0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα!εχει κανεις ιδεα απο που μπορουμε να μαθουμε ποια τμηματα ενταξης στη δευτεροβαθμια θα λειτουργησουν φετος?Εχω βρει εναν πινακα στο site του ΥΠΕΠΘ που υπαρχουν υποτιθεται ολα ,αλλα ακουσα οτι δεν ειναι σιγουρο οτι λειτουργουν καθε χρονια.
εγω τι να πω που 15-22 Ιουλιου θα λειπω στο εξωτερικο! παντως δεν νομιζω να παει τοσο μακρυα η βαλιτσα. οσον αφορα τις προσληψεις, δικιο εχεις.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 02, 2009, 04:56:28 pmεγω τι να πω που 15-22 Ιουλιου θα λειπω στο εξωτερικο! παντως δεν νομιζω να παει τοσο μακρυα η βαλιτσα. οσον αφορα τις προσληψεις, δικιο εχεις.Η δικια σου βαλίτσα δε βλέπω να πηγαίνει μακρυά Πλάκα κάνω αλλα αν δεν πω κ καμια βλακεία να περάσει η ώρα δεν παλεύεται
Κανε μου εξουσιοδοτηση να σου καταθεσω τα χαρτια γιατι σε βλεπω να κανεις ταξιδακια περα δωθε χαχα Να περασεις καλα,φερε μας και κανενα σουβενιρ
ναι να το σκαναρεις και θα βουταω το ψωμακι στην οθονη
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 02, 2009, 04:52:20 pmΑσε που φοβαμαι να φυγω διακοπες γιατι φοβαμαι μη βγει η προκηρυξη εκεινη την εβδομαδα κ τρεχω πισω.γγγρρρρρΟσο για τον αριθμο των προσληψεων ισα ισα νομιζω πως εκτος απο την ψηφοθηρια, ειναι πιο λογικο αν θελουν να γλυτωσουν λεφτα να μειωσουν τους μονιμους διορισμους κ να αυξησουν τους αναπληρωτες κ ωρομισθιους..εγω τι να πω που 15-22 Ιουλιου θα λειπω στο εξωτερικο! παντως δεν νομιζω να παει τοσο μακρυα η βαλιτσα. οσον αφορα τις προσληψεις, δικιο εχεις.
Ασε που φοβαμαι να φυγω διακοπες γιατι φοβαμαι μη βγει η προκηρυξη εκεινη την εβδομαδα κ τρεχω πισω.γγγρρρρρΟσο για τον αριθμο των προσληψεων ισα ισα νομιζω πως εκτος απο την ψηφοθηρια, ειναι πιο λογικο αν θελουν να γλυτωσουν λεφτα να μειωσουν τους μονιμους διορισμους κ να αυξησουν τους αναπληρωτες κ ωρομισθιους..