0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Αυγούστου 06, 2009, 03:38:55 pmΠαράθεση από: gekal στις Αυγούστου 06, 2009, 03:21:31 pmΠοιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...gekal ....μπορεις σε παρακαλώ να πάρεις το post και να το μεταφέρεις αλλού γιατί είσαι εκτός θέματος .Δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί η συζήτηση .Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα προβλέψεων....όχι όμως εδώ....Το θέμα λέει ακριβώς ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ακόμα και αν ξέρεις σε ποια θέση είσαι ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη ! ! !Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αν ανοίξεις αλλού θα σου απαντήσω....Έχεις δίκιο συνάδελφε. Ήταν εκτός...ύλης το ερώτημα. Συγνώμη για το... φάουλ, αλλά καταλαβαίνετε έχουμε όλοι χτυπήσει κόκκινο. Από τότε που καταργήθηκαν ¨ανεπαισθήτως¨ τα αντικειμενικά κριτήρια και στον κλάδο μας (μιλάω γενικά για τους εκπαιδευτικούς) και οι συλλογικότητες, αν και απόλυτη αναγκαιότητα, έπαψαν να λειτουργούν για τα ¨εφ΄ω ετάχθησαν¨, όσοι προσπαθήσαμε να σώσουμε τουλάχιστον κάποιους πυρήνες αξιοπρέπειας που μας απέμειναν, βρεθήκαμε να τρέχουμε απ΄άκρη σ΄άκρη στην χώρα της φαιδρής πορτοκαλέας για να μαζεύουμε φασούλι το φασούλι τα πολύτιμα μοριάκια. Να καταβροχθίζουμε ταυτόχρονα παιδαγωγικές θεωρίες και ερωτήσεις κονσέρβα πολλαπλής επιλογής, να ασκούμαστε σε σχέδια μαθήματος επί χάρτου τα οποία ενίοτε ακριβοπληρώναμε στους εμπόρους. Να τρέχουμε στα σεμινάρια ειδικής του σαββατοκύριακου όταν μας ¨άνοιξαν¨και αυτό το παραθυράκι, κι αφού πρώτα μας είχαν στείλει γυμνούς ωρομίσθιους από τον πίνακα γενικής να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά ενός άλλου θεού με μόνο όπλο τον πατριωτισμό μας. Να ελπίζουμε μετά από κάθε ¨επιτυχία¨ στον εκάστοτε ασεπ και να καταρρέουμε κάθε αύγουστοσεπτέμβριοοκτώβριο όταν η ελπίδα για αναπλήρωση πέταξε σε ποιο επιτήδεια ¨κλουβάκια¨ στημένα από άλλα πιο ¨έξυπνα¨ άτομα που είχαν μπάρμπα στην Κορώνη. Τα ίδια και χειρότερα φαίνεται και από τη συζήτηση εδώ ότι ισχύουν και στην ειδική αγωγή. Και αυτή η παρατήρηση είναι εντός θέματος και με αυτό κλείνω. Καλό κουράγιο σε όλους εύχομαι.
Παράθεση από: gekal στις Αυγούστου 06, 2009, 03:21:31 pmΠοιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...gekal ....μπορεις σε παρακαλώ να πάρεις το post και να το μεταφέρεις αλλού γιατί είσαι εκτός θέματος .Δεν θα ήθελα να παρεκτραπεί η συζήτηση .Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα προβλέψεων....όχι όμως εδώ....Το θέμα λέει ακριβώς ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει ακόμα και αν ξέρεις σε ποια θέση είσαι ακόμα και αν αυτή είναι η πρώτη ! ! !Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αν ανοίξεις αλλού θα σου απαντήσω....
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει με μια πρόβλεψη; Είμαι μαθηματικός με 3,7 περίπου μόρια στην ειδική αγωγή, σεμινάριο 400 ωρών, braille και επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (2007). Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει η προυπηρεσία. Τι ελπίδες μου δίνετε για αναπλήρωση φέτος; (Και αν ισχύει επίσης). Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις...
Πίνακες κατάταξης ειδικής αγωγής.....Που ειναι αυτη τη στιγμη? Στο e-aitisi παντως δεν υπαρχουν!Τι εχει γινει?
Καλησπέρα! Είμαι φιλόλογος, έχω σεμινάριο, καλή σειρά σχετικά στον Ασεπ, Braille, αλλά καθόλου προυπηρεσία. Έχω πιθανότητες για αναπλήρωση?
Δεν εξαρτάται από την περιοχή; Στην Αττική είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά στην επαρχία δεν είναι καλύτερα; Τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι, δεν ξέρω φέτος που μαζεύτηκαν πάρα πολλοί από τα σεμινάρια.
Παράθεση από: GERMANOS στις Αυγούστου 07, 2009, 10:15:49 pmΚαλησπέρα! Είμαι φιλόλογος, έχω σεμινάριο, καλή σειρά σχετικά στον Ασεπ, Braille, αλλά καθόλου προυπηρεσία. Έχω πιθανότητες για αναπλήρωση? Καλημέρα...θα σε απογοητεύσω,αλλά για αναπλήρωση λίγο δύσκολο,ακόμη και στην ειδική αγωγή εμείς οι φιλόλογοι μαζευτήκαμε αρκετοί...και απ'ό,τι έβλεπα στους περσινούς πίνακες αναπληρωτές ήταν μόνο όσοι είχαν μεταπτυχιακό ή προυπηρεσία στην ειδική αγωγή πάνω από 1-2 χρόνια! Για ωρομισθία όμως πιστεύω πως έχεις πιθανότητες,ειδικά η επιτυχία στον ΑΣΕΠ βοηθάει μεταξύ όσων έχουν σεμινάριο...κι εγώ στα ίδια δεδομένα είμαι και ψάχνοντάς το αυτό κατάλαβα...καλή μας επιτυχία λοιπόν!