώθουμε αδικημένοι, να λέμε κι ευχαριστώ που μας τρέχουν απο εδώ κι από εκεί;!Σε περίοδο οικονομικής κρίσης , να είμαστε ευχαριστημένοι (ιδιαίτερα όσοι έχουμε οικογένεια) που θα αναγκαστούμε να νοικιάζουμε δύο σπίτια και να σπαταλάμε τον υπόλοιπο μισθό μας σε βενζίνη, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά εισητήρια για να βλέπουν οι άντρες μας τα παιδιά τους;!Να λέμε κι ευχαριστώ που θα υποστούμε κι εμείς τις συνέπειες της απόλυτης αδιαφορίας του κράτους : έλλειψη πλοίων το χειμώνα, έλλειψη γιατρών;Ναι, να σκύψουμε το κεφάλι και να μη μιλάμε, μας κάνανε τη χάρη μετά από τόσα χρόνια διαβάσματος (πανελλήνιες, σχολή, ΑΣΕΠ) να μας διορίσουνε στου δ... τη μάνα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Έχεις δίκιο εν μέρη αγαπητή Μαγδα, αλλά ένα μικρό παράπονο ύστερα από πολλά πολλά χρόνια ασταμάτητου διαβάσματος το δικαιούμαστε.
Και κάτι τελευταίο.....Είμαι γέννημα θρέμμα παιδί της πρωτεύουσας αλλά ο χαρακτηρισμός ""στου δ...ου τη μάνα """ δεν μου αρέσει για κανένα μέρος της Ελλάδας