0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μόρια αυτά δεν μετρούν για τον διορισμό, αλλά αργότερα για τις μεταθέσεις, έτσι δεν ειναι; [/quotααν εισαι σε δυσπροσιτο και την επομενη χρονια σε παρουν αναπληρωτρια τοτε ο χρονος προυπηρεσιας σου μετραει διπλασιος.δεν εχει να κανει δλδ με το ποσα μορια θα σου δωσει το σχολειο.αν θες να μονιμοποιηθεις θα κοιταξουν τον πραγματικο χρονο προυπηρεσιας και οπως ειπες αν θες μεταθεση τοτε θα μετρησουν τα μορια του σχολειου.
1oοταν κανεις αιτηση για ανπληρωτρια αρχικα δε μπορεις να επιλεξεις παρα μονο το νομο, τα σχολεια τα επιλεγεις οταν θα ερθει να τοποθετηθεις εντος πυσπε2ο οταν εισαι επιτυχουσα ασεπ και κανεις αιτηση για μονιμο διορισμο μεσω αυτου τοτε εχεις να διαλεξεις τους νομους και επισης να συμπληρωσεις συγκεκριμενα αν θες να πας σε δυσπροσιτα και μαλιστα τα διαλεγεις ενα ενα.3ο οι μεταφορες ειναι ενα προβλημα στη χωρα μας και προφανως για να λενε τα σχολεια δυσπροσιτα δε θα ειναι και τοσο ευκολο να μετακινεισαι εκει, βεβαια αυτο ειναι κατι που δε μπορεις να το γνωριζεις σιγουρα.4ο να εισαι προετοιμασμενη για ολα.εγω φετος πετουσα πολυ ψηλα με το συννεφο μου πανω απο την αθηνα και τελικα προσγειωθηκα βιαια στο οροπεδιο της φολοης....γνωριζεις που ειναι αυτο?οχι βεβαια!!!!!!!!!!ουτε εγω θα γνωριζα αν δεν ερχομουν εδω....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πες μας που ειναι η φολοη .ουτε που ηξερα οτι υπαρχει. τι με περιμενει !
οπου και να πας θα σε περιμενουν εκπληξεις....η φολοη ειναι στην ηλεια και θα σου ελεγα να δηλωσεις το νομο αν εισαι απο πατρα διαφορετικα αν δε μπορεις τα χωρια και την απομονωση κανε κατι αλλο...
Παράθεση από: tmina στις Ιουνίου 21, 2009, 08:56:34 pmοπου και να πας θα σε περιμενουν εκπληξεις....η φολοη ειναι στην ηλεια και θα σου ελεγα να δηλωσεις το νομο αν εισαι απο πατρα διαφορετικα αν δε μπορεις τα χωρια και την απομονωση κανε κατι αλλο...απο αθηνα ειμαι αλλα το δηλωσα γιατι δεν εβαλα κρητη 12νησα, κυκλαδες !!κατι επρεπε να δηλωσω η γυναικα εκτος απο αθηνα ολα πειραια κλπ.... τσεκαρα ομως και κουτακι αρα με βλεπω σε βουνα.
βουνο θα ειναι αλλα υποψιαζομαι οτι γυρω γυρω θα εχεις θαλασσα....οι συμφοιτητριες μου που βαλανε κουτακι τοποθετηθηκαν οι περισσοτερες στα 12νησα...αλλα περνανε ακομα πολυ καλα.....βασικα η παρεα να ειναι καλη...αυτο εχει σημασια!εγω εδω θα την παλευα αν ηταν αλλο το φιλικο περιβαλλον...οπως και να εχει ηταν εμπειρια ζωης και μαλλον θα επρεπε να τη ζησω γτ πιστευω πως τελικα ολα για καποιο λογο γινονται...
4ο να εισαι προετοιμασμενη για ολα.εγω φετος πετουσα πολυ ψηλα με το συννεφο μου πανω απο την αθηνα και τελικα προσγειωθηκα βιαια στο οροπεδιο της φολοης....γνωριζεις που ειναι αυτο?οχι βεβαια!!!!!!!!!!ουτε εγω θα γνωριζα αν δεν ερχομουν εδω....
Παράθεση από: ΖΩΗ* στις Ιουνίου 21, 2009, 07:41:12 pmΤα μόρια αυτά δεν μετρούν για τον διορισμό, αλλά αργότερα για τις μεταθέσεις, έτσι δεν ειναι; [/quotααν εισαι σε δυσπροσιτο και την επομενη χρονια σε παρουν αναπληρωτρια τοτε ο χρονος προυπηρεσιας σου μετραει διπλασιος.δεν εχει να κανει δλδ με το ποσα μορια θα σου δωσει το σχολειο.αν θες να μονιμοποιηθεις θα κοιταξουν τον πραγματικο χρονο προυπηρεσιας και οπως ειπες αν θες μεταθεση τοτε θα μετρησουν τα μορια του σχολειου.Μμμ..μάλιστα. Ο χρόνος προϋπηρεσίας σε τι μετράει όμως; Π.χ. στο να έχω προτεραιότητα για να μπω σε ένα σχολείο της επιλογής μου σε σχέση με άλλους που έχουν μικρότερο χρόνο προϋπηρεσίας;
ο χρονος προυπηρεσιας ειναι κριτηριο καταταξης σου στον πινακα των αναπληρωτων κατα συνεπεια οσο πιο πανω εισαι τοσο πιο γρηγορα σε καλουν-παντα σε συναρτηση με τις αναγκες των περιοχων που εχεις δηλωσει-.επειτα αφου σε καλεσουν και πας στην αντιστοιχη διευθυνση θα εχεις και παλι προτεραιοτητα στην επιλογη σχολειου.αυτο προυποθετει βεβαια οτι οι εκει αρμοδιοι θα ειναι τυπικοι και δε θα βολευουν τους γνωστους τους...