Σύνολο ψηφοφόρων: 98
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και χρειάζονται και τα παιδάκια στις δυσπρόσιτες περιοχές ευκαιρίες για άρτια εκπαίδευση. Εκείνο που λέμε είναι να πηγαίνουν πρώτα στις περιοχές αυτές άτομα χωρίς υποχρεώσεις. Η μητρότητα πρέπει να χαίρει σεβασμού. Δεν συμφωνείτε;
Παιδιά ωραία τα λέτε αλλά όταν υπάρχει οικογένεια τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Αν για παράδειγμα με πάρουν σε δυσπρόσιτο νησί, στο οποίο δεν υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με το ζόρι δηλαδή υπάρχει ένας αγροτικός γιατρός και αρρωστήσει ένα από τα παιδιά μου, εκ των οποίων το ένα είναι βρέφος. Τί κάνω; είμαι ή δεν είμαι υπόλογη πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα στον σύζηγό μου;Εγώ το έβαλα το κουτάκι αλλά εν αγνοία του. Όταν και αν με πάρουν θα το συζητήσουμε και θα δούμε αν θα πάμε.Και εγώ κάποτε ήμουν πολύ απόλυτη και είχα τις ίδιες με κάποιες από τις παρατιθέμενες απόψεις, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Θα το διαπιστώσετε και εσείς.
Είμαι γέννημα θρέμμα παιδί της πρωτεύουσας αλλά ο χαρακτηρισμός ""στου δ...ου τη μάνα """ δεν μου αρέσει για κανένα μέρος της Ελλάδας
Ξέρεις, δεν είναι υποχρεωτικό να διοριστείς αν δεν θέλεις.
Όλοι έχουν περάσει διάφορες δυσκολίες για να φτάσουν στο διορισμό τους και μπορεί η μητρότητα να είναι μαγική και ίσως να έπρεπε να χαίρει διαφορετικού σεβασμού, δεν αντιλέγω. Έτσι , όμως θα έπρεπε να λαμβάνονται υπ' όψη και άλλες δυσκολίες που έχουν περάσει και περνούν συνάδελφοι μας κι ας μην είναι μητέρες ή πατέρες. Αυτό, δεν τους κάνει υποδεέστερους στην επιλογή των περιοχών.
Ευτυχώς ειπώθηκε κάτι που ήθελα κι εγώ να πω...ότι ήμασταν εξ αρχής ενήμεροι για την κατάσταση με τις μεταθέσεις,από τότε μάλιστα που δίναμε Πανελλήνιες! Είναι επιλογές μας τα πάντα και ας μην ξεχνάμε και τον οικογενειακό προγραμματισμό!! Φυσικά και το κράτος οφείλει να προστατεύει τη μητρότητα και για να νιώσουν κάποιοι πιο χαλαρά εγώ δήλωσα μόνο νησιά και στην περιφέρεια πάλι νησιά,οπότε θα στείλουν εμένα πιο πριν από άλλους σε νησιά και το θεωρώ δίκαιο εφόσον δεν έχω παιδιά! Αλλά και τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός,είναι επιλόγη μας κάποια πράγματα!! Και όπως ειπώθηκε πριν...ναι,τα παιδιά στα νησιά είναι κι αυτά παιδιά με ανάγκες μόρφωσης! Κι αυτά τα παιδιά γονείς τα γέννησαν οι οποίοι ανησυχούν για τη μόρφωσή τους και το έχω ζήσει άπό κοντά και άμεσα το θέμα!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 10, 2009, 07:07:35 pmΤί σχεση έχει ρε παιδιά εδώ ο οικογενειακός προγραμματισμός; Πρέπει κατ΄ εσέ να περιμένω να διοριστώ για να κάνω παιδιά ή να τα κάνω πριν;;;;; Πρέπει όλη η ζωή μας να περιστρέφεται γύρω από τον διορισμό;;;;;;;;;;;;;;; Δεν σημαίνει ότι αν μας καλέσουν δε θα πάμε. Απλά τονίζουμε τη δυσκολία του θέματος. Και πιστέψτε με αν δεν είχα υποχρεώσεις σαν τρελή θα πήγαινα και μάλιστα στην ειδικότητά μου: σε μειονοτικό σχολείο ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό στη Ροδόπη.Σημαίνει όμως γλυκιά μου ότι αν σε καλέσουν αναπληρώτρια μετά από τόσους κόπους και θυσίες π ρ έ π ε ι να πας και αν τυχαίνει να είσαι εγκυος εκείνη την περίοδο και με τον άντρα σου σε άλλο μέρος ίσως και να μη γίνεται τελικά...και ναι ακόμη κι όταν δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα όταν θέλεις παιδί προσπαθείς -όσο γίνεται- να το προγραμματίσεις. Τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός...πάντα! Και όταν δίνεις για ΑΣΕΠ και περιμένεις αποτελέσματα δε σταματάς τη ζωή σου, αλλά όπως και να το κάνουμε είσαι σ' ένα "περίμενε"...Αν δε θέλεις πάλι να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από ένα διορισμό, απλά δε δίνεις ΑΣΕΠ...
Τί σχεση έχει ρε παιδιά εδώ ο οικογενειακός προγραμματισμός; Πρέπει κατ΄ εσέ να περιμένω να διοριστώ για να κάνω παιδιά ή να τα κάνω πριν;;;;; Πρέπει όλη η ζωή μας να περιστρέφεται γύρω από τον διορισμό;;;;;;;;;;;;;;; Δεν σημαίνει ότι αν μας καλέσουν δε θα πάμε. Απλά τονίζουμε τη δυσκολία του θέματος. Και πιστέψτε με αν δεν είχα υποχρεώσεις σαν τρελή θα πήγαινα και μάλιστα στην ειδικότητά μου: σε μειονοτικό σχολείο ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό στη Ροδόπη.
Καλησπέρααυριο ληγει η προθεσμια και ειμαι σε σκεψη να αλλαξω την αιτηση και να βαλω το κουτακι για σμεααλλα εαν εχω φερει μια καλη σειρα (λεμε τωρα) εκει που ηταν να διοριστω κανονικα επειδη εχω βαλει το κουτακι μπορει να με στειλουν σε σμεα ? σωστα ??λεω να μην την αλλαξω να την αφησω ως εχει....τι λετε?