Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση πραγματικά δεν μπορεί μια χώρα όπως η Αμερική στο μυαλό μου να θεωρηθεί φανατικός πολέμιος του καπνίσματος,γιατί είναι η χώρα που γέννησε τη βλαβερή αυτή συνήθειαΗ αλήθεια είναι ότι στους Ινδιάνους οφείλουμε την "τέχνη" του καπνίζειν και σε εναν Γάλλο πρέσβη τον Ζακ Νικό (εξ ου και το ονομα νικοτίνη) το εμπόριο-εξάπλωση του καπνού ΠαράθεσηΠου ζούσαν οι Ινδιάνοι Αγαπητέ μου??Στο
πραγματικά δεν μπορεί μια χώρα όπως η Αμερική στο μυαλό μου να θεωρηθεί φανατικός πολέμιος του καπνίσματος,γιατί είναι η χώρα που γέννησε τη βλαβερή αυτή συνήθεια
Που ζούσαν οι Ινδιάνοι Αγαπητέ μου??Στο
Εχει τύχει να εχω μαθητές που οι γονείς τους καπνίζουν στο σπίτι και δεν μπορώ ούτε τα τετράδιά τους να διορθώσω. Δεν ειναι ούτε υπερβολή ούτε υστερία. Κυριολεκτικά αρρωσταίνει το στομάχι μου. Αν δηλαδή ο γείτονας στο διπλανό μπαλκόνι καπνιζε κάτι... άλλο και όχι απλό καπνό θα άφηνες το παιδί σου στο μπαλκόνι; Την μπαλκονόπορτα σου ανοιχτή;
γιατί τα μαλλιά και τα ρούχα και όχι τα τετράδια; Ήθελα να τονίσω πόσο εντονη μπορεί να είναι ή μυρωδιά ακόμη και στα πράγματα των παιδιών
και φαντάσου να έχεις ανοιχτή πόρτα και να μπει ο καπνός από την καμινάδα του πλοίου και να μην το καταλάβεις και να αρχίσεις να βρίζεις το γείτονα!
Μήπως η κουβέντα έχασε κάθε ίχνος σοβαρότητας?? Τα τετράδια των παιδιών που μυρίζουν από το τσιγάρο των γονιών δεν ξανάκουσα να ενοχλούν!!!!!!! Καλά τα ρούχα, καλά τα μαλλιά ακόμη κι εμένα που καπνίζω ενοχλούν....αλλά τα τετράδια?? Ρε παιδιά, μετά μη λέτε εμάς προκλητικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε μα βρε παιδιά πολλές φορές οι αντικαπνιστές καταντούν υστερικοί!και κλασσικά η δικαιολογία τους:το κάνουμε για το καλό όλων μας!δε θέλω βρε παιδιά να το κόψω!αλλά και κανείς δεν πρόκειτε να μου απαγορέψει να καπνίσω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου,γιατί όταν το αγόρασα δεν υπήρχε τέτοια παράγραφος στο καταστατικό άρα καπνίζω όπου θέλω στο σπίτι μου!-
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 18, 2009, 10:47:32 pm ε μα βρε παιδιά πολλές φορές οι αντικαπνιστές καταντούν υστερικοί!και κλασσικά η δικαιολογία τους:το κάνουμε για το καλό όλων μας!δε θέλω βρε παιδιά να το κόψω!αλλά και κανείς δεν πρόκειτε να μου απαγορέψει να καπνίσω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου,γιατί όταν το αγόρασα δεν υπήρχε τέτοια παράγραφος στο καταστατικό άρα καπνίζω όπου θέλω στο σπίτι μου!-Δεν απαγόρεψα στο γείτονά μου να καπνίσει στο μπαλκόνι του. Άλλωστε δεν έχω το δικαίωμα. Σκέφτομαι όμως να ψηλώσω το διαχωριστικό μέχρι να ακουμπήσει το πάνω μπαλκόνι ώστε ο καπνός να μην περνάει δίπλα. Ειδεμή θα καταφύγω στο λάστιχο...χεχε άλλωστε το νερό δεν είναι βλαβερό και το καλοκαίρι είναι και δροσιστικό.