0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια turtle κάτι γράφεις για προέκταση ΠΕ__.50 ,κάπου το έχω δει αλλά δεν θυμάμαι που μήπως μπορείς να ενημερώσεις???Κάποιος άλλος που το είδε?
καλησπεραγνωριζει καποιος αν οι αιτησεις αυτες ειναι για ολους τους κλαδους?ειμαι πε03 και εχω μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης.τωρα γινονται οι αιτησεις και για εμας?
Παράθεση από: flora στις Ιουλίου 03, 2009, 05:17:19 pmΜε εξουσιοδότηση μπορεί να τα καταθέσει άλλος. Καλό είναι να είααι ο ίδιος αφού καταθέτεις για πρώτη φορά. Τι μπορεί να αλλάξει φέτος και τα αργούν; Λέει κάτι ο νέος νόμος ειδικής αγωγής; Ναι πρέπει να έχεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό. εγω οσο και να ψαχνω το νομο, διαφορες δεν μπορω να βρω! εσεις βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω;
Με εξουσιοδότηση μπορεί να τα καταθέσει άλλος. Καλό είναι να είααι ο ίδιος αφού καταθέτεις για πρώτη φορά. Τι μπορεί να αλλάξει φέτος και τα αργούν; Λέει κάτι ο νέος νόμος ειδικής αγωγής; Ναι πρέπει να έχεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό.
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 03, 2009, 05:26:08 pmΠαράθεση από: flora στις Ιουλίου 03, 2009, 05:17:19 pmΜε εξουσιοδότηση μπορεί να τα καταθέσει άλλος. Καλό είναι να είααι ο ίδιος αφού καταθέτεις για πρώτη φορά. Τι μπορεί να αλλάξει φέτος και τα αργούν; Λέει κάτι ο νέος νόμος ειδικής αγωγής; Ναι πρέπει να έχεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό. εγω οσο και να ψαχνω το νομο, διαφορες δεν μπορω να βρω! εσεις βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω;ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!
Τι λες ρε nutrition ....χαχαχα .Και εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που έχουν σεμινάριο,αλλά να λέω ότι είναι δικαιοσύνη το συμφέρον μου!!!Ε..μά μωρέ!!!
Καλησπερίζω το γνωστό παρεάκι! Χαθήκαμε, αλλά τελικά ήταν μοιραίο να ξαναβρεθούμε. Η προέκταση αναφέρεται στον νέο νόμο για την ειδική αγωγή. Το θέμα είναι αν αυτό σημαίνει κάτι για το πώς θα χαρακτηρίζεται από εδώ και πέρα η προυπηρεσία μας...Καλό βράδυ σε όλους!
Εγω θα κανω συμπαρασταση σε σενα. Το .50 το ειχα δει κι εγω κ ειχα καταλαβει οτι στην ειδικη θα βαζει ο καθεις στον κωδικο ειδικοτητας του αυτη την προεκταση. Δεν ξερω ομως αν αυτο σε διαχωριζει απο τους αλλους πινακες και η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερει γιατι δεν κανω τα χαρτια μου εκει.Μην εισαι ανυπομονος περιμενε την εγκυκλιο που με τοσο κοπο ετοιμαζουν οι ανθρωποι δουλευοντας μερα νυχτα..