*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237853 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kon_stantinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #602 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:21:51 pm »
κατανοητόν αλλά να φανταστώ ότι για να μην μου απαντάει κανείς στο πως γίνεται η επιλογή απο τον γενικό πίνακα λογικά θα πρέπει να είναι με βάση τα μόρια και όχι τα προσόντα (στην περίπτωσή μας η νοηματική) έτσι δεν είναι? Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το σχολείο που θα χρειαστεί εκπαιδευτικό με νοηματική πολύ πιθανόν είναι να μην τον βρεί άσχετα αν υπάρχουν, nice very nice. Τέλος πάντων η εγκύκλιος είναι αυτή και το λέει ξεκάθαρα..... ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις ειλικρινά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:57:34 »

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:32:35 pm »
συμφωνώ μαζί πως η προυπηρεσία της ειδικής αγωγής δεν θα έπρεπε να μετράει και στην γενική. Έχει δίκιο ο tttzzz. Η προϋπηρεσία θα έπρεπε να μετρά μόνο εκεί που προσφέρεται και όχι πάρε από δω για να χεις εκεί. Θα ήταν τα πράγματα ξεκάθαρα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:34:26 pm »
Κωνσταντίνε παρακολούθησε τα νέα και θα δεις ότι τελικά η κοπέλα σου θα κάνει αίτηση....στην Ελλάδα είμαστε. Αλλά για να μην τρελαινόμαστε.......με δύο χρόνια νοηματικής η κοπέλα σου .......δεν μπορεί να βοηθήσει ένα κωφό παιδί καθόλου περισσότερο από κάποιον που δεν ξέρει καθόλου νοηματική.- !!! Και αν θέλεις ρώτα την.Το ξέρω ότι αυτό δεν σου αρέσει αλλά άφησε με να γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα..... Σου εύχομαι πραγματικά να μπει αλλά μην ....επαναστατούμε κιόλας .

χαχαχαχαχαχαχαχα και εγώ συμφωνω ,με αυτόν τον ttttzzzz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:37:41 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:57:34 »

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:43:13 pm »
Ίσως τελικά θα έπρεπε να πιέσουμε με κάποιον τρόπο προς την κατεύθυνση του διαχωρισμού γενικής και ειδικής αγωγής εντελώς. Και σε αυτό θα βοηθούσε ίσως η ύπαρξη ασεπ ειδικής αγωγής.Προβλέπεται άραγε να γίνει ποτέ αυτό?

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:43:18 pm »
 :D :D :D xaxaxaxaxaxaxa εισαι χαζοοοο!! Η αληθεια ειναι ότι δε θυμαμαι κανεις να αναφερθηκε ποτε σε θηλυκο γένος σε μενα στο internet. Μαλλον φταιει που ειμαι τοσο ευγενικη.  :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2009, 07:45:44 pm από tttzzz »
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος kon_stantinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:45:49 pm »
Κωνσταντίνε παρακολούθησε τα νέα και θα δεις ότι τελικά η κοπέλα σου θα κάνει αίτηση....στην Ελλάδα είμαστε. Αλλά για να μην τρελαινόμαστε.......με δύο χρόνια νοηματικής η κοπέλα σου .......δεν μπορεί να βοηθήσει ένα κωφό παιδί καθόλου περισσότερο από κάποιον που δεν ξέρει καθόλου νοηματική.- !!! Και αν θέλεις ρώτα την.Το ξέρω ότι αυτό δεν σου αρέσει αλλά άφησε με να γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα..... Σου εύχομαι πραγματικά να μπει αλλά μην ....επαναστατούμε κιόλας .

χαχαχαχαχαχαχαχα και εγώ συμφωνω ,με αυτόν τον ttttzzzz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αγαπητέ φίλε PHYSCIENCE δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση η γνώση της στην νοηματική δεν αντικατροπτιζεται απο τα πτυχία, απλώς απο προπέρυσι ξεκίνησε την συγκομιδή πτυχίων για να μπορέι να το αποδείξει και έμπρακτα. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούσα να καταλάβω πως μπορεί να διδάξει σε σχολείο κωφών παιδιών γιατί και θέλει και μπορεί.  

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:52:03 pm »
καλά !!!
Για να μην κουράσουμε τους υπόλοιπους....pm

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Ιουλίου 22, 2009, 08:01:31 pm »
Συγγνώμη που γίνομαι κουραστική αλλά μήπως καποιος από τους παλιότερους συναδέλφους μπορεί να εκτιμήσει πότε περίπου θα ανακοινωθούν  οι προσωρινοί πίνακες?

Αποσυνδεδεμένος thCnd

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Ιουλίου 22, 2009, 08:51:12 pm »

Συμφωνώ μαζί σου ότι κάποιος με πιστοποίηση 2ου κύκλου στη νοηματική δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα ένα κωφό παιδί(όχι όμως και καθόλου).Νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά  παραπάνω από κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου,γι'αυτό δεν θα έπρεπε να είναι επιλέον προσόν στην εγκύκλιο και να γίνουν πίνακες νοηματικής από άτομα που έχουν μόνο γνώση νοηματικής.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2009, 01:50:57 am από efi_a »

Αποσυνδεδεμένος kathoulaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Ιουλίου 22, 2009, 09:01:31 pm »
Γεια σας και απο μένα..είναι η πρώτη φορά που θα κάνω τα χαρτιά μου.Είμαι ΠΕ20.Ηαπορία μου είναι η εξής: υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει η ειδικότητα μου σ κάποιο απο τα σχολεία που θα δηλώσω? μπορώ να το μάθω?

Αποσυνδεδεμένος iridax

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #613 στις: Ιουλίου 22, 2009, 09:42:55 pm »
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Είμαι πεο2 και έχω μεταπτυχιακό τίτλο στην ειδική αγωγή χωρίς όμως καμία προυπηρεσια.Προήγουμε στους πίνακες σε σχέση με αυτούς που έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια 400 ωρών ή είναι το ίδιο?Κάθε απάντηση θα είναι διαφωτιστική.Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Nokoleta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Ιουλίου 22, 2009, 09:46:44 pm »
προηγείσαι!
παιδια καλο θα ήταν να δειτε στο "αιτήσεις αναπληρωτών ειδικής αγωγής" θα βρείτε εκεί όλες τις απαντήσεις. Διαβάστε το από την 1η σελιδα.
Με απλά το πτυχίο δεν μπορείς να κάνεισ αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Ιουλίου 23, 2009, 09:07:48 am »
θα πρέπει να κοιτάξεις σε ποιες περιοχές βρίσκονται ειδικά σχολεία, όπως τα εεεεκ, τεε ειδικής αγωγής κλπ. διότι σε τμήματα ένταξης, παράλληλη στήριξη και εκπαίδευση κατ' οίκον η ειδικότητά σου (πληροφορικάριος) δεν προτιμάται. Εγώ δεν την έχω δει πάντως..... 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182815
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)