Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστω πολυ, και σου υποσχομαι οτι θα σεβαστω οσο μπορω την επιλογη σου να μη καπνιζεις. ευκαιρια να το ελαττωσω και γω.παντως, χτες δεν εκανα πολλα τσιγαρα και ρε παιδια, αισθανομουν αλλος ανθρωπος!!!!
Καπνιστές και αντικαπνιστές ενωθείτε !!!Ρίξτε μια ψήφο υπέρ της αξιοκρατίας ( όσοι δεν το έχετε κάνει ) στοhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.255για να μην αρχίσω το κάπνισμα....
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 18, 2009, 10:35:01 amκαι γω ....δημοκρατικος ειμαι: λεω στο φιλο μου:"ρε, ...αν σε ενοχλει που αναβω τσιγαρο πες μου το να το σβησω"- "οχι, κανε το.."- α, ετσι μπραβο ( του λεω), εισαι σωστος τωρα.ενταξει, οτι την εχουμε δει και πολυ "μη μου στερεις το δικαιωμα να καπνισω" εμεις οι καπνιστες, αυτο ειναι αληθεια.οπως επισης και οι μη καπνιζοντες εχουν το δικαιο τους και μακαρι να το αντιληφθουμε καποια στιγμη,αρκει να μην ειναι αργα.Φίλε μου ,από σένα δέχομαι και τον καπνό σου ! Σε θεωρώ φιλαράκι και δε με πειράζει ,όταν με το καλό συναντηθούμε και πάλι ,να καπνίζεις ταυτόχρονα πέντε τσιγάρα ! Αλλά αυτό θα είναι κάτι που εγώ θα το έχω επιλέξει και θα το έχω αποδεχτεί από σένα . Δε θα είναι κάτι που μού το έχουν επιβάλει με το "έτσι θέλω" άνθρωποι που απλά θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο με μένα. Δυστυχως, οι καπνιστές αντικειμενικά έχουν άδικο ,όταν θέλουν να επιβάλουν τη βλάβη που προκαλούν στους άλλους. Τους μη καπνιστές μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για ...ρατσισμό, για υπεροψία, για αφ'υψηλού κριτική, αλλά σε καμιά περίπτωση ότι
και γω ....δημοκρατικος ειμαι: λεω στο φιλο μου:"ρε, ...αν σε ενοχλει που αναβω τσιγαρο πες μου το να το σβησω"- "οχι, κανε το.."- α, ετσι μπραβο ( του λεω), εισαι σωστος τωρα.ενταξει, οτι την εχουμε δει και πολυ "μη μου στερεις το δικαιωμα να καπνισω" εμεις οι καπνιστες, αυτο ειναι αληθεια.οπως επισης και οι μη καπνιζοντες εχουν το δικαιο τους και μακαρι να το αντιληφθουμε καποια στιγμη,αρκει να μην ειναι αργα.
Ωστόσο έχει τύχει να μου κάνουν παρατήρηση σε ανοιχτό υπαίθριο χώρο (δεν μιλάω για σχολείο αλλά για καφετέρια) πράγμα που το θεωρώ αστείο.
Αλλά εντάξει όταν έχεις 2-3 μέτρα απόσταση και σου κάνουν παρατήρηση είναι λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις;
Παράθεση από: fractalbit στις Ιουνίου 18, 2009, 03:07:30 pmΑλλά εντάξει όταν έχεις 2-3 μέτρα απόσταση και σου κάνουν παρατήρηση είναι λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις;Καθόλου υπερβολικό. Ακόμα και μεγαλύτερες αποστάσεις μπορούν να ενοχλήσουν έναν μη καπνίζοντα. Για παράδειγμα, όταν καπνίζει ο γείτονάς μου στο μπαλκόνι του (γιατί η γυναίκα του δεν θέλει να καπνίζει μέσα στο σπίτι), ο αέρας συνήθως φέρνει τον καπνό πάνω από το διαχωριστικό και μέσα στο διαμέρισμά μου και μας βρωμάει. Έτσι αναγκαζόμαστε να έχουμε κλειστή τη μπαλκονόπορτά μας γιατί δεν ξέρουμε πότε θα του έρθει η όρεξη να καπνίσει, οπότε το διαμπερές διαμέρισμα γίνεται μη-διαμπερές καλοκαιριάτικα...
Θεωρώ, γενικά, ότι όπως οι μη καπνιστές έχουν δικαίωμα να μην αναπνέουν τον καπνό των καπνιστών έστι και οι καπνιστές έχουν δικαίωμα να καπνίζουν!!!!!