0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα πάντα ξεκινουν μέσα απο το πανεπιστήμιο.όταν φτάνουμε στο γ' έτος σπουδών για να καταλάβουμε οτι είμαστε δάσκαλοι,οταν το γνωστικό αντικείμενο ειναι ελλιπές και δίνεται βάρος σε στασεις που δήθεν πρεπει να ακολουθησουμε,αλλα οι καθηγητές μας γίνονται τα χειρότερα για εμάς παραδειγματα,η κατάσταση δεν αλλάζει.δημοσιουπάλληλοι θα γίνουν οι περισσότεροι χωρις κανένα όραμα για την Παιδεια.
Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του συγκεκριμένου τμήματος (κάνω εκεί το διδακτορικό μου) και ξέρω πολύ καλά σε τι αναφέρεσαι. (καθηγητές που δεν πατάνε στα μαθήματα, νεποτισμός στο έπακρο και διάφορα άλλα εκπληκτικά).Είναι καιρός να ξεσηκωθείτε και να διεκδικήσετε πράγματα (τον ρημάδη το σύλλογο όχι μόνο για εκδρομές! Λύσσαξα σε αμφιθέατρο στην αρχή της χρονιάς που δεν πάτησε η καθηγήτρια για μάθημα και χασκογελούσανε οι φοιτητές λέγοντας γιαυτό το επιλέξαμε και τους πήρε και τους σήκωσε). Το επίπεδο των σπουδών σας διεκδικήστε το με μανία.Αυτά που ανέφερα για την αναμόρφωση του προγράμματος του τμήματος δεν ισχύουν ακόμα. Τώρα καταρτίστηκε η πρόταση, περιμένουν την έγκριση της συνέλευσης και πάει λέγοντας (αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου π,μ,).Έχεις δίκιο για τα περί ματιών και προτύπων. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι, απλά μετά από καιρό κατέληξα ότι αν απλώς περιμένεις να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις, απλά θα περιμένεις. Πρέπει εσύ να παίρνεις πάντα το καλύτερο από αυτά που σου προσφέρονται και με το δικό σου κόπο να το μετουσιώνεις σε κάτι ακόμα πιο καλό. Κράτα στο μυαλό σου τα άσχημα πρότυπα για να έχεις οδηγό για τη μελλοντική σου συμπεριφορά ως παιδαγωγός. Καλή συνέχεια. btw αν δεις παλιότερα μηνύματά μου θα καταλάβεις ότι δεν εντάσσομαι στην κατηγορία καλοβολεύομαι.
Γουστάρω αξιολόγηση (θα γελάσει κάθε πικραμένος και θα πικραθούν και οι υπόλοιποι γιατί ποιος θα αξιολογήσει ποιον με τι κριτήρια και τι προσόντα.)