Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς η εγκύκλιος στο σχολείο μου τηρείται! και λέω δυστυχώς γιατί οι καπνιστές του σχολείου πήραν τόσο στραβά το μέτρο αυτό, που "πείσμωσαν" και είπαν "ωραία λοιπόν, ορίστε μας έναν χώρο για να καπνίζουμε αφου ενοχλούμε", με αποτέλεσμα το 80% του συλλόγου (από αντίδραση πιστεύω) στα διαλλείμματα και στα κενά να είναι μόνιμα σε έναν χώρο μακρυά από το γραφείο των καθηγητών, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου.Ακόμα και ο διευθυντής! ...Το είχε πάρει ο καπνιστής συνάδελφος στο καπνιστήριο για να περάσει απουσίες και το ξέχασε κάτω από τις λαδόκολλες με τα κοντοσούβλια. Για ένα 3ωρο γράφαμε τις απουσίες και το βιβλίο ύλης σε ένα κομμάτι χαρτί.
εννοείται πως είναι απαράδεκτο να καπνίζουν μαθητές ή καθηγητές στους διαδρόμους κτλ αλλά καλά είναι να υπάρχει κάποιος κρυφός χώρος για τους καθηγητές και κάποια ανέχεια σε λύκεια σε συγκεκριμένους ,περιορισμένους χώρους στην αυλή για μαθητές..
συμφωνώ. αυτό που θέλω να πω είναι ότι μάλλον πρέπει να είναι αδύνατον να το απαγορέψουμε 100% στα Λύκεια...Οπότε πρέπει να αναζητήσουμε μια συμβιμαστική λύση. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το απαγορέψουμε από τους μαθητές τελείως. Ειδικά από τη στιγμή που καπνιζουν και καθηγητές
Και επιτέλους κόψτε το ρημάδι πια.. επιβαρύνετε την υγεία σας, την τσέπη σας, τους γύρω σας (για την πλειοψηφία των ασυνείδητων ελλήνων καπνιστών αυτό) και το εθνικό σύστημα υγείας (άρα και την πλειοψηφία φορολογουμένων) με τις πρόωρες ασθένειές σας που είναι άμεση συνέπεια του καπνίσματος.