Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα πράγματα ορίζονται με σαφή τρόπο στις νέες διατάξεις.Δημιουργία χώρου καπνιστών, και απαγόρευση του καπνίσματος ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ. (με αυτή τη σειρά).Κατά τα άλλα εμείς ο λαουτζίκος μπορούμε να συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και να προσβάλει ο ένας τον άλλο.
προσωπικα κανενας δεν μεχει ρωτησει ποτε αν μενοχλει το καπνισμα και μαλιστα οι φιλοι μου κ ο συντροφος ειναι καπνιστες -ζωα μη θιγεστε ζωο=αναισθητος εκει πηγαινει ο χαρακτηρισμος.εχω απαγορευσει το καπνισμα σπιτι μου,οσοι θελουν ερχονται κ καπνιζουν στο μπαλκονι κ ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι!!!!πειτε μου μονο ενα λογο για να με πεισετε πως οταν τρωω εξω πρεπει να μυριζω-να καπνιζω τον καπνο των καπνιστων? :)ειλικρινα ειμαι παθητικη καπνιστρια κ εχω κουραστει να γινομαι σπαστικια στους καπνιστες!
βρε παιδιά αν είναι δυνατόν! στο προαύλιο;;;; κι εγώ καπνίζω αλλά ΠΟΤΕ δεν με έχει δει παιδί να κάνω τσιγάρο, το θεωρώ απαράδεκτο! ο δάσκαλος δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση μόνο μέσα στην αίθουσα αλλά και έξω από αυτή, άντε να δεχτώ στο γραφείο, όπου και πάλι πρέπει να σεβόμαστε τους συναδέλφους, αλλά στο προαύλιο;;;;;; τη γόπα που την πετάς walkleon;