0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasilikiP στις Ιουνίου 29, 2009, 03:20:55 pmΑκούγεται οτι φέτος θα πάρουν λίγα άτομα στην ειδική γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να προσλάβουν όσους χρειάζεται. ..Έχει κανείς σας περισσότερες πληροφορίες;;Ας βγει με το καλό η προκήρυξη... Πάντως πάντα το ίδιο λένε... Ότι δεν υπάρχουν οι πιστώσεις και τέτοια...Τι να πει κανείς;; Νομίζω ότι εσείς της πρωτοβάθμιας δεν θα έχετε πρόβλημα... Σας παίρνουν όλους συνήθως...
Ακούγεται οτι φέτος θα πάρουν λίγα άτομα στην ειδική γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να προσλάβουν όσους χρειάζεται. ..Έχει κανείς σας περισσότερες πληροφορίες;;
Και τους νηπιαγωγούς σας παίρνουν μη φοβάσαι πέρσυ ψάχνανε σε όλους τους πίνακες για σας..
τρομπαρουν ομαδικα εκει το θεμα ειναι βρε maroulaki οτι δεν μπορω να βρω διαφορες! τι παραπανω να αλλαξουν;
Πάντως πέρυσι, αγαπητοί συνάδελφοι, ΟΛΟΙ οι μαθηματικοί που ήταν στους πίνακες της ειδικής αγωγής (Με Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό στην Ειδική Αγωγή ή με σεμινάριο 400 ωρών ή με Braille ή με νοηματική)διορίστηκαν αναπληρωτές!ΟΛΟΙ όμως. Ας ελπίσουμε ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο!
γεια κι από μέναΗ αλήθεια είναι ότι η εγκύκλιος για ΕΕΠ (ψυχολόγους κ.α) είχε τέτοιες τροποποιήσεις, ώστε άτομα που πέρισυ εργάστηκαν αναπληρωτές δεν είναι σιγουροι ότι θα εργαστούν την νέα χρονια.Εγώ είμαι ΠΕ02 με μεταπτυχιακό και με πήραν αναπληρώτρια με την πρώτη φορά. Στο σχολείο προς τον Μαρτιο προσέλαβαν και 2 ωρομίσθιες του κλαδου μου με σεμινάριο, που απο ότι είδα είναι κοντα στο 400 στον πίνακα. Αρα υπάρχει ελπίδα για όλους!