0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας περιμένουμε τι θα γίνει με τον Εθνικό διάλογο που αναμένεται.Άλλωστε εκεί έχει ήδη προταθεί το ολοήμερο γυμνασιο.Πιστεύω πως αργότερα θα έχουμε νέα και για τη δευτεροβάθμια.Άλλωστε δεν είναι λογικό να λένε δημόσια δωρεάν παιδεία και ασχοληθούν μόνο με τα δημοτικά.Ας είμαστε αισιόδοξοι και παράλληλα να πιέζουμε τους αρμόδιους φορείς.
Παράθεση από: kastanaki στις Οκτωβρίου 25, 2009, 01:04:20 pmΑς περιμένουμε τι θα γίνει με τον Εθνικό διάλογο που αναμένεται.Άλλωστε εκεί έχει ήδη προταθεί το ολοήμερο γυμνασιο.Πιστεύω πως αργότερα θα έχουμε νέα και για τη δευτεροβάθμια.Άλλωστε δεν είναι λογικό να λένε δημόσια δωρεάν παιδεία και ασχοληθούν μόνο με τα δημοτικά.Ας είμαστε αισιόδοξοι και παράλληλα να πιέζουμε τους αρμόδιους φορείς.ποτε προβλέπεται;
Αφου θελουν ασεπ να δινουν και οι δασκαλοι ομως, αυτη ειναι η αξιοκρατια!Δεν καταλαβα αυτοι ειναι οι εξυπνοι και διοριζονται χωρις ασεπ ενω εμεις πρεπει να σκοτωνομαστε στο διαβασμα ?Γιατι να υπαρχει αυτη η διακριση στις προσληψεις?
Και για το ΑΣΕΠ, καλά κάνει και υπάρχει. ΟΜΩΣ για αυτές τις θέσεις στις οποίες ο υποψήφιος δεν έχει και μεγάλη σχέση. Δηλαδή εάν εγώ που έχω σπουδάσει σε φιλοσοφική θέλω να μπω στα ΚΕΠ, ναι ας εξεταστώ για να κριθώ εάν είμαι κατάλληλος. Όμως εάν πρόκειται για μια θέση στο σχολείο, γιατί να εξεταστώ? Εξετάσεις γι αυτόν το λόγο, έδινα 3 φορές το χρόνο επί 4 χρόνια. Τότε γιατί πηγαίνουμε πανεπιστήμιο, για να μας προετοιμάζει για το ΑΣΕΠ???