0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και ειμαι πε71(πρωτοβαθμια εκπαιδευση).σημερα πηρα στο υπουργειο και ρωτησα για γ φαση αλλα δεν γνωριζαν τιποτα.ειμαι αρκετα απογοητευμενη περυσι δουλεψα ενω φετος εμεινα απ'εξω.να ελπιζω οτι θα υπαρξει επομενη φαση?γνωριζει κανεις κατι?καλη τυχη σε ολους.
Παράθεση από: samelena στις Νοεμβρίου 03, 2009, 02:01:05 pmγεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και ειμαι πε71(πρωτοβαθμια εκπαιδευση).σημερα πηρα στο υπουργειο και ρωτησα για γ φαση αλλα δεν γνωριζαν τιποτα.ειμαι αρκετα απογοητευμενη περυσι δουλεψα ενω φετος εμεινα απ'εξω.να ελπιζω οτι θα υπαρξει επομενη φαση?γνωριζει κανεις κατι?καλη τυχη σε ολους.Το κουτάκι το δήλωσες;;;;;;
Σελ. 23 από την φετινή εγκύκλιο:"Στον ΠΙΝΑΚΑ Α΄ εντάσσονται οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Κατατάσσονται κατά κλάδο και ειδικότητα σύμφωνα με το βασικό τίτλο σπουδών και προηγούνται: α) οι πολύτεκνοι (όσοι δηλαδή έχουν τέσσερα και πάνω παιδιά, τα οποία είναι ανήλικα ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή σπουδάζουν) καιβ) όσοι έχουν επιπλέον τυπικά προσόντα τοποθέτησης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση• οι τελευταίοι κατατάσσονται σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης του Πίνακα
αυτό το είδατε; Λέτε να αφορά και την ειδική αγωγή;http://www.alfavita.gr/ank_b/ank4_11_0325.php
Ας λειτουργησουν επιτελους και τα ολοημερα ειδικα δημοτικά, ειναι πολύ που τα χρειαζονται!