0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όμως.. στους αγώνες πηγαίνω και ας μην πιάνουν τόπο. Ποιος σου είπε ότι εγώ δε θα πάω στο ολοήμερο Γυμνάσιο αν μου δοθεί η ευκαιρία;Μάλλον παρεξηγήσατε κάποια πράγματαΕγώ φωνάζω που δεν έχουμε όσα θα έπρεπε (και όταν θα έπρεπε), όχι γιατί θα γίνουν.
Δε νομίζω όλα.Φαντάζομαι αναλογικά με τα ολοήμερα Δημοτικά.Όλα τα Δημοτικά της χώρας είναι ολοήμερα;
για να επανελθω στο θεμα....οταν λενε οτι "η λειτουργία του ολοήμερου Γυμνασίου προβλέπεται να ξεκινήσει πιλοτικά κατά τη σχολική χρονιά 2010-11, αρχικά σε ένα γυμνάσιο ανά νομό. Ακολούθως, μέρος του προγράμματος θα γενικευτεί στα σχολεία όλης της χώρας." εσεις τι καταλαβαινετε? οτι ολα τα γυμνασια της χωρας θα ειναι ολοημερα τη χρονια 2011-2012?
Πρέπει όμως τη δεύτερη χρονιά να επεκταθούν σε όλη την επικράτεια κάθε νομού γιατί οι μαθητές ικανοί είναι να αλλάξουν σχολείο από τα ολοήμερα να πάνε στα πρωινά.Φαντάζεστε;
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 20, 2009, 08:55:58 pmΔε νομίζω όλα.Φαντάζομαι αναλογικά με τα ολοήμερα Δημοτικά.Όλα τα Δημοτικά της χώρας είναι ολοήμερα; εννοω,θα γινει σταδιακα? πρωτη χρονια 54 σχολεια,δευτερη πχ 60,τριτη 70...κτλ...ή πρωτη χρονια 54 και δευτερη ολα?
Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα όλα τα μνμ, αλλά αν κατάλαβα καλά στα ολήμερα γυμνάσια θα είναι υποχρεωτικό για τους μαθητές να μένουν για όλη την ημέρα; Αυτό νομίζω θα ισχύσει και για τα δημοτικά. Αλλά αν είναι έτσι θα έπρεπε όλα τα γυμνάσια να είναι ολοήμερα. Διαφορετικά πώς θα συμβαδίζουν με τα υπόλοιπα σχολεία;