*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237302 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #140 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:02:59 pm »
ο παλιος κακος φιλος  :)  :P
Ξαναμανα απ την αρχη παλι εδω..Διοριζεσαι φετος εσυ;
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:34:56 »

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:09:28 pm »
Μπααα, sms εδικής αναπλήρωσης θα περιμένω ,απλά έχουν βγει κάτι λάθος προβλέψεις ράδιο αρβύλες και πέσαν ακριβώς πάνω μου!!!Εσύ?

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:13:05 pm »
Αλήθεια turtle κάτι γράφεις για προέκταση ΠΕ__.50 ,κάπου το έχω δει αλλά δεν θυμάμαι που μήπως μπορείς να ενημερώσεις???Κάποιος άλλος που το είδε?

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουλίου 03, 2009, 11:22:06 pm »
Εγω θα κανω συμπαρασταση σε σενα.
Το .50 το ειχα δει κι εγω κ ειχα καταλαβει οτι στην ειδικη θα βαζει ο καθεις στον κωδικο ειδικοτητας του αυτη την προεκταση. Δεν ξερω ομως αν αυτο σε διαχωριζει απο τους αλλους πινακες και η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερει γιατι δεν κανω τα χαρτια μου εκει.
Μην εισαι ανυπομονος περιμενε την εγκυκλιο που με τοσο κοπο  ετοιμαζουν οι ανθρωποι δουλευοντας μερα νυχτα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:34:56 »

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουλίου 04, 2009, 12:39:53 am »
Αλήθεια turtle κάτι γράφεις για προέκταση ΠΕ__.50 ,κάπου το έχω δει αλλά δεν θυμάμαι που μήπως μπορείς να ενημερώσεις???Κάποιος άλλος που το είδε?

Καλησπερίζω το γνωστό παρεάκι! Χαθήκαμε, αλλά τελικά ήταν μοιραίο να ξαναβρεθούμε. Η προέκταση αναφέρεται στον νέο νόμο για την ειδική αγωγή. Το θέμα είναι αν αυτό σημαίνει κάτι για το πώς θα χαρακτηρίζεται από εδώ και πέρα η προυπηρεσία μας...

Καλό βράδυ σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουλίου 04, 2009, 11:12:40 am »
παιδια εσεις που εχετε καποια εμπειρια στο χωρο,γιατι εγω κανω τα χαρτια μου φετος πρωτη φορα,υπαρχει πιθανοτητα να καλεσουν αναπληρωτες με μηδενικη προυπηρεσια αλλα σεμιναριο κ 2 κυκλους νοηματικης :)ἕυχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουλίου 04, 2009, 12:02:28 pm »
καλησπερα

γνωριζει καποιος αν οι αιτησεις αυτες ειναι για ολους τους κλαδους?ειμαι πε03 και εχω μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης.τωρα γινονται οι αιτησεις και για εμας?
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!!!!! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ......ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ;;;;;;;;; :P ;) ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ Π.Μ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.....ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ :)

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουλίου 04, 2009, 12:04:00 pm »
Με εξουσιοδότηση μπορεί να τα καταθέσει άλλος. Καλό είναι να είααι ο ίδιος αφού καταθέτεις για πρώτη φορά. Τι μπορεί να αλλάξει φέτος και τα αργούν; Λέει κάτι ο νέος νόμος ειδικής αγωγής; Ναι πρέπει να έχεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό.

εγω οσο και να ψαχνω το νομο, διαφορες δεν μπορω να βρω! εσεις βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω;
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 04, 2009, 01:39:22 pm »
Με εξουσιοδότηση μπορεί να τα καταθέσει άλλος. Καλό είναι να είααι ο ίδιος αφού καταθέτεις για πρώτη φορά. Τι μπορεί να αλλάξει φέτος και τα αργούν; Λέει κάτι ο νέος νόμος ειδικής αγωγής; Ναι πρέπει να έχεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό.

εγω οσο και να ψαχνω το νομο, διαφορες δεν μπορω να βρω! εσεις βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω;
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!

ναι ρε militsa, που ειναι αυτες οι πολυδιαφημισμενες διαφορες; εχεις pm! :D

Αποσυνδεδεμένος nutrition

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 04, 2009, 06:15:40 pm »
Τι λες ρε nutrition ....χαχαχα .Και εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που έχουν σεμινάριο,αλλά να λέω ότι είναι δικαιοσύνη το συμφέρον μου!!!Ε..μά μωρέ!!!

gelasame wraia allla ksereis pws mpikane auti prwti fora pou doulepsan me ta sugekrimena paidia stis taxeis twn eeeek???????? an den ksereis, gia rwta kanenan dieuthinti gia na su pw egw an den itan dikaio na tous petaksoun eksw! oute kan apolutirio lukeiou eixan kapoioi...
adiko su fainetai ki auto pou egrapsa prin )k emena to idio me prwti matia) alla tote na deis POSO akraia adiko itan pou mpikan kapoia atoma sta eidika sxoleia xwris kan na kseroun ti sunepeies tha eixe auti tous i epilogi na vgaloun xrimata me to sugekrimeno tropo...

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 04, 2009, 07:06:37 pm »
Μόνο που γενίκευσες μία κατάσταση και ζητας με ευχαρίστηση να πετάξουν έξω όλους όσους δούλεψαν χωρίς σεμινάριο,οποτε ταυτοχρονα λες οτι ολοι οσοι εχουν σεμιναριο η μεταπτυχιακο η δεν ξερω κι εγω τι χαρτι, αυτοματα γίνονται άξιοι και ικανοί. Δε μπορεις να τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. Και για να μη νομιζεις οτι μεροληπτώ, εγω εχω μεταπτυχιακο αλλα εχω γνωρισει και ατομα που δουλεψαν χωρις αυτο, πολυ πιο προθυμα και αξια απο πολλους αλλους..

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 04, 2009, 07:11:06 pm »

Καλησπερίζω το γνωστό παρεάκι! Χαθήκαμε, αλλά τελικά ήταν μοιραίο να ξαναβρεθούμε. Η προέκταση αναφέρεται στον νέο νόμο για την ειδική αγωγή. Το θέμα είναι αν αυτό σημαίνει κάτι για το πώς θα χαρακτηρίζεται από εδώ και πέρα η προυπηρεσία μας...

Καλό βράδυ σε όλους!

Μην εμφανιζεστε ξαφνικα όλοι μαζί δεν εντέχω τόση συγκίνηση  :D :D  :P :-* :-* :-* :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 04, 2009, 07:45:43 pm »
Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι για τα ΣΜΕΑ με τον  νέο νόμο που βγήκε  φέτος τον Οκτώβρη  θα βγουν οργανικές θέσεις για όλες τις ειδικότητες που θα θέλουν να ασχοληθούν εκεί,σύμφωνα με τα προσόντα του καθένα(σεμινάρια ετησια,μεταπτυχιακά,νοηματική, braille, κλπ..) είναι ο νόμος 3699/2008,  νομίζω αναφέρθηκε παραπάνω.Νομίζω οτι θα προηγηθούν οι μόνιμοι

Οι Μαθηματικοί   αν πάρουνε  οργανική σε ΣΜΕΑ, θα αλλάξουνε κωδικό ειδικότητας και θα ονομάζονται   ΠΕ03.50!

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 04, 2009, 07:56:19 pm »
Εγω θα κανω συμπαρασταση σε σενα.
Το .50 το ειχα δει κι εγω κ ειχα καταλαβει οτι στην ειδικη θα βαζει ο καθεις στον κωδικο ειδικοτητας του αυτη την προεκταση. Δεν ξερω ομως αν αυτο σε διαχωριζει απο τους αλλους πινακες και η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερει γιατι δεν κανω τα χαρτια μου εκει.
Μην εισαι ανυπομονος περιμενε την εγκυκλιο που με τοσο κοπο  ετοιμαζουν οι ανθρωποι δουλευοντας μερα νυχτα..

γεια σας και απο μενα!!μια φιλη μου μιλησε με εναν καθηγητη απο το ειδικης αγωγης του μακεδονια και τον ρωτησε γιατι αυτη η προεκταση ,50 και της ειπε οτι ειναι καθαρα για το υπουργειο οικονομικων και για να μπορουν να ζητανε ξεχωριστες πιστωσεις για τη ειδικη.δηλαδη να μη ζητανε παραδειγμα 1000 πιστωσεις για αναπληρωτες πε02 και μερικους τους στελνουν στην ειδικη.αλλα π.χ. 500 πε02 και 1500 πε02.50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(καλο;;;;;;;;;;;;;;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2009, 08:10:03 pm από maroulaki »
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699