Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τουλαχιστον τους παλαβους οδηγους που κ που τους μαζευουν οι μπατσοι...εσεις κυκλοφορειτε ελευθεροι!
Δειτε αυτη τη σκηνη.Ο γνωστος Χειρουργος-Μουσικος,Θωμας Περιμενης,τοποθετειται επι του ζητηματος...http://www.youtube.com/watch?v=K6Mw6b1T50UMaryvas,που εισαι?Το εκοψες?Μην μου πεις οτι περιμενεις τα αποτελεσματα χωρις να καπνιζεις? "ASEP seriously harms you and others around you"
προσωπικα κανενας δεν μεχει ρωτησει ποτε αν μενοχλει το καπνισμα και μαλιστα οι φιλοι μου κ ο συντροφος ειναι καπνιστες -ζωα μη θιγεστε ζωο=αναισθητος εκει πηγαινει ο χαρακτηρισμος.εχω απαγορευσει το καπνισμα σπιτι μου,οσοι θελουν ερχονται κ καπνιζουν στο μπαλκονι κ ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι!!!!πειτε μου μονο ενα λογο για να με πεισετε πως οταν τρωω εξω πρεπει να μυριζω-να καπνιζω τον καπνο των καπνιστων? :)ειλικρινα ειμαι παθητικη καπνιστρια κ εχω κουραστει να γινομαι σπαστικια στους καπνιστες!
Η αληθεια ειναι οτι και εγω παρατηρω ενα γενικοτερο αντικαπνιστικο ξεσπαθωμα εν οψει της επιβολης του νομου.
Αληθεια,στα θερινα σινεμα για παραδειγμα τι θα ισχυσει?Γιατι αντιμετωπισα πριν απο λιγο καιρο ενα τετοιο προβλημα.
Προσωπικά θα συνεχίσω να πίνω τον καφέ μου ακόμα κι αν στο διπλανό τραπέζι η κυρία Δενμεμέλει μιλάει 45' για παπούτσια, και δεν πρόκειται να ζητήσω από κανέναν καλεσμένο μου να βγει στο μπαλκόνι για να τηλεφωνήσει.Κάποιοι μπορεί μετά από χρόνια να αντιληφθούν και άλλα ζώα και εγκληματίες στα μαγαζιά που συχνάζουν.(Ίσως χρειαστεί να τους το πει πρώτα ο Λιάτσος και ο Αβραμόπουλος)
@...όλους...Σε κάποια χρόνια την ίδια κουβέντα θα κάνουμε και για την χρήση των κινητών.Σύμφωνα με έρευνες που έχουν κάνει οι ίδιες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εδώ και χρόνια, η χρήση πρέπει να είναι εώς 1 λεπτό ανά κάποιες ώρες (αυτή είναι η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη). Απ'όσο θυμάμαι εξαιρετικά ευαίσθητα είναι η καρδιά, ο εγκέφαλος και το αίμα, ενώ όσο πιο νέος είναι ο χρήστης, τόσο το χειρότερο.