0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
k.d.pe03 έμεινα με την εντύπωση πως είσαι μαθηματικός (αν δεν κάνω λάθος), αφού ρωτάς λίγο πιο πάνω για τους μαθηματικούς.Ανήκεις επομένως στη δευτεροβάθμια και η δευτεροβάθμια δε συμπληρώνει κανένα κουτάκι που να λέει ότι αποδέχεται διορισμό και στις Σμεαε. Αυτό το κουτάκι βρίσκεται στις αιτήσεις της γενικής εκπαίδευση και αναφέρονται μόνο στην πρωτοβάθμια. Όλοι της δευτεροβάθμιας δηλώνουν ξεχωριστά με αιτήσεις την ειδική αγωγή. Τι φοβάσαι μήπως σε επιλέξουν, αφού δεν έχεις κάνει ακόμα τα χαρτιά σου...Εκτός αν δεν είσαι μαθηματικός και τότε θα έπρεπε κατ' εμέ να προσέξεις πάρα πολύ ποια κουτάκια συμπληρώνεις....
Όλοι μας λοιπόν πέσαμε στο παιχνίδι κάποιων που μας υποσχέθηκαν μια θέση αναπληρωτή στην ειδική αγωγή ώστε τα μόρια αυτά να τα χρησιμοποιήσουμε για διορισμό!Παντως μας έχουν βάλει σε ένα τριπάκι ή να παρακαλάμε για τις ώρες στη ΠΔΣ, ή να παίρνουμε βεβαιώσεις νοηματικής,braille και σεμιναρίων 400 ωρών (εκεί να δείτε λεφτά που δόθηκαν!!!)και εμείς σαν τα ζώα πάμε και πέφτουμε στη παγίδα νομίζοντας ότι θα καταφέρουμε κάτι.
Δεν ξέρω αν κάποιου του πονάει το κεφάλι αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.Όταν απευθύνομαι σε ενήλικες δεν μιλάω όπως στην τάξη μου!Αν και είμαι αδύνατο φύλο δεν έχει φρουφρου και αρώματα ,τα λόγια είναι σταράτα και ίσια.Αν δείτε τις αιτήσεις αναπληρωτών ή απλά ρωτήσετε τους δίπλα σας θα δείτε ότι το 80% έχουν συμπληρώσει το κουτάκι!!!Γιατί απλά σκέφτονται την προϋπηρεσία!!! Και μετά μας πιάνουν τα άγχη!Τους γονείς ξέρετε τι τους πιάνει?Τους υπόλοιπους συναδέλφους στα ειδικά?Και μετά υπάρχει ...να τόσο μπορούσα ....δεν ήξερα ακριβώς ....ήταν η πρώτη φορά ....Δεν φταίει σε όλα το υπουργείο! Και το λέω εγώ που μόνο αβάντα δεν τους κάνω.Αν ΜΠΟΡΕΙΣ και ΞΕΡΕΙΣ έλα ,αλλιώς εμποδίζεις!Ακούστε το καλά .......ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ!!!!! Και δεν εμποδίζεις έναν οποιονδήποτε!!! Αρκετά πράγματα τον εμποδίζουν ήδη!!!Λοιπόν πρώτα ρωτάμε και μετά βάζουμε υπογραφή . Αν δεν υπογράψεις δεν σε παίρνει κανένας..... (για όσους δεν ξέρουν),μη φοβάστε!!!Και κάτι άλλο ,όταν δεν ξέρεις, ρωτάς .........και ακούς ,και όταν μάθεις και περάσει καιρός ,και γίνεις έμπειρη τότε μπορείς να ... απαξιώσεις !Θεολόγους παίρνουν από....μηδέν εώς ........ τρεις τέσσερις.Και έχουν ήδη κάποιοι προϋπηρεσία !Πες της να πάει να κάνει κανένα σεμινάριο, κανένα μεταπτυχιακό γιατί μπορεί να μην μετράει στον πίνακα μετράει όμως στο σχολείο!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Μόλις πήρα τηλ. και μου είπαν μια από τα ίδια... "Περιμένουμε από μέρα σε μέρα"Πότε θα έρθει αυτή η μέρα;;;;