*

Αποστολέας Θέμα: Ολοήμερα Γυμνάσια -Λύκεια  (Αναγνώστηκε 232095 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πιλοτικά ολοήμερα γυμνάσια!
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 15, 2009, 03:40:49 pm »
εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την εφημερίδα "καθημερινή" σε ηλεκτρονική μορφή,περιέχει τις προτάσεις του Μπαμπινιώτη για το νέο σχολείο,σελ.37 http://wwk.kathimerini.gr/kath/edition/2009/14-06-2009.pdf

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:46:21 »

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 15, 2009, 03:59:46 pm »
πώς να πάμε μπροστά όταν οι συνάδελφοι εδώ μέσα ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν κάτι που αν γίνει,θα τους ωφελήσει;όταν τόσα χρόνια περιμέναμε τα ολοήμερα γυμνάσια,φωνάζαμε και γκρινιάζαμε γιατί δεν τα κάνουν!Τώρα που πάει κάτι να γίνει πάλι τα ίδια!Δεν ευχαριστιόμαστε με τίποτα!Αν δρομολογηθεί-που όπως όλοι βλέπουμε δρομολογείται-θα βρεθούν χρήματα,να είστε σίγουροι γι΄αυτο!

Ακόμη κι αν διοριστούμε, πάλι θα καταλέμε..Γιατί μας αρέσει η γκρίνια και η μιζέρια! ::)
Την γκρίνια μας την δημιουργήσανε, δεν την είχαμε...
Όταν μου λένε θα έχεις 700 και στο τέλος ίσως 54 αν πάνε όλα καλά, sorry κ όλας αλλά νιώθω ότι με δουλεύουνε κανονικά.
Όταν ανακοινώνεις τα 700 πρέπει να έχεις υπολογίσει ότι θα δουλέψουνε και πρέπει να κάνεις σχεδιασμό και προϋπολογισμό.
Όχι μόνο λόγια. Ειλικρινά, αν γίνει θα χαρώ όπως και κάθε άλλος εδώ μέσα. Απλά δε μου αρέσει το γνωστό γλυφιτζούρι που δείχνει οποιοδήποτε κόμμα για να πάρει τους ψήφους του και μετά "ααα αυτό δεν το είχαμε προβλέψει", "ααα λόγω οικονομικής κρίσης δε θα υλοποιηθεί", "ααα δεν υπάρχουν κονδύλια". Όταν μου έδωσαν εμένα ελπίδες ότι θα είμαι εκπαιδευτικός έπρεπε να με ενημερώσουν ότι θα διοριστώ μετά από 20 χρόνια για να ξέρω και γω να πάρω κάποιες αποφάσεις στη ζωή μου. Τώρα είναι πλέον αργά να σταματήσω. Μου αρέσει η εκπαίδευση και ναι, θα γκρινιάζω μέχρι να φτάσω στον στόχο μου.
kastanaki να δούμε που θα βρουν τα χρήματα που λες γιατί εγώ δεν τα βλέπω πουθενά...

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 15, 2009, 04:01:03 pm »
ευχαριστω!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 15, 2009, 04:04:32 pm »
τι πινεις; να το παρω και εγω δηλαδη, απο ειλικρινο ενδιαφερον ρωτω. ::Fivo καλό είναι να ακούμε λίγο και τους άλλους όταν μάλιστα λένε κάτι για το καλό όλων και μετά να ειρωνευόμαστε!! Ξεκίνησα αυτό το θέμα την Παρασκευή γιατί το είδα ως κάτι αισιόδοξο και με τη διάθεση να πω "ας τον στηρίξουμε τον θεσμό" και βλέπω τόσο αρνητισμό που καλό θα ήταν να τον αναλώναμε σε θεσμούς όπως ο ΑΣΕΠ (τουλάχιστον με τον τρόπο που διεξάγεται τώρα) και όχι σε κάτι που και καλό μπορεί να κάνει στην παιδεία (αν εφαρμοστεί σωστά και αυτό ξαναλέω εξαρτάται ΚΑΙ από ΕΜΑΣ) και να βοηθήσει και στην απορρόφησή μας!! Ήμαρτον δηλαδή!! Στο κάτω κάτω είναι θεσμός που στην Ευρώπη εφαρμόζεται εδώ και χρόνια και ήδη μας παροτρύνει και η Ένωση να τον εφαρμόσουμε! Ας τα δούμε λίγο θετικά και υποστηρικτικά τα πράγματα κι ας γκρινιάζουμε για τα πραγματικά προβλήματα...βλέπε ΑΣΕΠ,ωρομισθία,ΟΑΕΔΙΤΕΣ και πολλά άλλα!! ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:46:21 »

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 15, 2009, 04:10:05 pm »
Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλα άτομα εδώ μέσα που έχουν θετική σκέψη και δεν μεμψιμοιρούν!Συμφωνώ και επαυξάνω με τη ΛΩΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος KASIANOS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ολοήμερα γυμνάσια: Μύθος ή πραγματικότητα??
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 15, 2009, 04:30:06 pm »
καιρος ηταν......
μακαρι να δημιοργηθουν ολημερα γυμνασια
να βαλουν και καλλιτεχνικα μαθηματα μεσα (θεατρου-χορου-φωτογραφιας-θεατρολογιας ) και να γινει ενασ πολιτστικοσ οργανισμοσ που
αυτο το κομματι λειπει τελειοσ απο την εκπαιδευση και ειναι ντροπη
για να δουμε...........

Αποσυνδεδεμένος anniegr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 15, 2009, 05:16:32 pm »
θετικη σκεψη και χαμογελα!!!

ας μη γκρινιάζουμε!!!

ολα θα πανε καλα...

Αποσυνδεδεμένος xasa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 16, 2009, 03:20:02 pm »
Μακάρι να γίνει κάτι θετικό για μας.
Στον αξιολογικό πίνακα αναπληρωτών με προϋπηρεσία βρίσκονται εννιά χιλιάδες άτομα
χωρίς προϋπηρεσία γύρω στις οκτώ αν δεν κάνω λάθος , πόσες χιλιάδες ηταν οι Δάσκαλοι προτού ξεμπλοκαριστεί ο κλάδος τους για να κάνουμε μια σύγκριση ;

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 16, 2009, 03:26:01 pm »
Δεν ξέρω ακριβή στοιχεία,αλλά σίγουρα θα ήταν ΠΟΛΛΟΙ αν σκεφτείς πως Ακαδημίες έχει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα όπως και Φιλοσοφικές! Και μάλιστα είχε συμπέσει απ'οτι ξέρω και ένα μεγάλο κύμα συνταξιοδότησης όπως περίπου και τώρα! Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και για μας!! ;)
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 16, 2009, 04:24:09 pm »
Του χρόνου θα ξεκινήσει πιλοτικά και την μεθεπόμενη χρονιά θα γενικευτεί σε όλα τα σχολεία της χώρας!Στην αλφαβήτα θα πας εκεί που λέει περισσότερα άρθρα στον ημερήσιο τύπο.
1. επειδη προφανως δεν καταλαβαινετε ουτε αυτα που διαβαζετε, να σας υπενθυμισω απλως οτι το επομενο σχολικο ετος ειναι το 2009-10 και οχι το 2010-11.

θα ηθελα αν εχετε τη διαθεση, εσεις οι ειδικοι και περιχαρεις να μου λυσετε κανα δυο αποριες που ετσι αυθορμητα προκυπτουν στο δικο μου ωραιο ομολογουμενως μυαλουδακι:

2. δηλαδη πρωτα θα ξαναπαμε στον επομενο ασεπ (τελος του 2010) με ελαχιστες θεσεις για τις σχολικες χρονιες 2011-12 και 2012-13 και αφου παλεψουμε κουρουπα με κουρουπα για το ποιος κοπανος θυμηθηκε την κρισιμη στιγμη τις περισσοτερες μ@λ@κιες, ή ποιος επαιξε και κερδισε, τη σχολικη χρονια 2011-12 θα μας σκασουν το παραμυθι των ολοημερων και θα χ@στουμε στους διορισμους...πολυ προγραμματισμος βρε παιδια, τι να πω με ρουμπωσαν.

3. μηπως λεω βρε παιδι μου μηπως, ξαναμετρουν τα κεφαλακια και δεν τους βγαινουν για τα καρεκλακια και λενε "βρε ταξε σε αυτους τους κοπανους τους καθηγητες, μηπως και ξαναβγουμε"

4. αφου η παιδεια ομολογουμενως εχει το μαυρο της το χαλι - γιατι ετσι την θελουν, λεω εγω- γιατι δεν σπευδουν να εφαρμοσουν τα πιλοτικα απο τουτο το ετος, τι περιμενουν να ωριμασουν οι συνθηκες; ποιες οι σχολικες οι σαπιες ή οι εκλογικες;

@psych@ra στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!

υγ. επισης να ενημερωσω οτι εγω, ο psych@ra και αλλες σκοτεινες δυναμεις κινουμαστε υποχθονιως για την καταστρατηγηση των ολοημερων γυμνασιων. για αυτο μην μας τη μπαινετε και πολυ γιατι θα σας βρουμε και δεν θα δειτε διορισμο ουτε στον υπνο σας!  8)

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 16, 2009, 04:45:53 pm »

1. επειδη προφανως δεν καταλαβαινετε ουτε αυτα που διαβαζετε, να σας υπενθυμισω απλως οτι το επομενο σχολικο ετος ειναι το 2009-10 και οχι το 2010-11.

θα ηθελα αν εχετε τη διαθεση, εσεις οι ειδικοι και περιχαρεις να μου λυσετε κανα δυο αποριες που ετσι αυθορμητα προκυπτουν στο δικο μου ωραιο ομολογουμενως μυαλουδακι: 2. δηλαδη πρωτα θα ξαναπαμε στον επομενο ασεπ (τελος του 2010) με ελαχιστες θεσεις για τις σχολικες χρονιες 2011-12 και 2012-13 και αφου παλεψουμε κουρουπα με κουρουπα για το ποιος κοπανος θυμηθηκε την κρισιμη στιγμη τις περισσοτερες μ@λ@κιες, ή ποιος επαιξε και κερδισε, τη σχολικη χρονια 2011-12 θα μας σκασουν το παραμυθι των ολοημερων και θα χ@στουμε στους διορισμους...πολυ προγραμματισμος βρε παιδια, τι να πω με ρουμπωσαν. 3. μηπως λεω βρε παιδι μου μηπως, ξαναμετρουν τα κεφαλακια και δεν τους βγαινουν για τα καρεκλακια και λενε "βρε ταξε σε αυτους τους κοπανους τους καθηγητες, μηπως και ξαναβγουμε"
4. αφου η παιδεια ομολογουμενως εχει το μαυρο της το χαλι - γιατι ετσι την θελουν, λεω εγω- γιατι δεν σπευδουν να εφαρμοσουν τα πιλοτικα απο τουτο το ετος, τι περιμενουν να ωριμασουν οι συνθηκες; ποιες οι σχολικες οι σαπιες ή οι εκλογικες; @psych@ra στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!
υγ. επισης να ενημερωσω οτι εγω, ο psych@ra και αλλες σκοτεινες δυναμεις κινουμαστε υποχθονιως για την καταστρατηγηση των ολοημερων γυμνασιων. για αυτο μην μας τη μπαινετε και πολυ γιατι θα σας βρουμε και δεν θα δειτε διορισμο ουτε στον υπνο σας!  8)
[/quote]
Θα παρακαλούσα λίγο πιο κόσμια. Αλλιώς σε άλλο φόρουμ...εξυπνάκηδες

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:27:33 pm »
fivo εγώ δεν μίλησα για το 2009-10,αλλά για του χρόνου,ήτοι 2010!!Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις!Και εν πάση περιπτώσει,ο καθένας γράφει κάτι το οποίο το διάβασε από έγκυρη πηγή και το μεταφέρει στο forum.Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις μαζί μας, ειλικρινά!Εδώ μιλάμε και συζητάμε για εκπαιδευτικά θέματα και νέα, δεν είναι χώρος ανάπτυξης προσωπικής κόντρας!Σταματήστε το λοιπόν εδώ!

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 16, 2009, 05:58:37 pm »
Σε ένα χρόνο πολλά γίνονται...
Ας αρχίσει με το καλό η χρονιά και βλέπουμε.
Άντε σας αφήνω να τα πείτε μόνοι σας
Πάω σε άλλο θέμα να "γκρινιάξω"  ;D

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 16, 2009, 09:45:57 pm »
Μάθημα μέχρι στις 4 το απόγευμα στο Γυμνάσιο και Λύκειο και διετή φοίτηση στο Νηπιαγωγείο
Τρίτη, 16 Ιούνιος 2009
Ρεπορτάζ:esos.gr
Στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης σ'υμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επήλθε συμφωνία για :
-Διετή Προσχολική Εκπάιδευση (Νηπιαγωγείο), και
-Επιμείκινση του ωρολογίου προγράμματος στο Γυμνάσιο και Λύκειο μέχρι στις 4 το απόγευμα.

:) :) :) :) :) :) :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144