*

Αποστολέας Θέμα: ποιά περιοχή δηλώσατε πρώτη επιλογή?  (Αναγνώστηκε 12422 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ποιά περιοχή δηλώσατε πρώτη επιλογή?
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 21, 2009, 07:41:12 pm »
Άρα, δεν έχει τόση σημασία αν τα σχολεία που επιλέγεις ανήκουν στα δυσπρόσιτα όσο τα μόρια που έχουν (απλά συνήθως τα δυσπρόσιτα έχουν μόρια αρκετά). Τα μόρια αυτά δεν μετρούν για τον διορισμό, αλλά αργότερα για τις μεταθέσεις, έτσι δεν είναι; Αλήθεια, στις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει καθόλου συγκοινωνία;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:34:11 »

Αποσυνδεδεμένος tmina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 21, 2009, 08:35:28 pm »
1oοταν κανεις αιτηση για ανπληρωτρια αρχικα δε μπορεις να επιλεξεις παρα μονο το νομο, τα σχολεια τα επιλεγεις οταν θα ερθει να τοποθετηθεις εντος πυσπε
2ο οταν εισαι επιτυχουσα ασεπ και κανεις αιτηση για μονιμο διορισμο μεσω αυτου τοτε εχεις να διαλεξεις τους νομους και επισης να συμπληρωσεις συγκεκριμενα αν θες να πας σε δυσπροσιτα και μαλιστα τα διαλεγεις ενα ενα.
3ο οι μεταφορες ειναι ενα προβλημα στη χωρα μας και προφανως για να λενε τα σχολεια δυσπροσιτα δε θα ειναι και τοσο ευκολο να μετακινεισαι εκει, βεβαια αυτο ειναι κατι που δε μπορεις να το γνωριζεις σιγουρα.
4ο να εισαι προετοιμασμενη για ολα.εγω φετος πετουσα πολυ ψηλα με το συννεφο μου πανω απο την αθηνα και τελικα προσγειωθηκα βιαια στο οροπεδιο της φολοης....γνωριζεις που ειναι αυτο?οχι βεβαια!!!!!!!!!!ουτε εγω θα γνωριζα αν δεν ερχομουν εδω....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tmina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 21, 2009, 08:39:55 pm »
Τα μόρια αυτά δεν μετρούν για τον διορισμό, αλλά αργότερα για τις μεταθέσεις, έτσι δεν ειναι;
[/quotα
αν εισαι σε δυσπροσιτο και την επομενη χρονια σε παρουν αναπληρωτρια τοτε ο χρονος προυπηρεσιας σου μετραει διπλασιος.δεν εχει να κανει δλδ με το ποσα μορια θα σου δωσει το σχολειο.αν θες να μονιμοποιηθεις θα κοιταξουν τον πραγματικο χρονο προυπηρεσιας και οπως ειπες αν θες μεταθεση τοτε θα μετρησουν τα μορια του σχολειου.

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 21, 2009, 08:43:06 pm »
1oοταν κανεις αιτηση για ανπληρωτρια αρχικα δε μπορεις να επιλεξεις παρα μονο το νομο, τα σχολεια τα επιλεγεις οταν θα ερθει να τοποθετηθεις εντος πυσπε
2ο οταν εισαι επιτυχουσα ασεπ και κανεις αιτηση για μονιμο διορισμο μεσω αυτου τοτε εχεις να διαλεξεις τους νομους και επισης να συμπληρωσεις συγκεκριμενα αν θες να πας σε δυσπροσιτα και μαλιστα τα διαλεγεις ενα ενα.
3ο οι μεταφορες ειναι ενα προβλημα στη χωρα μας και προφανως για να λενε τα σχολεια δυσπροσιτα δε θα ειναι και τοσο ευκολο να μετακινεισαι εκει, βεβαια αυτο ειναι κατι που δε μπορεις να το γνωριζεις σιγουρα.
4ο να εισαι προετοιμασμενη για ολα.εγω φετος πετουσα πολυ ψηλα με το συννεφο μου πανω απο την αθηνα και τελικα προσγειωθηκα βιαια στο οροπεδιο της φολοης....γνωριζεις που ειναι αυτο?οχι βεβαια!!!!!!!!!!ουτε εγω θα γνωριζα αν δεν ερχομουν εδω....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες μας που ειναι η φολοη .ουτε που ηξερα οτι υπαρχει. τι με περιμενει ! :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:34:11 »

Αποσυνδεδεμένος tmina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 21, 2009, 08:56:34 pm »
οπου και να πας θα σε περιμενουν εκπληξεις....η φολοη ειναι στην ηλεια και θα σου ελεγα να δηλωσεις το νομο αν εισαι απο πατρα διαφορετικα αν δε μπορεις τα χωρια και την απομονωση κανε κατι αλλο...

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 21, 2009, 09:22:17 pm »
οπου και να πας θα σε περιμενουν εκπληξεις....η φολοη ειναι στην ηλεια και θα σου ελεγα να δηλωσεις το νομο αν εισαι απο πατρα διαφορετικα αν δε μπορεις τα χωρια και την απομονωση κανε κατι αλλο...
απο αθηνα ειμαι αλλα το δηλωσα γιατι δεν εβαλα κρητη 12νησα, κυκλαδες !!κατι επρεπε να δηλωσω η γυναικα εκτος απο αθηνα ολα πειραια κλπ....
 τσεκαρα ομως και κουτακι αρα με βλεπω σε βουνα.

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 21, 2009, 09:24:46 pm »
απο αθηνα ειμαι αλλα το δηλωσα γιατι δεν εβαλα κρητη 12νησα, κυκλαδες !!κατι επρεπε να δηλωσω η γυναικα εκτος απο αθηνα ολα πειραια κλπ....
 τσεκαρα ομως και κουτακι αρα με βλεπω σε βουνα.
εβαλα 30 επιλογες συν κουτακι βεβαια.

Αποσυνδεδεμένος tmina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 21, 2009, 09:25:51 pm »
βουνο θα ειναι αλλα υποψιαζομαι οτι γυρω γυρω θα εχεις θαλασσα....οι συμφοιτητριες μου που βαλανε κουτακι τοποθετηθηκαν οι περισσοτερες στα 12νησα...αλλα περνανε ακομα πολυ καλα.....βασικα η παρεα να ειναι καλη...αυτο εχει σημασια!εγω εδω θα την παλευα αν ηταν αλλο το φιλικο περιβαλλον...οπως και να εχει ηταν εμπειρια ζωης και μαλλον θα επρεπε να τη ζησω γτ πιστευω πως τελικα ολα για καποιο λογο γινονται...

Αποσυνδεδεμένος help!!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 21, 2009, 10:44:09 pm »
βουνο θα ειναι αλλα υποψιαζομαι οτι γυρω γυρω θα εχεις θαλασσα....οι συμφοιτητριες μου που βαλανε κουτακι τοποθετηθηκαν οι περισσοτερες στα 12νησα...αλλα περνανε ακομα πολυ καλα.....βασικα η παρεα να ειναι καλη...αυτο εχει σημασια!εγω εδω θα την παλευα αν ηταν αλλο το φιλικο περιβαλλον...οπως και να εχει ηταν εμπειρια ζωης και μαλλον θα επρεπε να τη ζησω γτ πιστευω πως τελικα ολα για καποιο λογο γινονται...
χιλια ευχαριστω σε ολους τους συναδελφους που μας βοηθατε τοσο, ειδικα σε εσενα και στην kyra daskala.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 22, 2009, 10:47:12 am »

:D :D :D :D :D Έχω περάσει από την περιοχή θέλοντας από Αργολίδα να παω Πάτρα.Ααποφασίσαμε όμως με την παρέα να το κάνουμε περιπέτεια και να μην πάμε από την εθνική οδό αλλά να διασχίσουμε τα βουνά και τα δάση της Αρκαδίας και της Ηλείας. Πολύ ωραία περιοχή, απίστευτο τοπίο αλλά φαντάσου ότι ήταν Ιούλης μήνας και σε αρκετά σημεία ο δρόμος ήταν κακοτράχαλος, άσε που και με χάρτη χαθήκαμε κανα δυο φορές.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Το έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, για τις επιλογές που θα κάνει ο καθένας μας πρέπει να δει τι αντέχει. Προσωπικά χίλιες φορές καλύτερα αποκλεισμένη στο νησί από ανέμους παρά αποκλεισμένη στο βουνό από τα χιόνια και τις βροχές.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Αθήναιοι δάσκαλοι είναι ότι σκέφτονται την επαρχία και τα νησιά όπως είναι το καλοκαίρι, που έχει κόσμο και λίγο καλύτερη συγκοινωνία. Η αλήθεια όμως είναι ότι στην επαρχία αν  δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο, είσαι σαν να υπηρετείς σε δυσπρόσιτο. Πάντα θα βρεθεί μια λύση, κάποιος άλλος συνάδελφος να σε παίρνει μαζί του αλλά αν δεν έχεις την αυτονομία σου...

Τελοσπάντων, όλα είναι θέμα καλής διάθεσης!
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:49:37 pm »
Τα μόρια αυτά δεν μετρούν για τον διορισμό, αλλά αργότερα για τις μεταθέσεις, έτσι δεν ειναι;
[/quotα
αν εισαι σε δυσπροσιτο και την επομενη χρονια σε παρουν αναπληρωτρια τοτε ο χρονος προυπηρεσιας σου μετραει διπλασιος.δεν εχει να κανει δλδ με το ποσα μορια θα σου δωσει το σχολειο.αν θες να μονιμοποιηθεις θα κοιταξουν τον πραγματικο χρονο προυπηρεσιας και οπως ειπες αν θες μεταθεση τοτε θα μετρησουν τα μορια του σχολειου.
Μμμ..μάλιστα. Ο χρόνος προϋπηρεσίας σε τι μετράει όμως; Π.χ. στο να έχω προτεραιότητα για να μπω σε ένα σχολείο της επιλογής μου σε σχέση με άλλους που έχουν μικρότερο χρόνο προϋπηρεσίας;

Αποσυνδεδεμένος tmina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:55:27 pm »
ο χρονος προυπηρεσιας ειναι  κριτηριο καταταξης σου στον πινακα των αναπληρωτων κατα συνεπεια οσο πιο πανω εισαι τοσο πιο γρηγορα σε καλουν-παντα σε συναρτηση με τις αναγκες των περιοχων που εχεις δηλωσει-.επειτα αφου σε καλεσουν και πας στην αντιστοιχη διευθυνση θα εχεις και παλι προτεραιοτητα στην επιλογη σχολειου.αυτο προυποθετει βεβαια οτι οι εκει αρμοδιοι θα ειναι τυπικοι και δε θα βολευουν τους γνωστους τους...

Αποσυνδεδεμένος ΖΩΗ*

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:03:06 pm »
ο χρονος προυπηρεσιας ειναι  κριτηριο καταταξης σου στον πινακα των αναπληρωτων κατα συνεπεια οσο πιο πανω εισαι τοσο πιο γρηγορα σε καλουν-παντα σε συναρτηση με τις αναγκες των περιοχων που εχεις δηλωσει-.επειτα αφου σε καλεσουν και πας στην αντιστοιχη διευθυνση θα εχεις και παλι προτεραιοτητα στην επιλογη σχολειου.αυτο προυποθετει βεβαια οτι οι εκει αρμοδιοι θα ειναι τυπικοι και δε θα βολευουν τους γνωστους τους...
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου!

Αποσυνδεδεμένος tmina

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 22, 2009, 09:44:51 pm »
χαρα μου...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686