Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
Το δικαίωμα των μη καπνιστών να μην εισπνέουν καπνό πρέπει να είναι απολύτως σεβαστό -ειδικά στο χώρο εργασίας, αλλά και γενικά...Από εκεί και πέρα, θεωρώ παράλογη την εμμονή ορισμένων αντικαπνιστών, που δε συμβιβάζονται ακόμα και με την ύπαρξη ενός ειδικά διαμορφωμένου -εσωτερικού ή εξωτερικού- χώρου για καπνίζοντες. Σε κάποιους δε, διακρίνω και μια χαιρεκακία...Κι αυτές οι ξαφνικές μαζικές υστερίες με φοβίζουν...Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....+++
μα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....
Παράθεση από: olyadro στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:04:57 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
Με όσους συναδέλφους έχω συζητήσει προτιμούν να ανέχονται τον καπνό παρά να μαλώνουν με συναδέλφους ή να τους κυνηγούν...
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:14:53 pmΠαράθεση από: olyadro στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:04:57 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:48:20 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:14:53 pmΠαράθεση από: olyadro στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:04:57 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 03:49:32 pmμα, τι υποκρισια ειναι αυτη ρε σεις........κανουν καποιοι λες και ζουμε σε οικολογικους παραδεισους, με οικολογικα καυσιμα, με πρασινα βιοκλιματικα σπιτια, με ελεγχομενες βιομηχανικες ζωνες, και μας πνιγει το τσιγαρο ενος αναλγητου εξαρτημενου δυστυχου....σταχυολογηση αποψεων που διατυπωθηκαν πιο πανω απο εκπαιδευτικους...: "...έχω καταπιεί τον καπνό πολλών..." ( μαλλον εκανες εφημερια σε τσιμινιερα στο Περαμα ) "...Η υγεία του καθενός είναι ιερή ..." ( ΑΚΡΙ
φιλι μετα σκορδου!!!! προτιμω να καταπιω το τσιγαρο!!!
Σβήστε το τσιγάρο σε αυτό το θέμα ..., πω πω καπνούρα ..., δε βλέπω καν τι γράφετε ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:28:15 pmΣβήστε το τσιγάρο σε αυτό το θέμα ..., πω πω καπνούρα ..., δε βλέπω καν τι γράφετε ...! και συ? δεν το περιμενα αυτο!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:42:40 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:28:15 pmΣβήστε το τσιγάρο σε αυτό το θέμα ..., πω πω καπνούρα ..., δε βλέπω καν τι γράφετε ...! και συ? δεν το περιμενα αυτο!... έχεις ένα τσιγάρο ..., μη μας δουν, όμως ...