0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγώ κάπου εκεί πιστεύω ότι έγραψα. Το κακό είναι πως έδωσα 1η φορά και δεν έχω καθόλου μόρια από πίσω μου. Καλή σου επιτυχία
κι εγώ πρώτη φορά έδωσα και προτιμώ να κρατώ μικρό καλάθι αφού έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι έχω κάποιες παραλείψεις....ψήφισα 60-65 κι ο θεός βοηθός!
Καλημέρα κορίτσια εγώ πάλι ψήφισα κατω απο 60 γτ δν ήξερα παπαγαλία τισ αρχές του δεππς και τα έγραψα με δικά μου λόγια και στην δραστηριότητα δν έκανα φυσικές επιστήμες έκανα γλώσσα...ενώ την ΄πρώτη μέρα τα πήγα κάλα έκανα μόνο 3 λάθη την δεύτερα μέρα πάτωσα.. πιστεύω πως έχω κοπεί και δν έχω πιάσει τιην βάση.μόλις ειδα τα θεματα με έπιασε πανικός...ίδρωσαν τα χέρια μου με έπιασαν τα κλάματα με λίγα λόγια ένα μάτσο χάλια...αυτό όμως που με τρελαίνει πιο πολύ ειναι πως όταν ξεκινησα το διάβασμα μόνη μου ήξερα απο έξω τις αρχές και μετά το φροντιστήριο τις είχα αφήσει τελείως γτ ήταν και σίγουρο πως θα έμπαινε μετάβαση...το τραγικότερο όμως είανι πως με το που βγήκα έξω απο την αίθουσα την 2η μέρα άκουγα κοπέλες να λένε πόσο τέλεια έγραψαν πόσο τυχερές ήταν γτ διάβασαν λιγότερο απο μήνα και διάβασαν μόνο δεππς και οδηγό....και απλά εκείνη την ώρα σκεφτόμουνα τους μήνες που χαράμισα στο να διαβάζω και να διαβάζω μάλλον όμως έχασα την ουσία....γενικώς απογοητεύτηκα πάρα πολύ..βέβαια δν έχει σχέση με το θέμα αλλά έπρεπε να τα πω να ξαλάφρώσω ουφφφφφφφφφφ....αυτο το forum τελικά ειναι το καλύτερο γτ και ενημερωνόμαστε αλλά και βγάζουμε τα εσώψυχα μας....αυτά δν λέω άλλα σας ζάλισα....καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες.....φιλίαααααααααααα
κ γω κάτω απο 60 υπολογίζω δεδομένου βέβαια οτι οι βαθμολογητές αναζητάνε παπαγαλάκια (αρχές ΔΕΠΠΣ) ή οτι τους έχουν δώσει μια συγκεκριμένη γραμμη οσον αφορά τη δραστηριότητα στην οποία δεν εχω πέσει μέσα... με απλά λόγια : όλα είναι υποθετικά..κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για τη 2η μερα..είμαι λάθος???αν είμαι διορθώστε με.Μαρία!! ..κ γω θέλω πολυ όποιος ψήφισε πάνω απο 90 να μας πει πώς είναι ενα τέλειο γραπτο ή τελοσπάντων τι έπρεπε να είχαμε γράψει για να είχαμε ελπίδες για ενα πχ 94