0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουνίου 30, 2009, 07:29:51 amΠαράθεση από: Nokoleta στις Ιουνίου 30, 2009, 02:09:54 amαναφορικά με τις τροποποιήσεις στην προκήρυξη ΕΕΠ, φέτος δίνουν 2 μονάδες (έτσι το αναφέρει νομίζω) για την εντοπιότητα, τη στιγμή που μάλιστα το μεταπτυχιακό παίρνει μόλις 3, κι αυτές εφόσον δεν θεωρείται τυπικό προσόν διορισμού, οπότε και δεν παίρνει καθόλου μόρια. μην ξεχνας ομως οτι εχουν δικαιωμα να καταθεσουν χαρτια σε μια και μονο διευθυνση (οι του ΕΕΠ), σε αντιθεση με εμας τους εκπαιδευτικους που μπορουμε να δηλωσουμε ολη την επικρατεια. απο εδω προκυπτει η σημασια και η μοριοδοτηση της εντοπιοτητας. καποιος π.χ. αθηναιος δηλωνει αθηνα και παιρνει τα 2 μορια της εντοπιοτητας. καποιος π.χ. γιαννιωτης δηλωνει θεσσαλονικη και παιρνει τα τρια του! (οχι σε μορια!) θεος!!εχω πεθανει στο γελιο!!
Παράθεση από: Nokoleta στις Ιουνίου 30, 2009, 02:09:54 amαναφορικά με τις τροποποιήσεις στην προκήρυξη ΕΕΠ, φέτος δίνουν 2 μονάδες (έτσι το αναφέρει νομίζω) για την εντοπιότητα, τη στιγμή που μάλιστα το μεταπτυχιακό παίρνει μόλις 3, κι αυτές εφόσον δεν θεωρείται τυπικό προσόν διορισμού, οπότε και δεν παίρνει καθόλου μόρια. μην ξεχνας ομως οτι εχουν δικαιωμα να καταθεσουν χαρτια σε μια και μονο διευθυνση (οι του ΕΕΠ), σε αντιθεση με εμας τους εκπαιδευτικους που μπορουμε να δηλωσουμε ολη την επικρατεια. απο εδω προκυπτει η σημασια και η μοριοδοτηση της εντοπιοτητας. καποιος π.χ. αθηναιος δηλωνει αθηνα και παιρνει τα 2 μορια της εντοπιοτητας. καποιος π.χ. γιαννιωτης δηλωνει θεσσαλονικη και παιρνει τα τρια του! (οχι σε μορια!)
αναφορικά με τις τροποποιήσεις στην προκήρυξη ΕΕΠ, φέτος δίνουν 2 μονάδες (έτσι το αναφέρει νομίζω) για την εντοπιότητα, τη στιγμή που μάλιστα το μεταπτυχιακό παίρνει μόλις 3, κι αυτές εφόσον δεν θεωρείται τυπικό προσόν διορισμού, οπότε και δεν παίρνει καθόλου μόρια.
περιφέρεια Κεντικής Μακεδονίας. και εγώ βοηθούσα στα οικονομικά και είδα ότι το Μάη πήραν το βασικό μισθό. δεν ίσχυσε και σε σας αυτό;
παιδια ποτε θα βγει η προκηρυξη για ΣΜΕΑ να δουμε τι θα κανω ?Π11 ειμαστε πολλοι???
πηρα και σημερα στο υπουργειο και μου ειπαν το ιδιο.,οτι μαλλον την αλλη βδομαδα.και οταν ρωτησα δηλαδη μπορει ουτε και την αλλη βδομαδα;μου ειπε"δεν ξερω.πιστευω οτι την αλλη βδομαδα θα βγει."πιασαμε δηλαδη τις προσευχες:πιστευω εις ενα θεο......
Ασε που φοβαμαι να φυγω διακοπες γιατι φοβαμαι μη βγει η προκηρυξη εκεινη την εβδομαδα κ τρεχω πισω.γγγρρρρρΟσο για τον αριθμο των προσληψεων ισα ισα νομιζω πως εκτος απο την ψηφοθηρια, ειναι πιο λογικο αν θελουν να γλυτωσουν λεφτα να μειωσουν τους μονιμους διορισμους κ να αυξησουν τους αναπληρωτες κ ωρομισθιους..