*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237564 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #784 στις: Αυγούστου 07, 2009, 07:13:25 pm »
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...
gekal ....μπορεις σε παρακαλώ να πάρεις το post και να το μεταφέρεις αλλού γιατί είσαι εκτός θέματος .Δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί η συζήτηση .Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα προβλέψεων....όχι όμως εδώ....Το θέμα λέει ακριβώς ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ακόμα και αν ξέρεις σε ποια θέση είσαι ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη ! ! !Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν ανοίξεις αλλού θα σου απαντήσω....
Έχεις δίκιο συνάδελφε. Ήταν εκτός...ύλης το ερώτημα. Συγνώμη για το... φάουλ, αλλά καταλαβαίνετε έχουμε όλοι χτυπήσει κόκκινο. Από τότε που καταργήθηκαν ¨ανεπαισθήτως¨ τα αντικειμενικά κριτήρια και στον κλάδο μας (μιλάω γενικά για τους εκπαιδευτικούς) και οι συλλογικότητες, αν και απόλυτη αναγκαιότητα, έπαψαν να λειτουργούν για τα ¨εφ΄ω ετάχθησαν¨, όσοι προσπαθήσαμε να σώσουμε τουλάχιστον κάποιους πυρήνες αξιοπρέπειας που μας απέμειναν, βρεθήκαμε να τρέχουμε απ΄άκρη σ΄άκρη στην χώρα της φαιδρής πορτοκαλέας για να μαζεύουμε φασούλι το φασούλι τα πολύτιμα μοριάκια. Να καταβροχθίζουμε ταυτόχρονα παιδαγωγικές θεωρίες και ερωτήσεις κονσέρβα πολλαπλής επιλογής, να ασκούμαστε σε σχέδια μαθήματος επί χάρτου τα οποία ενίοτε ακριβοπληρώναμε στους εμπόρους. Να τρέχουμε στα σεμινάρια ειδικής του σαββατοκύριακου όταν μας ¨άνοιξαν¨και αυτό το παραθυράκι, κι αφού πρώτα μας είχαν στείλει γυμνούς ωρομίσθιους από τον πίνακα γενικής να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά ενός άλλου θεού με μόνο όπλο τον πατριωτισμό μας. Να ελπίζουμε μετά από κάθε ¨επιτυχία¨ στον εκάστοτε ασεπ και να καταρρέουμε κάθε αύγουστοσεπτέμβριοοκτώβριο όταν η ελπίδα για αναπλήρωση πέταξε σε ποιο επιτήδεια ¨κλουβάκια¨ στημένα από άλλα πιο ¨έξυπνα¨ άτομα που είχαν μπάρμπα στην Κορώνη. Τα ίδια και χειρότερα φαίνεται και από τη συζήτηση εδώ ότι ισχύουν και στην ειδική αγωγή. Και αυτή η παρατήρηση είναι εντός θέματος και με αυτό κλείνω. Καλό κουράγιο σε όλους εύχομαι.

gekal, ολα αυτα που λες δυστυχως ισχυουν. τωρα στο δια ταυτα. για να σου ανεβασω λιγο την ψυχολογια θα σου πω οτι αν εχεις βαλει το κουτακι και αν η ζητηση σε μαθηματικους φετος ειναι ιδια με περυσι (55 με 60 ατομα δηλαδη) και αν ο πινακας δεν μπουκωσει απο σεμιναρια, τοτε εχεις πολλες πιθανοτητες να εισαι αναπληρωτης, εστω και στην Καρπαθο! physcience, sorry για το off-topic, αλλα παρααπογοητευτηκε ο συναδελφος και γι'αυτο του απαντησα ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:39:18 »

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: Αυγούστου 07, 2009, 10:15:49 pm »
Καλησπέρα! Είμαι φιλόλογος, έχω σεμινάριο, καλή σειρά σχετικά στον Ασεπ, Braille, αλλά καθόλου προυπηρεσία. Έχω πιθανότητες για αναπλήρωση?

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Αυγούστου 10, 2009, 04:44:21 am »
Πίνακες κατάταξης ειδικής αγωγής.....Που ειναι αυτη τη στιγμη? Στο e-aitisi παντως δεν υπαρχουν!Τι εχει γινει?

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: Αυγούστου 10, 2009, 08:48:14 am »
Πίνακες κατάταξης ειδικής αγωγής.....Που ειναι αυτη τη στιγμη? Στο e-aitisi παντως δεν υπαρχουν!Τι εχει γινει?

Δεν έχουν βγει ακόμα και γι' αυτό δεν μπορείς να τους βρεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:39:18 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: Αυγούστου 10, 2009, 02:09:53 pm »
Καλησπέρα! Είμαι φιλόλογος, έχω σεμινάριο, καλή σειρά σχετικά στον Ασεπ, Braille, αλλά καθόλου προυπηρεσία. Έχω πιθανότητες για αναπλήρωση?
Καλημέρα...θα σε απογοητεύσω,αλλά για αναπλήρωση λίγο δύσκολο,ακόμη και στην ειδική αγωγή εμείς οι φιλόλογοι μαζευτήκαμε αρκετοί...και απ'ό,τι έβλεπα στους περσινούς πίνακες αναπληρωτές ήταν μόνο όσοι είχαν μεταπτυχιακό ή προυπηρεσία στην ειδική αγωγή πάνω από 1-2 χρόνια! Για ωρομισθία όμως πιστεύω πως έχεις πιθανότητες,ειδικά η επιτυχία στον ΑΣΕΠ βοηθάει μεταξύ όσων έχουν σεμινάριο...κι εγώ στα ίδια δεδομένα είμαι και ψάχνοντάς το αυτό κατάλαβα...καλή μας επιτυχία λοιπόν!  ;)
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #789 στις: Αυγούστου 10, 2009, 02:57:46 pm »
Δεν εξαρτάται από την περιοχή; Στην Αττική είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά στην επαρχία δεν είναι καλύτερα; Τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι, δεν ξέρω φέτος που μαζεύτηκαν πάρα πολλοί από τα σεμινάρια.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: Αυγούστου 10, 2009, 04:16:45 pm »
Δεν εξαρτάται από την περιοχή; Στην Αττική είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά στην επαρχία δεν είναι καλύτερα; Τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι, δεν ξέρω φέτος που μαζεύτηκαν πάρα πολλοί από τα σεμινάρια.

Ναι,αυτό νομίζω ότι εννοείται...κι εγώ που ανήκω κανονικά στην περιφέρεια Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης ούτε καν αυτή δεν δήλωσα για ωρομισθία (κι ας μην είναι και Αττική) γιατί στην περιοχή τρέχαν αρκετά σεμινάρια φέτος (στάνταρ και όσοι είναι από Θεσ/νίκη,η οποία είχε σεμινάρια) θα δήλωσαν Ανατολ.Μακεδονία-Θράκη,οπότε δήλωσα Κρήτη,στην οποία φέτος δεν έτρεχε κανένα σεμινάριο ειδικής,το οποίο να τέλειωνε πριν τις αιτήσεις.Αυτό που έτρεχε στο Ηράκλειο θα τελειώσει του χρόνου....
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος gard

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: Αυγούστου 10, 2009, 04:47:13 pm »
Πέρισυ δουλεψαν 200 αναπληρωτές ΠΕ02 στην ειδική αγωγή.Οι 142 ειχαν μεταπτυχιακό και οι υπολοιποι νομίζω σεμινάριο ή προυπηρεσία.Το θέμα είναι πόσα μεταπτυχιακά θα μαζευτουν φέτος απο εσωτερικό και εξωτερικό για να δουμε ποσες θέσεις αναπληρωτων απομένουν για όσους έχουν σεμινάριο(αν βεβαια οι προσλήψεις αναπληρωτων θα ειναι ίδιες με πέρισυ).Αν καταλαβα καλα την εγκύκλιο η καταταξη οσων εχουν σεμινάριο θα γίνει πρώτα με βαση την επιτυχία(σειρα κατάταξης) στον ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #792 στις: Αυγούστου 10, 2009, 04:48:32 pm »
καμια πληροφορια για το ποτε θα βγουν οι πινακες ειδικης;
να υποθεσω οτι θα βγουνε μετα τουσ διορισμους, οι οποιοι, συμφωνα με τη β/θμια, θα ανακοινωθουν δευτερα 17/8

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:09:08 pm »
Συνάδελφοι, επειδή θέλω να είμαστε όλοι αισιόδοξοι, θα ήθελα να σας εκθέσω μια επιχειρηματολογία αρκετά ευοίωνη. Λοιπόν, υπολογίστε ότι στην ειδική αγωγή είναι όλοι περαστικοί. Δηλαδή όσοι μαζεύουν μόρια μεταφέρονται στον πίνακα αναπληρωτών. Δεύτερον σίγουρα υπάρχουν πολλοί με σεμινάρια, αλλά και οι ανάγκες θα είναι περισσότερες φέτος. Διότι τα σεμινάρια δεν έγιναν μόνο για να μαζέψουν λεφτά τα πανεπιστήμια αλλά και να καλυφθούν οι ενδεχόμενες ανάγκες των σχολείων. Θεωρώ ότι το τελευταίο παιχνίδι θα παιχτεί σε αυτούς που θα έχουν επιτυχία στον Ασεπ και προυπηρεσία. Όμως επειδή γνώρισα αρκετούς από σεμινάρια οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονταν για Ασεπ, γιατί προσπαθούσαν να βολευτούν μέσω ειδικής αγωγής. Όλα θα πάνε καλά! ....Καλές διακοπές σε όλους μας!

Αποσυνδεδεμένος s0tos21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: Αυγούστου 11, 2009, 02:11:19 pm »
παιδια κανενα νεο για τα αποτελεσματα εχουμε?ειμαι Π11 με ειδικοτητα ειδικης αγωγης εκανα πρωτη φορα τα χαρτια μου για την Αθηνα .  εχω καμια πιθανοτητα για καμια ωρα?

Αποσυνδεδεμένος Iaki

• Πλήρες μέλος
  • docendo discimus
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: Αυγούστου 11, 2009, 05:49:29 pm »
Καλημέρα...θα σε απογοητεύσω,αλλά για αναπλήρωση λίγο δύσκολο,ακόμη και στην ειδική αγωγή εμείς οι φιλόλογοι μαζευτήκαμε αρκετοί...και απ'ό,τι έβλεπα στους περσινούς πίνακες αναπληρωτές ήταν μόνο όσοι είχαν μεταπτυχιακό ή προυπηρεσία στην ειδική αγωγή πάνω από 1-2 χρόνια! Για ωρομισθία όμως πιστεύω πως έχεις πιθανότητες,ειδικά η επιτυχία στον ΑΣΕΠ βοηθάει μεταξύ όσων έχουν σεμινάριο...κι εγώ στα ίδια δεδομένα είμαι και ψάχνοντάς το αυτό κατάλαβα...καλή μας επιτυχία λοιπόν!  ;)

Για ωρομισθία στην περιοχή του Νότιου Αιγαίου τι ελπίδα λέτε να έχουν οι φιλόλογοι;; (χωρίς προϋπηρεσία και χωρίς ασεπ)
dum vita est, spes est ... ;)

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Αυγούστου 12, 2009, 02:05:38 pm »
το θέμα έγινε ....ότι νάναι.....ο καθένας γράφει ότι θέλει εδω πέρα χωρις να διαβάσει καν για το τι προκειται .........μπορέι να φταίω και εγώ.Λοιπον το μετονομάζω και παρακαλώ να διαγράψετε τα μηνήματα που αντιλαμβάνεστε ότι είναι ......άσχετα!

Αποσυνδεδεμένος ister

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Αυγούστου 12, 2009, 03:53:59 pm »
γνωρίζει κανείς πόσοι φυσικοί δούλεψαν πέρυσι στην ειδική αγωγή που ήταν παράλληλα και στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών;
Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅτ' ἄνθρωπος ᾗ.
Μένανδρος

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182764
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144